Kvak.com

Nevzgojena estrada na tednu mode

petek, 18. oktober 2013
Oktobrski teden mode v Ljubljani je postregel še z nekaj primeri nevzgojenih slovenskih estradnikov, ki se na prireditvah ne znajo vesti primerno. Lansko leto je bil tako okrcan Franci Planinšek, ki je na revijo zamujal, potem pa še hotel sedeti v prvi vrsti. Takrat je bil okrcan, zato je lepotni kirurg letos poskrbel, da je prišel celo prvi! Tokrat se je osmešila Zdenka Kahne, ki se je hotela vsesti v prvo vrsto, pa ji je hostesa to preprečila in jo posadila v tretjo. Kozmetičarka je namreč znana po tem, da zelo smaozavestno pride tudi na prireditve, na katere sploh ni povabljena. Marsikoga pa je šokirala Maja Raspopović, lastnica agencije Model Group, ki je nonstop tipkala na svoj telefon in objavljala na družabnih omrežjih, modno revijo pa komaj videla, ob tem pa glasno prežvekovala žvečilni gumi. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Didi pravi:
  18.10.13 ob 11.56

  Zdenka Kahne je ena prav hecna gospa, ki po moje na modne revije sploh ne sodi. Njen stil oblačenja, z vsemi tistimi volančki in pentljicami in bleščicami in ne vem čem še, je bolj podoben torti s kopico marcipanskih okraskov zato mi ni jasno, zakaj bi gospa iz prve vrste zrla gor na modno pisto, kjer praviloma prikazujejo bolj minimalističen in eleganeten slog oblačenja.

 2. Seka pravi:
  18.10.13 ob 20.25

  Prav imaš Didi,gospa Kahne se oblači kot maškara,poleg tega sem jo mnogokrat zavohala,kako ogabno smrdi po švicu.Na sebi pa sredi dneva ne pol kile makeupa,ampak 3kile.Gospa nima mere in ne paše v modni svet...

 3. Anonimni pravi:
  19.10.13 ob 19.02

  Ha vsakič sproti me nasmeji, ko med "estradnike" uvrščajo kar ena imena. Pa koga boli kaj počnejo teli ničeti.

 4. Pepi pravi:
  19.10.13 ob 20.05

  Da se oblačijo kot se, me ne briga toliko kot to, da me motijo z mobiteli, čvekanjem, stalnim vzbujanjem pozornosti in da hočejo zasenčiti vse ostale, ki naj bi res bili v prvi vrsti.