Kvak.com

Gostilna išče šefa: Lidija Zebec se še naprej bori za glavno nagrado, Iztok gre Mitji na k***c, Martina pa ne bo hujšala

torek, 26. november 2013
Lidija Zebec, Fredi Kranjec, Martina Žibrat, Mitja Humar, Iztok Ilšnik
Po včerajšnjem razpletu Lidija Zebec (na sliki) ostaja v boju za nagrado 50.000 evrov, saj so gledalci odločili, da gre domov Fredi Kranjec. Lidija si je sicer močno želela domov in Fredija celo prosila naj jo posadi na vroči stol, vendar so imeli gledalci z njo očitno drugačne načrte.

***

Še naprej pa veliko pozornosti vzbuja Mitja Humar. Ta je bil po nominacijah dobre volje, še bolj pa ko je med obešanjem perila v roke prijel Kajine kopalke, saj ga je takoj zanimalo ali jih lahko povoha. Kasneje si je skočil še v lase z Iztokom in mu ves razburjen zabrusil: "Prav na k**** mi greš."

***

Prejšnji teden izpadla Martina Žibrat je razkrila svoje težko otroštvo, v katerem je jo oče alkoholik pogosto pretepal. Kljub temu do pokojnega očeta nima več zamer: "Kljub dogodkom, oče je bil po srcu zelo dober, bil je dobričina, marsikaj mi je pustil in proti njemu nimam nič. Tisto so bili pač dogodki, ki smo jih pretrpeli, ko smo bili mladi, ampak zdaj smo na to pozabili." Spregovorila pa je tudi o svojih kilogramih, s katerimi se drugi očitno ukvarjajo bolj kot ona sama. Tehta namreč 110 kilogramov, a je to niti najmanj ne moti in ne namerava hujšati, pa četudi bi ji to ponudili brezplačno: "Ponosna sem na sebe in dokler lahko sama svojo težo nosim, jo bom. S čim vse so me že zmerjali – s kravo, bombico, da sem debela, ampak jaz vse komentarje prenesem. Pomembna je notranjost in sama sem velik veseljak. Sem vesel človek. Lahko rečem, da je debelejši človek lahko večji dobrovoljček."

(vir: Slovenske novice, zadovoljna.si, Nova)


Komentarji:
 1. monika pravi:
  27.11.13 ob 09.12

  MARTINA,pozitivke štejejo,ne oziraj se na ljudi,pokvarjenost je bla in bo...bodi vesela in težo nekateri ljudje nosijo v srcu.....le pogumno naprej

 2. nn pravi:
  27.11.13 ob 11.58

  te prjateljce od Martine hvalijo in jo poveličujejo na vseh portalih.Saj smo vsi videli,kaj je in kaj zna?Dajte nehat a je res sposobna za šefa kuhinje?Mi greste že na živce pa ka e ona ena navadna kuharca v menzi.

 3. Špela pravi:
  27.11.13 ob 13.05

  nn, letos ni nagrada ta bo zmagovalec postal potem šef gostilne, ampak je nagrada denarna tak, da je vseeno ali je Martina sposobna za šefa ali ne.
  Nimam nič proti njej, sem zelo navijala za njo, ker mi je tak pozitivček, ampak menim, da bi punca morala vsaj 20kg shujšat pa ne zaradi lepote, ampak predvsem zaradi ZDRAVJA.

 4. Seka pravi:
  28.11.13 ob 07.28

  S temi dobrovoljčki in pozitivčki se tolažijo samo debeli ljudje,ki pač radi papcajo.

 5. Vid pravi:
  28.11.13 ob 10.14

  @špela - kakšnih 20kg - 40kg bi mogla shujšat kar pa ne bo, pa četudi je za 50% manj, ker bo to še vedno za polovico preveč hrane - 1x sem jo videl je jedla 20cm dolg sendvič, 10cm visok in notri 20dkg sira in salame
  - to imam jaz za cel teden

  Ja s temi dobrovoljčki se samo tolažijo tisti ki se radi bašejo s hrano in ljudem okol govorijo da ne ve zakaj je debel, saj da skoraj nič ne je.