Kvak.com

Maja Raspopović: "Da, ločujeva se"

četrtek, 28. november 2013
Maja Raspopović, Sebastjan Raspopović
Nekdanja misica in manekenka Maja Raspopović, danes pa lastnica modne agencije, je po več mesecih le priznala, da se z možem Sebastjanom ločujeta. On je znan ljubljanski gostinec, dolgo pa sta veljala za sanjski par. Skupaj sta bila opažena pred pisarno notarja, Maja pa je le priznala: "Da, ločujeva se … itak. Narazen sva že dolgo časa, trenutno pa stvari urejava tudi formalnopravno. Vztrajam pri tem, da preostale podrobnosti ostanejo za družino." Očitno pa se razhajata v dobrih odnosih, saj med njima ni bilo opaziti nobene napetosti, on ji je ob vstopu k notarju pridržal vrata ter jo tudi nežno potrepljal. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  28.11.13 ob 19.03

  Zdaj bo pa spet prešaltala na solatke s piščancem, ko ne bo več fensi restavracije. Čeprav je enkrat pametovala, da je ugotovila, da je takšno prehranjevanje neumno. :)

 2. Seka pravi:
  29.11.13 ob 08.59

  Ona je imela modno agencijo še preden je spoznala "Asarja",nič kaj dost ni imela od njega,no razen dveh otročičov,ki pa jih je več al manj sama vzajala,saj on ni mel nikol časa,se je preveč s kuhnjo ukvarjal...

 3. Ana pravi:
  7.1.14 ob 12.46

  Bravo punca! Vesela sem, da si končno dojela,da so v življenju bolj pomembne stvari, kot pa samo lažni zakon za javnost na papirju.