Kvak.com

Anja Rupel navdušena nad botoksom

petek, 3. januar 2014
Anja Rupel
Anja Rupel je ena redkih slovenskih estradnic, ki priznavajo, da za ohranjanje mladostnega videza posega po injekcijah botoksa. Danes 47-letna pevka prav, da s tem nikakor ni zasvojena, pomlajevalni toksin pa si da vbrizgati enkrat letno: "Po svetu ne hodim s sivimi lasmi in kosmatimi nogami, zato se mi ne zdi potrebno niti to, da bi se videle vse gube." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Miha pravi:
  3.1.14 ob 14.49

  Ja tudi če je edina, še ne pomeni, da je zadnja. Skoraj vse so na botoksu, ki zgledajo mladostno. Kakšne bodo pa brez botoksa? Seveda, če jim zato zmanjka denarja, pa ni za govoriti. Meni so všeč naravna, pa tudi, če imajo gubice.

 2. Didi pravi:
  3.1.14 ob 15.16

  Imam prijateljico, zdravnico, ki si je pred petdesetim letom dala napraviti lifting. Videti je bila božansko, kot osemnajstletnica. Žal je trajalo dobrih pet let, potem pa je izgledalo, kot bi se ji gube podvojile in poglobile. Pričela je z botoksom. Lepo, le malce preveč zateglo, da se usta niso več znala raztegniti v tisti njen prikupni nasmeh. Pa je prenehala tudi s tem. Danes je gubasta in ima svoj stari nasmeh. Kljub gubam je odlična zdravnica in krasna prijateljica. Takšna je bila ves čas, le da je bilo pred posegi to ceneje.

 3. Anonimni pravi:
  4.1.14 ob 00.09

  Njen problem so gube? Naj se podbradek odstrani... Je veliko bolj motec in viden

 4. nera pravi:
  4.1.14 ob 07.27

  zdaj pa je res prava lepotica...he he he

 5. uta pravi:
  4.1.14 ob 14.51

  izgleda kot luna -ali globus-groza-pa kaki krof kurji ima-tako so rekle včasih babice ....zdaj je grša kot je bila prej-pa kaj vam je babe neumne

 6. Alfa pravi:
  4.1.14 ob 15.14

  sej je res to kar pravi uta

 7. špela pravi:
  4.1.14 ob 16.21

  Mladost je lepa,tudi starost je lahko saj je staranje naravni pojav,ostanite veseli in prijetni pa bo tudi zdržalo do smrti.