Kvak.com

Salome obtožena kraje loncev!

torek, 21. januar 2014
Salome
Zadnje čase se novice v povezavi s Salome tičejo le tega, kako nikjer ne najde primerne službe, vsaj za dolgo ne in se seli iz kraja v kraj. Blondinka je dolgo živela v Ljubljani, se nato preselila v Maribor in nazadnje v Koper, sedaj pa se menda znova seli v Ljubljano. Na Facebooku je prijateljem potožila, da je bila obtožena, da je v najetem koprskem stanovanju, ki si ga je delila s sostanovalko, kradla lonce - trdi pa, da je vse lonce kupila sama oziroma jih je dobila od svoje prijateljice, tako da ji krasti drugih vsekakor ni bilo treba. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Neza pravi:
  21.1.14 ob 10.01

  Ja, ali res Slovenci nimamo poceti kaj bolj pametnega, kot se spravljati na " ubogo" Salome?! Lonci so vazni....zeloooo! Upam in zelim, da zna kuhati in jih bo s pridom uporabila!

 2. ena pravi:
  21.1.14 ob 14.11

  kakšna ženska. nehajte za njega pisati, da je ženska. on je rojen dec, ki si ga je dal odrezat. ženska ne more biti nikoli!!!!!!

 3. Micika pravi:
  21.1.14 ob 15.04

  Prispevek za črno kroniko

 4. serpetinšek pravi:
  21.1.14 ob 17.32

  Če je to baba, sm jest kardan :)

 5. juteks pravi:
  25.1.14 ob 08.52

  Pa se je hvalila,kako gre v tujino,pa se še vedno potika po celi državi.Nima niti za najemnino,za operacijo tiča pa je bil denar-zmaj trapasti.Bo treba delat,ampak je hudič,če nič ne znaš.