Kvak.com

Raay in Marjetka sta se razveselila sina Oskarja

nedelja, 16. februar 2014
Raay, Marjetka Vovk
Aleš Vovk - Raay je preko Facebooka delil evforijo ob rojstvu drugega sina Oskarja. Fantek se bo pridružil dveletnemu velikemu bratu Vidu, Raay pa je mnenja, da si njegova žena Marjetka Vovk zasluži zlato medaljo: "Yeaaaaah!!!! ZLATA MEDALJA za mojo zlato ženo Marjetko!!! Najbolj od vsega sva si želela, da bi tudi v drugo Marjetka rodila v Trboveljski porodnišnici ob dr. Cvetki Fakin in babici Martini Kovač. Tako zelo, da se je Marjetka skoraj mesec dni prej z Vidom preselila v Trbovlje 'za vsak slucaj'... Tri dni pred rokom se nama je danes ob 20:20 rodil Oskar Vovk, 54 cm, 3.790 gramov. Zdrav fantek, mamica zdrava... Hvala Martina, Hvala Cvetka... ni besed kako opisati to!!! In vsemu osebju porodnisnice v Trbovljah... Neverjetno kako sva srečna!!! hvala tudi Biobanki za pomoč in vse nasvete o shranjevanju popkovnične krvi..." (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. tanja pravi:
  17.2.14 ob 10.17

  Čestitke!!!!!!Ni lepšega kot rojstvo otroka,lepo da sta tako srečna pa čeprav je to že drugi otrok,lepo da se ga veselita kot prvega,krasna starša.

 2. Jesenicanka pravi:
  17.2.14 ob 17.52

  C E S T I T A M ! Videk je bratca verjetno vesel, saj je postal veliki brat!

 3. abata pravi:
  17.2.14 ob 21.07

  Ta Raaj pa že tak pretirava, da ti gre lahko na bruhanje. Je pač rodila. Joj - zlata medalja. Kot da je edina Marjetka, ki je v Sloveniji rodila.

 4. Anonimni pravi:
  21.2.14 ob 20.58

  Pa prav res, kot da je edina na svetu rodila. Raje naj pocrklja otroke in ženo namesto, da se javlja po vsem mogočih medijih.