Kvak.com

Varanje med znanimi Slovenci: kdo je varal in kdo je bil prevaran?

nedelja, 16. februar 2014
Damjan Murko, Damjan Damjanovič, Sabina Cvilak, Nena Muršič, Bilbi, Miša Margan, Katja Lesjak, Samo Poštrak - Samcy, Anita Kadenšek, Veseli svatje
Pri Slovenskih novicah so se lotili zanimive teme, saj so sestavili seznam tistih znanih Slovencev in Slovenk, ki so javno priznali, da so varali ali pa so povedali, da so bili prevarani. Pri nekaterih pa gre bolj za ugibanje: govori se namreč, da naj bi Sabina Cvilak Damjana Damjanoviča eno leto varala s kočijažem. Tudi člana skupina Skater, Katja Lesjak in Samo Poštrak - Samcy naj bi se po dolgih letih razšla zaradi njegovega varanja, in sicer naj bi on njo prevaral kar z njeno najboljšo prijateljico, pevko Anito Kadenšek iz ansambla Veseli svatje. Damjan Murko je nekoč sam priznal, da je nekdanje dekle dvakrat prevaral, prav tako je nezvestobo priznala prva resničnostna sanjska ženska Miša Margan. Med prevaranimi pa sta bili Nena Muršič, ki jo je dejanje zaročenca pahnilo v tak obup, da si je celo skušala vzeti življenje. Prevarana je bila tudi pevka Bilbi, ki pa meni, da sta za varanje vedno kriva dva ... (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  17.2.14 ob 15.54

  Ja ta Anita je pa opasna,če je to naredila svoji najboljši prijateljici,je zmožna še kaj drugega.V njenem ansamblu so sami fantje,jaz neb bi bil siguren,zato punce in žene teh fantov,ki igrajo v tem ansamblu,bodite pozorne,da vam jih ne spelje,če vam jih že ni.Pa tolk se drži fisoka deklina,ta nebo dolgo v resni vezi.Ni kaj sodobna punca in tud zrela v nepravem pomenu.

 2. nn pravi:
  17.2.14 ob 16.09

  To z Anito je že stara stvar,bogsigavedi,kolkim je že mešala štrene.Pa saj je mela enga ločenca,ki je igral pri nekem ansamblu,če jo ni že dal na čevelj,če je taka lisička.

 3. Anonimni pravi:
  17.2.14 ob 16.42

  vsi so eni prevarantski klukci!?!?!?!?

 4. Anonimni pravi:
  17.2.14 ob 16.46

  pa kaj nas brigajo drugi tudi pred domačim pragom je
  veliko za pospraviti-to so boleče stvari,samo dokler ne doživiš ne verjameš zato vsak naj se briga zase

 5. Izi01 pravi:
  17.2.14 ob 19.14

  Katera od teh budal pa sploh je znana? cepci

 6. Veronika pravi:
  17.2.14 ob 20.49

  Ja tudi meni se je zgodilo,da mi je najboljša prijateljica speljala moža.To ne moreš nikoli preboleti.Potem pa se te avše imajo za zelo fajn ženske.fuj,fuj.

 7. ana pravi:
  17.2.14 ob 21.11

  to je zelo bolece da ti najboljsa kolegica kaj takega naredi....zato pa se ne sikiri draga veronika....tudi tvoja kolegica nebo nikoli ostala z njim,vse se vraca vse se placa...poznam veliko taksnjh pretkanih lisick,ki uzivajo v tem da zavajajo porocene moske...pa unicujejo druzino...

 8. Magdalena pravi:
  17.2.14 ob 21.13

  ko si poročen,moraš biti pozoren na svoje prijateljice,še posebno,če se preveč smukajo okoli moža.Sem imela eno tako prijateljico in sem se jo rešila,ker drugače bi mi še speljala moža.Ženske so še bolj pokvarjene,kot moški in malo je zakonov,kjer ni varanja.

 9. Ivica pravi:
  17.2.14 ob 21.20

  Te gnusobe,ki speljujejo fante,ki so v vezi ali pa može,se imajo za najlepše,najpametnejše in hodijo z dvignjeno glavo,kot napihnjeni pavi.To so ženske brez duše in karakterja,zame so prave kurbe.

 10. Valentina pravi:
  17.2.14 ob 21.51

  Danes varajo vsi ženske in moški,samo če imajo priliko,zato je najbolje,da si samski in nimaš teh problemov in srčnih bolečin.

 11. Robert pravi:
  17.2.14 ob 23.28

  No zato sem pa jaz raje samski kot da na tako naletim.

 12. Robert pravi:
  18.2.14 ob 09.25

  ko bereš take komentarje, potem pa nič čudnega da nekateri fanti svojih punc nikamor ne pustijo

 13. Lucas pravi:
  18.2.14 ob 12.43

  Saj ni čudno,da je tolk varanja.Ko grem s prijatelji na pijačo,srečam tam punce,ki se kar ponujajo.Večina so pomankljivo oblečene,z globokimi dekolteji in se ti nasmihajo in zapeljujejo.Zdi se mi,da so današnje punce bolj pokvarjene od fantov.Če jim je pa kateri všeč,ga ne spustijo,dokler ga ne dobijo.Danes je vse sam na sexu,da o kakšni ljubezni sploh ni govora.Danes je varanja zelo veliko pri moških in ženskah.

 14. Robert pravi:
  18.2.14 ob 14.00

  @Lucas - točno tako, sploh kakšne toplice so orenk kurbenhaus , samo da malo partnerja "spustiš z verige" že norijo :(

  - zato je res najbolje biti sam

 15. Anamarija pravi:
  18.2.14 ob 21.40

  Lucas in Robert, kako prav imata, kako je danes težko fantom dobiti resno in dobro dekle, težko delo imate, da med tem plevelom dobite pravo seme, velikokrat me je sram da sem ženska, ker danes so ženske prave packe, brez sramote, brez zavor, brez tako simpatične sramežljivosti s katero smo bile me obdarjene v mladosti.

 16. Robert pravi:
  19.2.14 ob 11.23

  @Anamarija - točno tako , preveč je punc brez sramote, brez zavor, brez samospoštovanja ipd. in punce mislijo kako je to fantom všeč , nekaterim je všeč samo tudi ti vedo da taka punca ni za resno vezo ampak samo za poskusi in zavrži

 17. mariborčanka pravi:
  22.2.14 ob 13.50

  Končno je Katja pustila tega okroglega in butastega Samčeta,ki jo je prevaral z najboljšo prijateljico Anito.Nevem,kaj je čakala do sedaj.Tisti lisički Aniti pa tudi jaz priželim,da bi tudi njej speljala fanta najboljša prijatelca.Pa tolk visoka in poštena se ponaša ta zahrbtna Anita.

 18. Seka pravi:
  24.2.14 ob 11.10

  Moraš pa biti zelo nesamozavesten,da zato,ker se bojiš izgubiti moža,odpikaš prijateljico.Kaj pa on?Je bil pa revček zapeljan?Za takega desca se pa res ni vredno potegovati!!!Slej ko prej bo to isto naredil z drugo!

 19. Alfred pravi:
  24.2.14 ob 16.12

  No slačibejbe,ki tako rade razkazujete svoje napihnjene joške,resnim fantom to ni všeč,oni iščejo pametno punco,vi ste pa samo za igračkanje,za enkrat dvakrat ste dobre,potem pa taki faloti iščejo naprej.Umetno zunanjost si lahko kupiš,pameti in dostojanstva si pa ne moreš.zato ste tam,kjer ste razočarane,samske in nesrečne,ker vas noben noče za resno vezo.

 20. Verona pravi:
  6.3.14 ob 17.06

  Pri speljevanu partnerjev, svojim najboljšim prijateljem igra glavno vlogo KOMPLEKS MANJVREDNOSTI!