Kvak.com

Sladko življenje: slovenski estradniki se pustijo zasledovati za 200 evrov na dan

četrtek, 20. februar 2014
Sladko življenje, Vesna Janković, Zala Đurić Ribič, Teja Perjet, Jani Jugovic, 6Pack Čukur, Nina Šušnjara, Andrej Milutinović
Šov Sladko življenje, ki ga bodo v kratkem predvajali na Planet TV, že vzbuja pozornost. V njem namreč kamere pet dni zasledujejo slovenske estradnike. Novinar Bojan Požar se je tako obregnil ob dejstvo, da v oddaji nastopa tudi Zala Đurić Ribič, ki je stara komaj 16 let in sta morala dovoljenje za njen nastop dati njena slavna starša Branko Đurić - Đuro in Tanja Ribič. Vsak od nastopajočih v zameno za razgaljenje pet dni svojega življenja pred slovensko javnost dobi 200 evrov na dan, kar pomeni, da vse skupaj zaslužijo tisočaka. Se je pa že oglasil Damjan Murko, ki je trdil, da so njemu ponudili 3.500 evrov za nastop, pa jih je zavrnil. Zanimivo, saj na Planet TV trdijo, da slovenskega slavčka sploh niso poklicali ...(vir: pozareport.si, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  22.2.14 ob 09.32

  Škoda za Planet tv,da nam ponuja na svojem programu tako bedne šove.Samo ,kdo vse nastopa v njih,same kvazi napihnjene in razgaljene umetne estradnice,ki iščejo samo SLAVO.Abote pokazali tudi njihove posteljne radosti.V šovu zmenek na slepo se samo ližejo in šlatajo,to pa bo verjetno prikazan tudi sex.Res velika beda,kdo je urednik teh neumnih šovov?

 2. Mia pravi:
  22.2.14 ob 09.47

  Res je Planet Tv je zelo SExi televizija.Pri napovedniku filmov ti ob osmi zvečer prikazujejo reklamo za nadaljevanko SEX v mestu in prikazujejo sex inserte,pa te otrok vpaša mami kaj pa delajo ta dva a telovadijo?Ta sex bi pa res lahko izpustili,ker to je samo reklama med programom.Res neokusno .

 3. kvakarica pravi:
  23.2.14 ob 01.23

  @mia ..ja res je grozno, ko prikazujejo sex scene... boljš, da otrok gleda poročila, kjer lahko vidimo umorjene na vojnih območjih, pa tudi akcijski filmi so kul..sama kri in morda zgolj pretepanje... sex..grozno.
  ~ je pa res, da planet tv mal pretirava s temi "resničnostnimi" oddajami.

 4. žabar pravi:
  24.2.14 ob 14.55

  kvakarica bravo
  mia.... več seksat manj smredt

 5. bankovec pravi:
  3.3.14 ob 20.18

  sladko življenje - najbolj neumen šov. kaj je v tem šovu - prikazovanje neumnežev
  Škoda takšne oddaje dajejo slabo luč te TV