Kvak.com

Ula Furlan: "Ne želim biti Mario ali Miša"

sreda, 5. marec 2014
Ula Furlan, Miša Molk
Ula Furlan bo 8. marca vodila glasbeni izbor za slovensko evrovizijsko popevko Ema in vse kaže, da stopa po maminih stopinjah - no, mnogi so mnenja celo, da je v nebo vpijoč nepotizem, da Emo vodi prav Furlanova, glede na to da evrovizijske projekte na nacionalki pelje prav njena mama Miša Molk. A Ula o tem v medijih molči, pravi pa, da želi odkriti sebe in ne bo poskušala biti kot Miša: "Ne želim biti Mario ali Miša ali kdor koli drug. Poskušam raziskati sama sebe. V konceptu, ki ga je imela moja mami, se ne bom znašla in bi bilo brez zveze, da grem za njo ponavljat korake, ampak se mi zdi prav, da poiščem samo sebe." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  5.3.14 ob 10.14

  mhm, ja pa ja de...

 2. Anonimni pravi:
  5.3.14 ob 10.44

  a se še spomnš,
  Ula-la,
  koko sva skupi
  lulala?

 3. toto pravi:
  5.3.14 ob 12.53

  Ta je še bolj smotana,kot njena mama.

 4. Anonimni pravi:
  5.3.14 ob 13.30

  pa isti frendi kot od omarj anberja brišejo poste proti njej. saj vemo kako to gre. Mimogrede, Omar Naber je komad s katerim nastopa na Emi že pred enim letom javno predstavil!

 5. nn pravi:
  5.3.14 ob 14.05

  Ko je Janša zaposlil svojo hči nevem kje že so bili vsi križi dol,sedaj,ko ta zoprna Miša tišči svojo še bolj zoprno Ulo na tv je pa vse ok.Naj gre vse v pm.

 6. inminona pravi:
  6.3.14 ob 08.51

  Tako to je, ko si otrok 'privilegiranih' staršev - zato se pa lahko afna kamorkoli pride,razvratne zabave, polne k********e in droge, take ima najraje!!

 7. gustl pravi:
  6.3.14 ob 16.28

  Grda kot njena mama miš.Ali nimamo kake lepše za vodit EMO.

 8. jaz pravi:
  6.3.14 ob 19.39

  Nasmeh kot nilski konj.

 9. janez pravi:
  6.3.14 ob 23.43

  Dol z njo in z miso

 10. Sabia pravi:
  7.3.14 ob 08.28

  Ula je lepo intelegentno bitjece in sprašujem se od kod toliko hudobije, vsak je nekomu simpatičen ali antipatičen, pa zato še ni potrebno, da žalite njo ali njeno mamo, za obe je hudo, saj sta mati in hči,zazrite se vase in se vprašajte, kaj je z vami narobe.

 11. Anonimni pravi:
  7.3.14 ob 10.37

  Mene moti predvsem njena izgovorjava v vlogi voditeljice in na splošno njen nastop, kid eluje preveč infantilno in premalo profesionalno, zrelo. tudi če je simpatična, je še vedno dejstvo, da če ne bi bilo mamice, nje tudi v vlogi voditeljice Eme ne bibilo. Pa še marsikje drugje ne. Je vleiko boljših, bolj sposobnih in simpatičnih, ki pa ne morejo prit zraven. Tudi prej, ko je na televiziji še urednikovala Molkova ni mogel kdorkoli azdovoljit njenega ega in okusa. Še najbolj ej to uspevalo določenim fantičem...

 12. gujko pravi:
  8.4.14 ob 11.20

  SABIA ti
  sploh ne razumeš za kaj gre,srbi bi rekli da si TUPA KOT TURSKI KURAC,ti bom na kratko razložil
  poglej ULA JE LAHKO SPOSOBNA KOT elizabeth taylor,greta garbo,liv ulman,vendar ona tam ne SME,
  DELATI...........NEPOTIZEM (mama določene ljudi na RTV drži za jajca in potem nastane to kar je (za naš denar)