Kvak.com

Maja Keuc: hoteli so jo znova poslati na Evrovizijo, pa jih je zavrnila

torek, 11. marec 2014
Maja Keuc, Amaya, Close to you
Marsikateri gledalec, ki je letos spremljal Emo 2014, je pomislil, da je bila pesem Close to you, ki jo je med glasovanjem zapela Maja Keuc, pravzaprav veliko boljša od vseh predstavljen, med katerimi smo Slovenci letos lahko izbirali. Zanesljivi viri pa sedaj pravijo, da so na nacionalni televiziji Maji celo ponudili, da bi po treh letih znova stala na evrovizijskem odru, a jih je ta zavrnila: "Trenutno se ne počutim pripravljeno, da bi šla znova na evrovizijski oder pa tudi konceptualno se ne vidi v tem projektu." Sicer pa se bo Maja odslej predstaljala z drugim imenom: ker imajo v tujini velike težave z izgovarjanjem njenega priimka, se je odločila za malce bolj eksotično, a bistveno lažje izgovorljivo umetniško ime Amaya. (vir: Slovenske novice, 24ur.com)
Komentarji:
 1. cigani u lublani pravi:
  12.3.14 ob 09.40

  rtv ukrade, mišika pa fajn služi s tem sranjem, kjer smo zmerom na zadnjem mestu ! ko pride kaka mlada in čedna napovedovalka, ji pa takoj onemogoči kariero, sama pa ne gre u nezaslužen penzjon ?

 2. K'r en pravi:
  14.3.14 ob 21.19

  Maja Keuc je enkratna pevka. Maja Keuc je prelepa. Njen obraz je enkratno lep in tudi njena prelepa postava. Škoda, da ni pela na Emi, ker bi sigurno zmagala in predstavljala Slovenijo na Evroviziji, kot enkratna pevka.
  Ta Tinkara, ki je zmagla ima tako zoprn glas in ko se jo še pogleda je enkratno grda. Zatlačene oči, čuden pogled, en čuden nos in tudi postavo ima grozno, tako da ta Tinkara mora skriti celo telo, ko bo predstavljala Evrovizijo 2014.
  Prelepa in enkratna pevka Maja bo upam pela drugo leto!

 3. gabrius pravi:
  15.3.14 ob 00.46

  kaj bi pa tam delala

 4. Robert pravi:
  15.3.14 ob 12.43

  kr`en - daj ne piši bedarij, ker nimaš pojma - tinkara je izvrstna pevka in glasbenica
  - in od kdaj je izgled važen pri glasbi, saj zato pa je danes toliko zanič glasbe ker ljudje gledajo na videz

  Maja Keuc pa ne verjamem da bi si želela še enkrat pet na evrosongu, svoje je pokazala - sedaj pa dela tako glasbo kot si sama želi

 5. anti-Kr`en pravi:
  16.3.14 ob 19.44

  Vidi se, da nimaš pojma o glasbi in glasbo gledaš in ne poslušaš. ta amajchi vse stavi na svoj izgled, ker njeno nosljanje je grozno za poslušna ušesa. njena visoka drža pa...da niti ne komentiram. punčka se nosi, kot da ima pevsko kilometrino. diva na n!
  tinkare ne šimfaj, ker je super pevka, kar se stasa tiče, se ji še malo pozna od 2 nosečnosti, pa kaj!!! kje pa piše, da mora PEVKA izgledati kot ena shirana anoreksičarka????