Kvak.com

Ula Furlan zavrača očitke o nepotizmu

sreda, 26. marec 2014
Ula Furlan, Miša Molk
Vodja letošnjega projekta Ema je bila Miša Molk, medtem ko je prireditev, na kateri se je izbiralo letošnjega slovenskega evrovizijskega predstavnika, vodila njena hčerka Ula Furlan. Zaradi njunega sodelovanja se je pojavilo precej očitkov, češ da gre za v nebo vpijoč primer nepotizma. Miša se glede tega brani: "Pri projektu Ema je bila Ula prva zraven, šele potem me je direktor televizije imenoval za vodjo projekta, saj smo se tako pozno odločili za izpeljavo. Medve torej nisva v nikakršnem poslovnem sodelovanju." Tudi Ula, ki bo sedaj na nacionalni televiziji vodila tudi nedeljsko oddajo NPU (Nedeljsko popoldne z Ulo), pa pravi: "Na RTV se počutim odlično, saj tega, kar namigujejo zunaj, na RTV ne čutim. To čutim samo zunaj. Tam pa izklopim komentarje v glavi (smeh)." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Neza pravi:
  27.3.14 ob 09.34

  Kratek cas sem gledala oddajo V nedeljo z Ulo. Ula mi je s svojimi kretnjami delovala precej " zivcno"in nesprosceno. No, kaj naj recem? Moje mnenje je, da smo dobili zopet " kar nekaj.... Tisti, ki pa ste ob gledanju oddaje uzivali, uzivajte v njej se naprej!

 2. Pegica pravi:
  27.3.14 ob 11.09

  Ni ovir za RTVSLO. Slovenija v krizi, samo RTVSLO ni tega ne čuti (Eurovizija, komentiranje prenosov dirk F1 iz prizorišč...). Kaj če bi se še mi naredili neumne in bi "pozabili" plačati prispevek? No če je ta gospodična res tako nadarjena, pa se naj dokaže izven okrilja MolkTV-ja.

 3. Manica pravi:
  27.3.14 ob 12.00

  pegica, če bi pozabila plačati prispevek, bi ti takoj rubili. Tako je to pri nas. Potem nas pa posiljujejo z nekimi kvazi oddajami, ki so resnično kar nekaj, nikjer nobene kvalitete.

 4. mici pravi:
  27.3.14 ob 16.39

  Se pridružujem zgornjim trem,Miša je zoprna,hči ni za tako delo je pa njena in zato je tako.

 5. Cinik pravi:
  27.3.14 ob 17.54

  I've got two words for you: "HIPPOPOTAMUS SMILE"!

 6. Franjo pravi:
  27.3.14 ob 19.24

  A je ta sploh žensko bitje? je bolj kot kakšen 17 letni fante

 7. asdf pravi:
  27.3.14 ob 20.09

  sam res deluje ful živčno. sploh ne zna intervjujat, ker sprašuje kar nekaj, nepovezano med sabo. pa še ful presuha je, pravi spomenik lakote.

 8. ula furlan pravi:
  28.3.14 ob 09.33

  kaj meni manka sem čisto ok mamini ljubimci me ne zanimajo imam svojih dovolj

 9. polde pravi:
  28.3.14 ob 15.52

  Nič kaj lušnega ne najdem na njej,bi rajši mamo imel,pa čeprav plastično.

 10. Anonimni pravi:
  28.3.14 ob 17.41

  Tudi če bi bila xyz in v nobenem sorodstvu z Mišo... kot voditeljica je podpovprečna. Napisat scenarij za oddajo je eno, mojstrsko speljat vse pogovore v oddaji in se držat scenarija, pa drugo. Ula je v nedeljo pogorela. Tino Maze je povozila že po prvem nagovoru. Naprej ni bilo nič boljše. Vsi voditelji, ki med tednom vodijo oddaje Dobra ura z... so kar nekaj aktegorij nad Ulo. Zakj ni RTV koga od njih angažiral za elitni nedeljski termin?

 11. Anonimni pravi:
  30.3.14 ob 17.27

  Gledam oddajo Nedeljsko popoldan z Ulo. Revca tako miga in se premika, da sem mislil, da imam pokvarjen tv! Ta pa res ni za voditeljico!!! Le kje so jo dobili?

 12. neza pravi:
  30.3.14 ob 18.05

  Kot bi dirigirala! !!! Precej je nemirna in nesigurna vase!

 13. Didi pravi:
  30.3.14 ob 19.33

  Mislim, da dekle ima potencial, ampak tole mahanje z rokami je res zelo moteče. Ula, čimprej odpravi to hudo napako in odlična boš. A ne čakaj predolgo, ker boš zaradi tega nevrotičnega mahanja okoli sebe postala neprijetna.

 14. gospa55 pravi:
  30.3.14 ob 20.03

  Prepričana sem,da je pri nas veliko bolj sposobnih igralcev za vodenje takšne oddaje.Vsi pa niso Mišini sorodniki, zato pogojev niso imeli. NEPOTIZEM JE GRDA STVAR.

 15. nekdo pravi:
  30.3.14 ob 22.43

  Pod nivojem, NPU bi se moral imenovati Nepotizem Po Ulino. Svojega telesa pa sploh nima pod kontrolo, vse kar nekaj miga po svoje. Nej gre raje na kakšen tečaj retorike. Pa ne vem, zakaj si nihče ne upa na glas povedat, da je punca anoreksična. Škodljiv zgled.

 16. hišnik pravi:
  31.3.14 ob 00.01

  saj bi te, pa moram še prej mamo pošlihtat

 17. Anonimni pravi:
  31.3.14 ob 23.43

  Če Uli človek prisluhne malo bolj pozorno, lahko opazi , da v svoji živčnosit izgovori cel kup nesmislov. Nagovor druge oddaje je bil malce ponesrečen s tistimi ljubljenčki in pred namesto izpred televizijskih zaslonov. ta je še boljša - politični status, katerih spalnice je fotografiral en fotograf? Vprašanje Heleni Blagne , če se rada druži z mamo, a je njena mama že mrtva in tudi Helena je o njej vedno goovrila v pretekliku, tako da je bilo vsaki budali jasno, da je ni ve med nami. In še pa še. Simpatična punca, ampak daleč od intelektualke in daleč od dobre voditeljice. Manjka ji marsikaj.
  Ne vem zakaj ni začela na otroškem programu in postooma pridobila voditeljske izkušnje. Če jo recimo primerjam z voditlejico Anjo Čuček, ki je začela prav z otroškimiin mladinskimi oddajmi, se mi zdi Anja neprimerljivo boljša in prmer voditeljice, ki je postopoma gradila televizijsko kariero. Kot še marsikdo drug, vključn z Mišo Molk. Če preskočiš nekja stopnic, obstaja nevarnost, da se hitro spotakneš. Vaja dela mojstra. To je tudi Ula napisala an fb profilu. Ampak... a je nedeljska oddaja pravi prostor za vajo?

 18. anja pravi:
  1.4.14 ob 20.44

  to, da dobi ena punca brez konkretnih voditeljskih izkušenj, svojo oddajo, ki se imenjuje po njej (da je kasneje ne more zamenjat noben drug voditelj) se lahko zgodi samo v skorumpirani sloveniji. da ne omenjam njenega "izbranega " izrazoslovja, kot je evo, eto in podobno ulično govorjenje, skakanje v besedo, neumna in neumestna vprašanja,.. vsaka študentka novinarstva bi najbrž bolje vodila. še loto voditeljice in vremenarke imajo dosti boljši nastop. in pol to žensko še mastno plačajo. tako, kot so njeni mamici ustvarili službo na rtvju, bomo najbrž še ulo mogli spravit do penzije.

 19. anja pravi:
  1.4.14 ob 20.46

  da ne omenjam, kako prikladno so ji takoj zrihtali zelo aktualne goste, da se ja ne bi zgodilo, da bi bila gledanost premajhna. očitno bo to taktika, kako to bedno oddajho ohranit pri življenju.

 20. Neža pravi:
  2.4.14 ob 11.04

  Z vsemi, ki ste napisali komentarje se popolnoma strinjam! Ne glejmo oddaje, pa bo!

 21. aneri30 pravi:
  7.4.14 ob 13.52

  meni osebno je tako negledljiva,da je res ne morem gledati!

 22. Anonimni pravi:
  16.4.14 ob 14.54

  Ali kdo ve, zakaj se ta Ula med govorjenjem trese in miga??? Ima tezave z motoriko?