Kvak.com

Jan Plestenjak in Tina Gaber - če to ni ljubav ...

nedelja, 6. april 2014
Jan Plestenjak, Tina Gaber
Jan Plestenjak in Tina Gaber sta bila znova skupaj opažena v javnosti. Že dlje časa kaže, da sta pevec in nekdanja misica, sedaj pa lobistka, zasebno parček. Tokrat sta bila opažena v rehabilitacijskem centru Petra v Orovi vasi, kjer sta si ogledovala konje, ki tam okrevajo. Predsednica Društva za zaščito konj, v katerem skrbijo za bolne živali, je povedala: "Jan Plestenjak je eden od redkih, ki prihaja k nam. Zagotovo pride dvakrat na mesec. Je zelo prijazen, sproščen in zelo prijateljski. Konjem prinese dobrote, jim šepeta in jih pocrklja. Konji so zelo veseli, ko pride, in mislim, da je tudi za Jana to sprostitev. Je pa Jan tudi eden od redkih, ki nam večkrat na leto nakaže donacije. In nobena donacija ni nižja od 500 evrov. Oskrba konj je dražja kot za pse in mačke. Vse financiramo iz prostovoljnih prispevkov, trenutno pa smo v veliki stiski." Vsi, ki bi želeli društvi finančno pomagati, lahko to storite z nakazilom na račun društva SI56 1010-0005-0589-375.  (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  7.4.14 ob 05.44

  Oh, kako prozorno, spet nov medijski spin, ki skuša hkrati doseči več ciljev:
  - nas prepričati, da je Plesti normalen hetero
  - nas prepričati, da je dobrodelen in ima rad živali
  - delati reklamo za sponzorje, ki bi podprli okrevališče konjev

  Mimogrede, slika v ozadju je iz zadnjega skupnega spota z Modrijani. Ta komad je tak poden, da so ga še Janu naklonjene postaje po nekaj dnej nehale vrteti. Enostavno ne gre, želodci in ušesa ne prenesejo..

 2. Seka pravi:
  7.4.14 ob 08.28

  Jan je dober človek,čuteč do vseh živali,če bi bili vsi taki na tem svetu,bi nam bilo mnogo lepše.Bravo Jan!

 3. Pepi pravi:
  7.4.14 ob 09.26

  Pa kaj če je drugače usmerjen? Briga me. Mene tako in tako ne bi izbral.
  Meni pa je spot všeč, ker me pomirja, sprošča. Nabijanja ima dost v službi.

 4. Cinik pravi:
  7.4.14 ob 12.37

  Mene ne moti samo po sebi, če je tip ne-vem-kam usmerjen. Moti me to, da mi nekdo v faco laže. Mediji nam že 20 let lažejo o njegovih domnevnih romancah in da sta "zasebno parček". Lahko bi bili vsaj tiho.

  Mariotovo držo npr. spoštujem: se ne izpostavlja v javnosti kot nek aktivist, ampak nam tudi ne laže o domnevnih "ženskah". To je njegova zasebnost in pika.

  Enako bi lahko navedel primere znanih moških, ki so v zakonu nezvesti. Dokler svojo zasebnost ohranjajo za štiri stenami doma, naj jim bo. Če se pa v družinskih in verskih revijah kažejo kot "vzorni družinski očetje", hkrati pa namakajo ali so namakali na vseh drugih koncih, potem mi pokrov odnese!

 5. Micika pravi:
  7.4.14 ob 14.52

  A gaber ni neko drevo, leseno????

 6. sonček pravi:
  8.4.14 ob 09.46

  Če je Jan gay, sem jaz hard lezba. Ni pa nič od tega in mi gre prav na živce kako je folk umsko omejen v teh pogledih. 7 let sem srečno samska in uživam kot ločenka. Nisem obupala nad moškim spolom, le čas sem si vzela, ki je izključno namenjen meni in mojim otrokom. A najbolj žalostno je to, ko me je nekdanja najboljša prijateljica vprašala, če sem lezba. Hali??? Samo zato, ker živim kot nuna še ne pomeni, da sem lezba. Jan je umetnik in čudovit človek, ki je nad povprečnimi kmetavzarji. Nehajte ga že enkrat žaliti.

 7. Seka pravi:
  8.4.14 ob 10.09

  Cinik,iz lastnih izkušenj ti povem,da Jan ni in nikoli ni bil peder.Nehaj že enkrat s temi svojimi frustracijami,kaj naredi na sebi,da boš bolj zanimiv,ker potem ne boš tako negativno nastrojen proti vsem bolj uspešnim od tebe!!!

 8. sonček pravi:
  8.4.14 ob 14.44

  Seka sem že obupala nad kvakarji in hvalabogu, da si ti svetla izjema na tem forumu. Cinik, tebi pa je ta pokrov že zdavnaj odneslo in ga začni iskati, da boš normalno funkcioniral. Si prava katastrofa od moškega.

 9. Anonimni pravi:
  8.4.14 ob 15.48

  Jan je zelo lep moški, tako da mu pašejo lepe. Ta Tina deluje grozno, ker stalno rine v znane moške.
  Jan, daj si očala na oči, da boš videl kako ima ta Tina Gaber konjsko glavo. Nkoli ni bilo jasno, zakaj se je prijavljala za msice.

 10. Cinik pravi:
  8.4.14 ob 17.00

  Seka, sonček in somišljeniki. Dejstvo, da naj bi se Jan dol dal s 1513 babnicami za eno noč še ne izključuje biseksualnosti. Obstaja "Don Juanov" sindrom, kjer latentno istospolno usmerjen moški svojo možatost dokazuje s stalnim menjavanjem žensk - se pa na nobeno trajno ne naveže.

  Vem, da Jan bolje poje od mene in občudujem njegovo nastopanje v živo, kjer pokaže dober stil nastopanja, petja, igranja kitare. Na živce mi gre samo očitna tiha medijska podpora rumenega tiska, ki vsaka 2 meseca lansira novo novičko in govorice o njegovi novi "zaljubljenosti".

 11. Seka pravi:
  8.4.14 ob 17.51

  Mediji lansirajo nove in nove namišljene ženske z namenom večje prodaje trač cajtenga,ne pa da bi ga krili in skrivali da je peder.Spravljaj se na medije,če te lahko to tko vrže iz tira.Ti rečem škoda živčkov,se ne splača!

 12. sonček pravi:
  8.4.14 ob 18.14

  Cinik, to je navadno prazno blebetanje brez dokazov. Jan je magnet za ženske in če se v njega zaljubi kakšen homič, še ne pomeni, da je to tudi sam. Večkrat sem šla na njegov koncert in verjemi mi, da imam nos za drugače usmerjene moške. Jan je HETERO in to več kot 100%. Zakaj bi se vezal na eno. žensko za daljši čas, če pa je še toliko lepega na tem svetu.

 13. xy pravi:
  8.4.14 ob 18.18

  Mimogrede, seka in sonček sta njegovi odvetnici.

 14. sonček pravi:
  8.4.14 ob 21.46

  Obe sve borki za pravico in resnico xy in takšne bumbarje, ki žalijo druge ljudi in pišejo neutemeljene laži, bi dala na sodišče, ker predobro vem, kako sem trpela jaz, ko so se o meni širile laži in se nisem mogla braniti in tem čvekam narediti konec. Zapomnite si - Karma is a bitch!

 15. Anonimni pravi:
  9.4.14 ob 03.02

  Cinik, mogoče pa Plestenjakove donacije res niso nikoli nižje od 500 evrov. Še na kakšne druge naslove. :)

 16. alkoholik pravi:
  9.4.14 ob 07.49

  WTF Anonimni? Ali pa sem tko zadet, da te ne morm razumet..?!?!

 17. Anonimni pravi:
  9.4.14 ob 09.34

  verjetno EPP za njegov prihajajoči koncert

 18. xy pravi:
  9.4.14 ob 12.17

  Dragi Sonček, povej kaj več o sebi. Kakšne laži so o tebi širili ti rumeni "cajtengi"?

 19. sonček pravi:
  10.4.14 ob 08.50

  Hahahahaha, nisem promi oseba Xy in to je velika sreča, ker imam že zdaj preveč sitnosti z opravljivci in nevoščljivci. Živim zgledno življenje in sem poštena, a se sosedski folk ne more sprijazniti s tem, da sem pač najbolj luštna med njimi. Ne hvalim se, ker so vsi podpovprečni in v primerjavi z njimi delujem simpatično, čeprav sem povprečna.

 20. abata pravi:
  10.4.14 ob 13.26

  ljudje, zakaj samo " šimfate". Komad,ki ga je Jan posnel z Modrijani, je božanski komad in nehajte samo kritizirati. A se to spodobi za slovence ?????

 21. abata pravi:
  10.4.14 ob 13.34

  Da nadaljujem: Kar pa se tiče ljubezni do Tine Gaber, je pač njegova izbira in od nikogar drugega.
  Sicer so te rubrike res namenjene komentiranju vsebin, vendar halo!!!!! nekateri pišete pa res bedaste stvari.

 22. mici pravi:
  10.4.14 ob 16.21

  JAN JE ČUDOVIT FANT MARSIKATERA MAMA BI BILA VESELA TAKEGA SINA,MARSIKATERA TAKEGA ZETA ITD,ITD,KAR BLEBETAJTE V RESNICU PA MU ZAVIDATE LEPOTO,PAMET IN SAMSKI STAN PA LP.

 23. lojz pravi:
  10.4.14 ob 16.25

  Mici, "vodi ga kući", kot bi rekli naši bratranci na vzhodu.

 24. xy pravi:
  10.4.14 ob 16.30

  Hej, Sonček, saj potem te pa pravzaprav poznam. A nisi ti tista, ki jo srečujem, ko grem iz Mercatorja? Lušna, simpatična, malce nedostopna ...

 25. mici pravi:
  10.4.14 ob 16.32

  A ti si tudi eden tistih,ki mu je vsega lepega fauš,kar se pa bratrancev tiče,je pa tudi Jan malo njihov ,zato pa mnogim pije kri.

 26. gustl pravi:
  10.4.14 ob 16.45

  Jaz sem pravi dec,pa mi je Jan kar všeč.Mici ni čudno,da ga braniš,lep je in prav imaš marsikatera bi ga bila vesela.

 27. sonček pravi:
  11.4.14 ob 09.38

  Xy Mercatorjev je toliko po SLO, da je res malo možnosti, da bi se srečala. Žal tudi nisem zvesta eni trgovini, ampak sem tu in tam. Si pa zanimiv predstavnik moškega spola, ni kaj.