Kvak.com

Blaž Švab končno zaljubljen?

ponedeljek, 14. april 2014
Blaž Švab, Modrijani, Slovenski pozdrav, Darja Gajšek, Dragan Bulič
Blaž Švab je že dlje časa samski, sedaj pa je glavni Modrijan na Facebooku objavil fotografijo Mesarskega mostu v Ljubljani, ki je znan po pripetih ključavnicah, ki simbolizirajo ljubezen. Ali je na most pripeta tudi njegova ključavnica, ni napisal, je pa glasbeni urednik Dragan Bulič takoj komentiral: "Glede na to, kako je Blaž danes objemal voditeljico oddaje SLO pozdrav, bi skorajda rekel, da sta puščica in poljubček zanjo?" Je Blaževo srce torej ogrela svetlolasa Darja Gajšek? (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  14.4.14 ob 11.31

  Oh ne, spet en primerek "Plestenjakovega sindroma". Mlad čeden fant, ki je kronično BREZ punce, ker je kao "nesrečno" zaljubljen, in to naj bi trajalo kar leta in desetletja.... in vsake 6 mesecev novička v rumenem tisku, da "so ga videli z lepotico" in da "se nekaj plete med njim in znano pevko" in da ima "spet novo ljubezen".

  HALO? Saj vemo, koliko je ura. Če že noče javno razglašati svoje usmerjenosti (kar je v tej Šentflorjanski dolini razumljivo), naj vsaj tiho bo.

  A ni hecno, da v Sloveniji noben pevec/politik/gospodarstvenik/športnik ni gej in nima ljubice. Vsi so pobožni moralni vzorni možje in očetje. Samo v tujini je cel kup pokvarjencev.....

 2. ALENKA pravi:
  23.5.15 ob 15.22

  Blaž in Darja sta zelo lep par. Želim, da se poročita.

 3. Julija pravi:
  24.5.15 ob 13.56

  PRIHODNOST JE VAJINA!