Kvak.com

Špelca Kleinlercher: včeraj na Švedskem priprave na poroko, danes pa razhod in vrnitev domov?

sreda, 16. april 2014
Špelca Kleinlercher, Žiga Pavlin
Pojavljati so se začele govorice, da sta se Špelca Kleinlercher in hokejist Žiga Pavlin razšla. Čeprav sta še pred kratkim načrtovala poroko, se je ona vrnila nazaj v Slovenijo in znova dela na domžalskem Radiu Hit, kjer je pred letom dni pustila službo, da je šla za svojim fantom na daljni sever. A Špelca težave v švedskem raju ostro zanika: "Človeška domišljija res nima meja. To je noro. Med mano in Žigom je vse, kot mora biti." Nekdanja pevka pravi, da je trenutno res v Sloveniji, a da poroka bo, trenutno urejata še zadnje malenkosti. Žiga je namreč ravno zaključil hokejsko sezono in ker je sama čez poletje želela biti aktivna, je službo na radiu v Sloveniji sprejela. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. tanja pravi:
  16.4.14 ob 09.14

  Ja pa ja in potem svizec zavije čokolado...

 2. gogi pravi:
  16.4.14 ob 11.09

  Ja in še zadnjič je kovala Švedsko med zvezde, kjer se cedita med in mleko. Punca, tebi še manjka življenjskih izkušenj.

 3. Anonimni pravi:
  16.4.14 ob 19.37

  A to je un radio, od koder vsi bežijo?

 4. Cinik pravi:
  16.4.14 ob 20.57

  Hokejist in radijska napovedovalka, eden na Švedskem, drugi v Sloveniji.... khm, seveda se bo ta zveza obnesla, najmanj 50 let zlate poroke in 26 vnukov bo!

 5. Urška pravi:
  16.4.14 ob 22.00

  Ja če je hotela biti aktivna, zakaj si pa gospodična že prej ni našla službe na Švedskem, če jo je pred meseci tak hvalila in da tam nima občutka krize in da so plače ohh in sploh visoke.

 6. Anonimni pravi:
  17.4.14 ob 07.41

  to je un radio kjer se vsi med sabo zelo dobro poznajo. Res ZELO dobro. :)

 7. Anonimni pravi:
  17.4.14 ob 12.38

  ja ja to je un radio,ko je bilo veliko ljubezenskih romanc med zaposlenimi.imeli so se fantastično,žurali na veliko,potovali,zabavali,vse mogoče,dokler je blo dnarja.Sedaj pa ni več niti za plače zaposlenim.Bilo je sedem let debelih krav,sedaj pa leta suhih krav.

 8. mija pravi:
  18.4.14 ob 12.04

  Tudi Špela je nekoč napovedala poroko.Celo za šiviljo,ki naj ni izdela obleko smo vedeli.Pa se je klavrno končalo. Bolje je biti previden z obelodanja njem takih stvari.