Kvak.com

Mož Bratuškove do poslov v nenavadnih okoliščinah?

torek, 22. april 2014
Alenka Bratušek, Mitja Cvjetičanin
Mitja Cvjetičanin je javnosti poznal znan kot soprog Alenke Bratušek, seveda pa so tako pod drobnogled padli tudi njegovi poslovni podvigi. Leta 2000 je odprl podjetje Macon - posredništvo Mitja Cvjetičanin, a je kot posrednik v glavnem posloval tam, kjer je kot nadzornica delala trenutna slovenska premierka. Poleg tega pa je naj bi bila hudo sumljiva tudi njegova zaposlitev v hčerinskem podjetju Pošte Slovenije EPPS (Elektronsko pismo Pošte Slovenije), saj naj bi se tam zaposlil na podlagi prirejenega razpisa. Do položaja naj bi mu pomagal Aleš Hauc, tedanji šef Pošte ... in tudi tu Bratuškova ni bila daleč, saj je sedel v nadzornem svetu NKBM, ki je bila večinska lastnica Poštne banke Slovenije. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  22.4.14 ob 22.28

  Zakaj se Alenka Bratušek ne piše Alenka Cvjetičanin ?

 2. Didi pravi:
  23.4.14 ob 08.13

  A se da najti kakega slovenskega poslovneža, ki je čist? Pa to ne morem verjet, kakšna dežela smo ratali! Uspešni so lopovi, pošteni so reveži, ki jih je še bog pustil na cedilu in množica lačnih oči njihovih otrok obtožujoče zre v tiste, ki imajo kaj v hladilniku. Vse časopise bom odpovedala, ker takšna podoba dežele, brez kančka pozitivnega (če odštejem športnike!), preprosto ni realna.

 3. Adolfo pravi:
  24.4.14 ob 11.01

  Upam,da Zoki prevzame stranko !

 4. Anonimni pravi:
  25.4.14 ob 14.03

  Alenka Bratušek ni poročena

 5. maja pravi:
  25.4.14 ob 14.15

  alenka se zato ne piše Cvijetičanin ker ji je nerodno bi busanka.

 6. jojo pravi:
  25.4.14 ob 15.56

  A ni mogla najti drugega kot Bosanca???No ja,glede na njene sposobnosti,je to itak uspeh,še vedno boljše kot šiptar.

 7. ana pravi:
  25.4.14 ob 18.40

  kako ste neumni....cvjeticanin je hrvaski preimek-ne pa bosanski....pa kaj je vazn koga ima....saj je polovica slovenk porocena z juznjaki....kaj se cudimo?

 8. Didi pravi:
  26.4.14 ob 14.07

  Ana, prav imaš. Polovica Slovencev je pa poročenih z južnjakinjami.

 9. Anonimni pravi:
  26.4.14 ob 15.35

  Se vidi po komentarjih tukaj, pa še kje drugje na spletu, koliko enim v življenju koristi, da imajo "čiste slovenske" gene. Kipijo od presežka pameti, njhovi komentarji so pa sploh v ponos njihovemu iq. Se pa Slovenčki včasih težko sprijaznijo, da je v tej deželici pod alpami lahko včasih tudi kakšen Neslovenec pametnejši, lepši in uspešnejši od njih. Da so tudi oni navadni čefurčki, takoj ko se premaknejo recio v nam bližnjo Avstrijo, pa itak ne morejo dojet. In ne, jaz nisem čefur. Bi pa rajši imel pametno in lepo šiptarko kot omejeno Slovenko.

 10. sonček pravi:
  26.4.14 ob 18.41

  Katastrofa, Jankovic je zmagal in bo spet predsednik PS. Po vseh dokazanih lumparijah bi že zdavnaj moral biti v zaporu. Kaj ima tako močno imuniteto, ali pa se ga tako vsi bojijo? Vsi so kaznovani , le on se še na vsa usta smeji s televizijskih ekranov. Ne razumem zakaj je tako zaščiten.........?

 11. Pepi pravi:
  26.4.14 ob 22.37

  Anonimni, ti si tudi vsepovsod najpametnejši in tvojemu IQ so primerni tudi tvoji komentarji. Daj zresni se že enkrat ! ! !

 12. Anonimni pravi:
  26.4.14 ob 23.16

  Pepiti si pa ziher ena peroksidna blond punca

 13. Pepi pravi:
  27.4.14 ob 17.05

  Motiš se Anonimni peroksidič - tokrat pa tvoj komentar ni pravilno zadel - sam si izdal svoj prepotentni IQ.

 14. nask pravi:
  3.5.14 ob 16.39

  sonček - za jejankovič zaščiten, ker so na vseh inštancah samo iči, pri nas še delajo in imajo svoje službe samo iči, slovenci se niso borili za slovenijo in nas slovence, pač paza boljše življenje ičev, ali še kdo ve, da so slovenci na položajih v drugih bivših juge, ko grem po ulici ali na urad ali k zdravniku, me je sram, da semslovenec, pa sem delal in plačeval davke tej državi, danes pa komaj živim

 15. niki pravi:
  3.6.14 ob 16.49

  ampak o tej nezgodi...že komaj živijo ko je nas povedal.

 16. natalija pravi:
  9.6.14 ob 11.14

  z alenko sva skupaj hodili na faks vem kakšna je dela se lepo v resnici je pa prava lajdra na faksu je vse fante dala skozi pa zdaj da ne bi na hrvaško je šla na pogovor pa je kazala bele hlačke saj potem so jo pa drgnili varnostniki saj je skrita kamera posnela kako jo porivali zato pa je bil uspešen obisk posnetek poglejte na jube tube

 17. slovenec pravi:
  19.7.14 ob 08.06

  zakaj ni prevzela njegovega preimka - ker rada sedi na dveh stolih in da jo nihšče ne povezuje z hrvati ali bosanci, ista koruptivna baba kot ostali v vladi

 18. natalija pravi:
  13.3.15 ob 08.24

  alenka ti si mu pomagala do posla seveda ženski čari.zmenila si se za sestanek pa sta najela sobo pa sta posu sklenila z nogami naramenih in z penisom [ kurcom] v ustih tako ženske posle sklepajo to vem saj tako sem kupila avto na zadnjem sedežu opla pa še garancijo mi je dal in popust iz mojih ust.