Kvak.com

Špelca Kleinlercher - pred poroko se je lotila urejanja stanovanja

četrtek, 24. april 2014
Špelca Kleinlercher, Žiga Pavlin
Špelca Kleinlercher se je pred tedni vrnila v Slovenijo, kjer bo živela vse do poroke v juniju, ko jo bo pred oltar popeljal hokejist Žiga Pavlin. Nekdanja pevka skupina Atomik Harmonik v tem času ne počiva, saj je sprejela službo na domžalskem Radiu Hit, v prostem času pa v družinski hiši ureja stanovanje, v katerem bosta z Žigo prebivala, ko bosta obiskovala Slovenijo, Špelca pa pravi, da bosta "o lastnem stanovanju oziroma hiši razmišljala, ko se bomo kot družina ustalili. (smeh) Zato se nama je za zdaj ta rešitev, da si urediva manjše stanovanje v zgornjem delu naše družinske hiše, zdela idealna. Z veseljem pa sta jo podprla tudi moja starša, ki mi pri samem urejanju veliko pomagata." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  24.4.14 ob 21.39

  Čez dve leti bom stara 30, sem "kao" uspešna radijska zvezda, v Skandinaviji sem skoraj že doma, ultra uspešna v biznisu in zasebnem življenju, obeta se mi sanjska poroka z idealnim moškim.

  Ampak kljub temu te prosim, dragi ata, da pometeš tisto podstrešno sobico v naši stari bajtici (ki jo je stric brez davka in računov zgradil, plačal pa druže Tito s svojimi krediti), kjer bom odslej prebivala.

 2. pik pravi:
  25.4.14 ob 12.18

  €€€€€€€€€ to je vse kar jo zanima

 3. AM pravi:
  25.4.14 ob 12.21

  €€€€€€€€€€€€
  $$$$$$$$$$$$

  in pa $€X :)

 4. Anonimni pravi:
  25.4.14 ob 12.43

  ta je tud ena blesava avša,kaj se stav v medije,kdo sploh je ena kura,huda na dnar,željna pozornasti.koga briga njena poroka?prav vse boste izvedeli o moji poroki,kdo si pa ti,da bi nas zanimalo.plastična kura s frizersko šolo,pa lovi sam bogate.