Kvak.com

Znani Slovenci, ki so šli s trebuhom za kruhom v tujino

sreda, 11. junij 2014
Domen Kumer, Anžej Dežan, Nana Zeneli, Gena Zeneli, Lina Kuduzović, Vito Rožej, Jani Božič, Samo Kozlevčar, Maja Keuc
Marsikateri prebivalec Slovenije je v zadnjih letih verjetno že pomislil na to da morda tujina ponuja več priložnosti za dostojno življenje. Nekateri znani Slovenci so naredili usodni korak, kupili enosmerno vozovnico in zapustili domovino:

- Anžej Dežan (na sliki) je že pred leti odšel študirat modno novinarstvo v London. Glasbeno kariero v Sloveniji je obesil na klin in nič ni videti, da bi ga vrnitev mikala.

- kariero v tujini si gradi tudi Maja Keuc, ki si je zaradi večje prepoznavnosti tudi nadela umetniško ime Amaya. V Rotterdam jo je sprva gnal študij glasbe, sedaj pa se je zaradi svojega fanta ustalila v švedskem Stockholmu.

- v Amsterdam je odšel Vito Rožej z družino. Nekdanji poslanec Zaresa, sicer pa igralec, v Sloveniji družine ni več mogel preživljati, zato so se odločili, da gredo v nizozemsko prestolnico živet k njegovi tašči.

- Domen Kumer je v sosednji Avstriji videl okolje, ki je podjetnikom prijaznejše kot Slovenija. Z družino je v Sloveniji prodal vse nepremičnine in zgradil hišo čez mejo.

- V Švico sta se preselila razvpita Nana Zeneli in Gena Zeneli, po tem ko sta se še drugič poročila. Tja pa je z družino odšla tudi prva zmagovalka resničnostnega šova Slovenija ima talent, mala Lina Kuduzović.

(vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  12.6.14 ob 06.07

  In vsi ti "znani" Slovenci, so enako znani zdaj tudi v tujini? Najbrž so znani samo krogu stalnih obiskovalcev tistih javnih stranišč, ki jih vsakodnevno čistijo.

 2. aaa pravi:
  12.6.14 ob 09.46

  Bolj so že znani, kot si pa ti, ki drugo ne veš, kot samo kritizirati pa vlečti faušijo, delat se spravi, ne da mudruješ za računalnikom...

 3. boogo pravi:
  12.6.14 ob 15.19

  super da so šli še nekaj sto takih naj gre

 4. Anonimni pravi:
  12.6.14 ob 17.34

  Hvala Bogu in naj se več ne vračajo.

 5. nn pravi:
  12.6.14 ob 18.02

  Ja prav imate tisti,ki menite,da naj tam tudi ostanejo.aaa,ti pa spizdiod računalnika ha ha ha

 6. nera pravi:
  12.6.14 ob 18.31

  zelo znani slovenci, kako vas pogrešamo..

 7. Neznan pravi:
  14.6.14 ob 11.54

  Znani mi ga lahko potegnejo.

 8. Miki pravi:
  14.6.14 ob 13.41

  Švabi in Angleži komaj čakajo, da jim povečajo armado ž-zvezdnikov :) Naslednja postaja-gole slikice v Daily Mail.

 9. Anonimni pravi:
  17.6.14 ob 16.29

  Za tiste, ki so šli v tujino ŠTUDIRAT je naslov S trebuhom za kruhom res malce butast. Šolnine v tujini niso zastonj, kaj šele bivanje. Tisti, ki morajo res s trebuhom za kruhom, si študija v tujini nikakor ne morejo privoščit.

 10. Ina pravi:
  4.10.15 ob 21.17

  Marjetka Vovk je neprimerna komentatorka ,nastopajoci komaj odpre usta,pa ze piska na zvonec!Previsoko se ceni in je pozabila da na evroviziji ni nic dosegla! Tam pa je jokala od razocaranja, naj se spomni ,kako je nastopati!