Kvak.com

Zlatko - slovenskim poslancem ne bi dal čuvati niti dveh ovac

nedelja, 29. junij 2014
Zlatko Čordić je očitno eden tistih, ki ga je razbesnela prodaja Mercatorja. Raper je tako kar med vožnjo posnel video, v katerem pravi: "Celo življenje je bil moj najboljši sosed, zdej bo pa samo sosedov." (vir: YouTube)
Komentarji:
 1. lulicafrulica pravi:
  30.6.14 ob 05.44

  ćobanće se spozna na posao
  najpre ofcu onda sestru

 2. Anonimni pravi:
  30.6.14 ob 08.13

  Jebeš Mercator. V Mercatorju je 1 kg kuskusa 4 evre, ista blagovna znamka kuskusa ter iste količine, pa je v Tušu 2 evra. Preveril v soboto.

 3. slovenec pravi:
  1.7.14 ob 13.14

  sej tričetrt poslancev ni slovencev, da imaš slovensko državljanstvo pa še res nisi slovenec

 4. Anonimni pravi:
  2.7.14 ob 01.35

  Če imaš 100% slovenske gene, še ne pomeni, da si pametnejši od neslovencev niti da ti je bilo v zibelko položeno znanje slovenščine. Sramota, da imajo pravi Slovenci tako malomaren odnos do maternega jezika, obenem pa še sikajo čez vse tujce. Zaradi takšnih lahko dolgoročno gledano nek narod tudi propade.

 5. heh pravi:
  2.7.14 ob 19.56

  Če boš tkole fural definicijo slovenca boš kmalu sam.
  Taki čistuni bi tko al tko morali imeti svojo državo.
  Ampak če bi s takim ukrepom začeli par 100 let nazaj vas danes sploh ne bi bilo...tko, da vam jst želim samo to, da vam hčerko nabriše nemec, sina pa naskoči kubanka.
  Tko...da boste na stara leta prisiljeni spremeniti mišljenje ali pa umreti v vedenju, da ste pogrnili na lastnem izpiti čistokrvnosti.
  Med tem bosta tisti polkubanček in pol nemček veselo igrala za slovensko moštvo, govorila slovensko, se zunaj meja predstavljala kot slovenca in imela verjetno več prijateljev kot jih lahko s takim mišljenjem vaša čistokrvna rit nabere v 50ih letih.
  Je razlog zakaj smo tko zadaj...in za to definitivno niso krivi tujci.