Kvak.com

Tina Maze: njen bivši ji preko Facebooka sporoča, da je neumna

ponedeljek, 18. avgust 2014
Tina Maze, Mihael Toš Tosch
Tina Maze je preko Facebooka delila svoje mnenje, da bi ljudje morali nehati uporabljati Facebook. Naša najboljša smučarka vseh časov je napisala: "Takole se zmenimo ... nehajte uporabljati Facebook! Vem, da zvenim eksteemno, a mislim da bi brez njega imeli lepša življenja. Sama ga uporabljam, ker sem v svoji deželi zelo znana, po svetu pa me poznajo kot profesionalno smučarko. Ko Facebooka še ni bilo, so si novinarji o meni izmišljali zgodbice. To je bilo do mene nekorektno, pa tudi do ljudi, ki me imajo radi. Zato se mi je zdelo, da je FB pravi način, kako se tega lotiti, da sama nadziram kaj se o meni govori, ne drugi. A to je moj primer. Kaj je vaš??? Če ne bi bila slavna, ne bi videla smisla v objavljanju na internetu. Meni Facebook pomaga tudi, da vidim kaj delajo moji bližnji, saj me pogosto ni doma. A če bi jim bila bližje, bi to želela videti v živo. Upam, da boste vsi razmislili o tem, kakšen smisel ima objavljati slike naših obrokov, trenutkov, avtomobilov, oblek ali celo otrok. FB je ustvaril občutek, da so vsi lahko slavn. Pa je to res tako?" Tinine besede so naletele na precej mešane odzive, saj so jo nekateri podprli, medtem ko ji je marsikdo zabrusil, naj jim ne soli pameti ter ali to pomeni, da lahko socialno omrežje uporabljajo le slavni. Oglasil pa se je celo njen nekdanji fant Mihael Toš Tosch, ki je zapisal: "Hudo je, ko so neumni slavni." ... poleg tega pa se iz svoje bivše norčeval tudi z Diareja stripom, ki ga je objavil na svojem FB računu. (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. Dabogda pravi:
  18.8.14 ob 21.43

  Tina Maze ima še kako prav. Ne morem se znebiti kretenov, ki mi neprestano pošiljajo butaste slike, ki me sploh ne zanimajo.
  Aja, pa še to, kadilci naj čimprej dobijo raka na pljučih!!

 2. španka pravi:
  18.8.14 ob 23.41

  S Tino se popolnoma strinjam.Tudi sama ne uporabljam Fb, pa lepo živim. Bravo Tina!

 3. Didi pravi:
  19.8.14 ob 00.11

  Nimam pojma kdo je ta Toš Tosch, a presežek pameti bi pri njem verjetno zaman iskali.

 4. b2 pravi:
  19.8.14 ob 13.19

  Se strinjam z neumnimi objavami slik otrok, le koga zanimajo slike otrok?

 5. Vid pravi:
  19.8.14 ob 15.32

  fejsbuk je samo za fejst bukove :)

 6. Anonimni pravi:
  19.8.14 ob 15.50

  Facebook dnevno uporabljajo samo narcisoidni ljudje.

 7. Micika pravi:
  19.8.14 ob 19.37

  Čestitke vsem tistim ki FB ne uporabljajo, jaz ga pa mi je čisto fino, Vsak sam določa in odloča.

 8. maja23 pravi:
  19.8.14 ob 21.28

  posluš ti DABOGDA le glej da ti ne dobiš raka PREGOVOR PRAVI KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE SAM VANJO PADE zato nikar ne želi slabega drugim ,.kar se tine tiče zopet išče pozornost GROOOOZZZZA jaz nimam fb in niti svojim otrokom ga ne pustim

 9. slaven (bilić) :) pravi:
  20.8.14 ob 04.18

  Je vsak lahko slaven? Ne. Je Tina Slavna? Prej prepoznavna. Če ima samo azradi "slave" FB, boljše, da si omisli piarovca, ki bo gor še namesto nje pisal. Bo lažje "kontrolirala" kaj bo kdaj kdo o njej napisal. Je pa tako, če za intervjuje računaš jurja ali več, si morajo novinarji, katerih branža je že tako podhranjena, tudi kaj ekskluzivnega izmislit. Tisto kar ona popa na FB vidijo tako ali tako vsi. In vse, kar en slaven ali slavenka objavi, pa tudi ni nujno vedno resnica. :)

 10. gustl pravi:
  20.8.14 ob 12.37

  FB ne uporabljam nimam pa nič proti,vem pa,da se dogaja vse mogoče zaradi njega od kurbarije naprej itd.Hudi je ko otroci vidijo kako se tastari dogovarjajo za skrite zmenke in podobno.

 11. haha pravi:
  21.8.14 ob 12.00

  Nisem slaven, tako da se bom takoj odjavu s facebooka... Joj Tina, mislim da ma res tvoj bivši prav!!

 12. sonček pravi:
  23.8.14 ob 19.52

  Bravo Tina, ker se totalno strinjam s tabo. Folk na FB potrebuje pozornost, občudovanje, da se važijo in sami sebe s tem spravljajo na piedestal, ki je dokaj beden. Samohvalisanje in razkazovanje svojega življenja je izpod vsega nivoja in je bolj kot ne za tiste, ki imajo nizko samopodobo

 13. heh pravi:
  23.8.14 ob 21.07

  Zakaj ma pa ona facebook?
  Ker facebook je za prijatelje in družino(ŽE OD ŠTARTA).
  Za "slavne" je twitter.
  Tole je tko kiksnila, da bi bilo najbolje, da se opraviči vsem.
  Al dejansko živi v svetu, kjer neslavni lahko s telefonom vzdržujejo kontakte z ljudmi izven njihovega mesta, države ali pa celo kontinenta. Ma kdo res tok denarja in časa?
  Neslavni so brez služb in imajo točno pet kolegov al kako?

 14. gospodična Maček pravi:
  24.12.14 ob 19.11

  Tvoj bivši!!!!!! UTIHN