Kvak.com

Kmetija: Nov začetek - Miha zaplesal v visokih petah!

torek, 16. september 2014
Kmetija: Nov začetek, Miha Kavčič
Miha Kavčič še naprej ostaja najbolj zabavni lik resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek - 25-letni Logatčan se je med gospodo povsem sprostil in se zvečer preobul v visoke pete. Matej ga je kot nevesto odnesel do kuhinje, ki jo je Miha nato uporabil kot svojo modno brv. Vsi tekmovalci so se zabavali, le Andrej Z. se je godrnjavo umaknil, češ da taki nastopi na kmetijo na spadajo. Drugačnega mnenja je bila Lara, ki meni da je Miha "totalno utrgan" tip in da pred njim da kapo dol. (vir: Planet Siol)
Komentarji:
 1. poldi pravi:
  17.9.14 ob 07.42

  zdaj še pa recite, da homiči nismo zabavni!

 2. Anonimni pravi:
  17.9.14 ob 12.19

  Ima lepše noge kot punce :)

 3. Anonimni pravi:
  17.9.14 ob 18.58

  Ne rečem, da niso zabavni, sam tele noge so pa ko trske, v rit zapicene :)

 4. kristalček pravi:
  21.9.14 ob 09.30

  Miha je nedvomno mojster šova, ki ve kaj hoče, saj drugače ne bi obul pregrešno drage čevlje z visokimi petami louboutin, ki so del investicije za dosego vsaj še osem dodatnih glasov, morda celo enega več, ki jih bo dobil od njegovih ljubimcev, kjerkoli so že. Ni ga treba poznati, le pozorno ga je treba poslušati in gledati in kaj kmalu ugotoviš, da presega pamet svojih sotekmovalcev itd. Da je gej, to sploh ni pomembno, pač produkt narave, kot mi vsi.

 5. kristalček pravi:
  25.9.14 ob 13.25

  Le kaj se dogaja z Mihom, ki je na začetku izžareval v vsem svojem volumnu. Nič več ga ne kažejo, kot veselega bojevnika za 50 jurjev minus davek in dhodnina. Včeraj in še prej je deloval zelo utrujeno in izcuzano, kljub temu pa se še vedno trudi ohranjati noto modrosti in rezervirani smisel za kolektivizacijo. Ta Denis, ta ga bo, Matej ga je verjetno že, Klemen pa nič. Prasci v novem poletnem apartmaju so očitno zadovoljni, saj ne vedo, da bo napočil čas njihove krute usode, ko bodo izginjali v piskru kmetije eden za drugim. Prav tako se dogaja s stekmovalci. Izginjajo. Kdo bo zadnji poljubil Miha, kot je on poljubil nesrečno kuro, tik predno so ji odsekali betico. Previdnost ni odveč, razum in taktiziranje je brez veze, nič ne pomaga; ne prascem, ne tekmovalcem. Vsi izginjajo.

 6. kristalček pravi:
  26.9.14 ob 10.57

  Kar popizdili so: umirjeni Leon, ona s skrožnikom ter celo Miha, ki je s Kekčevo paličico in dretjem odganjal nedolžno kravico z lepimi seski. Pač žal le s seski. Z umirjenimi izjavami je 'slab' vtis koj popravil. Zelo modro je govoril kam sodijo gozdni zajčkih. Tudi na to se spozna, kakor tudi na belo - črne svinje. Ko bo 'izvoljen' za 'gazdo kuče', bo življenje na kmetiji povsem drugačno. Je že. Ne bo več razlik med hlapci in gospodo; z venčki spletenimi iz travniških rožic bodo krasili svoja telesa, peli pesmice lady Gaga, jedli hamburgerje, se plodili...napetost bo izginila. Na koncu pa bo ostal sam samcat. In v tem je štos, ki ga sotekmovalci še niso povsem dojeli. Ko bojo, pa prepozno ali pa je že.

 7. kristalček pravi:
  27.9.14 ob 09.09

  Moški del ekipe je res od sile. Pridnost je očitna. Tako velikega svinjaka za tako malo svinj je sicer neracionalna, vendar umna, kar kaže na namen povečanja obsega kmetovanja, v tem primeru na število svinj, saj je še kakšna koj pri roki in ima dovolj prostora, da se pridruži 'originalu'. Nagrada mentorja je logična; sir, pršut, tobak, zabava pa skorajda spontana. Miha je z nazornim prikazom na Lari pokazal, v čem je mojster. Ni pa pretiraval. Očitno je dobil ukor ameriškega fanta, že pred vstopom v šov. Prav gotovo tudi v kmetiji ne pogreša teh 'pozadinskih akcij', čeprav v kmetiji ne bo dosegel ali celo presegel normno osmih. Jih je premalo. No, tudi eden je za silo. Je boj za 5o jurjev že končan, težko reči, čeprav je že čez polovico.

 8. kristalček pravi:
  30.9.14 ob 09.08

  Redke podobe sprave so bile čudovite, žalost v kolibi pa nepotrebna. Ekipa gospode je tokrat v najbolj pravi postavi. Da je v njej Klemen, je res prava odločitev. Leon bo dober gospodar, četudi bo tu in tam popizdil, kar zna, ostala dva pa sta zanesljiva ion preverjena funkcionarja. Tako bi moralo biti do konca. Tudi Miha zna. Ležijo mu vse vloge sveta. Z enookim daljnogledom je kot James Cook ogledoval zaseženo ozemlje, ki ga je verjetno nesebično poimenoval kar po sebi. O svinjah pa nič, kot da je boj končan, nagrada pa na Kajmanskih otokih.

 9. kristalček pravi:
  1.10.14 ob 07.31

  Videti sta srečna. Klemen in Miha sta prijatelja v delu in zabavi. Očitno je Klemen že prestopil, tako vidimo. Krvavo polje bije bitko na povsem drugem koncu. Ema je tokrat pametna, vsaj tokrat, saj se je zavarovala z moškimi. Že po sebi ve, da so ženske muhaste in da so tudi NLP-ji nevarno orožje, čeprav je to le krožnik zelenjavne juhe. Ti štirje so zaslužili posteljo, kot noben. Miha in Klemen spita skupaj. Vemo čigava je ta poteza; namišljena in umna. Miha dobro ve in se zaveda, da četudi mu Klemen obrne hrbet, bo imel od tega le korist. Joj to deževje. Vlažno in mokro, le kje ni.

 10. slovenec pravi:
  1.10.14 ob 09.06

  ta triperesna deteljica pa res pokaže naturo in vzgojo že od doma, ki je na psu, neprilagojene, nespoštljive in lene, da o obiranju ne govorim, nebi si želel biti v njihovi bližini, nikakor pa povezan z njihovimi družinami, saj sadež kaže iz katerega drevesa so