Kvak.com

Savina Atai - izgubila mamo, družino in moža

četrtek, 23. oktober 2014
Savina Atai
Savina Atai je v življenju dala skozi že precej preizkušenj, ki pa so jo okrepile. Pred leti je napisala avtobiografijo Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator, ki je bil prava uspešnica, saj je v njej opisala svoje pestro življenje, predvsem odraščanje z mamo, ki jo je vlačila od enega verskega kulta do drugega. Ker pa očitno vseh svojih življenjskih izkušenj še ni izčrpala, pa že načrtuje novo knjigo, s katero bo odgrnila še zadnje tančice. Ob vsem tem lahko mojstrica joge obraza in promotorka superhrane danes pravi: "Izgubila sem vse. Izgubila sem mamo, izgubila sem družino, izgubila sem moža. Jaz se ničesar več ne bojim v življenju in nikogar mi ni treba čuvati. Tudi če mi bo ta knjiga še kaj odnesla, se tega ne bojim izgubiti." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. heh pravi:
  24.10.14 ob 00.54

  Tipično samozdravljenje, ki več kot očitno ne pomaga.
  No vsaj služi na račun bedakov.

 2. Didi pravi:
  24.10.14 ob 07.45

  V življenju nisem srečala človeka, ki bi vsako priložnost izkoristil, da popolnim neznancem razlaga svoje osebne travme, kot to počne Savina. Seveda mi je žal, da je imela toliko smole v življenju, ampak ona služi s prodajanjem pozitivnega pogleda na življenje in svet, zato mi je to njeno razlaganje kontradiktorno z njenim načinom služenja denarja. "Heh", se nagibam k temu, da je precej resnice v tvojem zapisu.

 3. Anonimni pravi:
  24.10.14 ob 08.43

  joj kok sembla boga pa ja de, veliko je še takšnih pa ne nategujejo bedakov da se preživljajo ampak pridno delajo savina pa prazen zrak prodaja se nastavlja pred kamerekadar lahko kaj pa tisti njen bogat in lep grk jo je že zapustil?

 4. Manica pravi:
  24.10.14 ob 16.34

  Za Savino bi si upala trditi, da je ena najboljših tržnic, kar jih poznam, Uspela je združiti različna znanja, pa še odlično ekipo ima za seboj. Mislim, da ga ni produkta iz katerega bi ona ne naredila super živilo ali super produkt. Definitivno gre za veliko dela. Večina nas ima za seboj kakšno težko življensko preizkušnjo. Vprašanje je, kaj iz te izkušnje naredimo. Njej je definitivno uspelo nekaj, kar malokateremu.
  Kar se pa tiče projekta supr univerze, je pa bil do potankosti izdelan tržni projekt.
  Glede njenih delavnic, pa bi si glede na ceno, upala trditi, da niso namenjene glavnini populacije žensk.

 5. Natalija pravi:
  24.10.14 ob 16.49

  Imela je res težko življenje. Hvala Bogu, da ji je uspelo se pobrati, preživeti in je danes zadovoljna sama s seboj in s svojim življenjem. Tudi v naprej ji želim vso srečo v življenju!

 6. Pepi pravi:
  24.10.14 ob 19.09

  In zakaj Savina "lepo" služi? Če ne bi bilo potrošnikov, ne bi.To je dejstvo.
  Fuzbalerji služijo velikokrat več, pa mi nobenega pametnega nasveta za življenje ne dajo, me ne prepričajo, da sem sama svoje sreče kovač.
  Ampak da ne bo napada name: še nikoli nisem bila na njenih delavnicah, nisem dobesedno upoštevala njenih načel. mi je pa odprla oči in srce za razmislek o sebi.

 7. ohoho pravi:
  24.10.14 ob 19.13

  Že v sami trditvi, da je izgubila vse, je ena velika, velika laž.

 8. heh pravi:
  25.10.14 ob 03.44

  o lej...njene ovce znajo celo internet uporabljat.
  Bog ne daj, da bi kdaj pogledale predraga živila, ki vam jih prodaja in jih primerjala s poceni lokalnimi živili, ki imajo BOLJŠO kemijsko sestavo za 10x manj denarja.
  Ampak ja. Če vam zlorabljena oseba, ki se že 20 let izogiba terapiji prodaja indijske in himalajske praške nekaj reče potem je to definitivno res.
  Ključ je definitivno v temu, da nezdravljene žrtve živijo bolj zdravo od vas, ker so bile na 5ih krajih, ki jih ve niste videle. Pa čeprav ljudi v teh istih krajih pobere že navaden prehlad.
  Kar se tiče njenih delavnic bi si pa upal trditi, da so namenjene izključno labilnim ženskam, ki hvala bogu ne predstavljajo večino ženske populacije v tej državi.
  In mimogrede. Ni minilo oddaje, kjer ne bi bila ženska na tv-ju in bi se ne bi vprašal zakaj nekdo posluša tako mlado žensko, ki izgleda tako hudo staro.
  Mi je prav žal ampak povprečna obiskovalka katerekoli vaje na kateremkoli fitnes centru izgleda vsaj 5-10 let mlajše od nje.
  Ko sem jo prvič videl sem si mislil...pa saj zgleda odlično za 35+ letnico. Potem sem izvedel, da je mlajša od mene in skoraj umrl od smeha.
  Glavni problem je v tem, da slovenci še zmeraj padajo na vse kar je iz tujine. Pa tudi če nam to prodaja eden izmed naših, ki je šel na potep po Italiji.

 9. d pravi:
  28.10.14 ob 04.35

  heh ODLIČNO napisano!
  se podpišem

  ta savina je antipatična, nemorem je več poslušat

 10. Mius pravi:
  15.5.15 ob 20.31

  V Sloveniji uspejo vsi, ki se uspejo zasmiliti naivnim ljudem s svojim govoričenjem in milimi izrazi na obrazu.