Kvak.com

Kmetija: Nov začetek: Jasmina je splavila

ponedeljek, 27. oktober 2014
Kmetija: Nov začetek
V šovu Kmetija: Nov začetek sta tako Jasmina kot Žana delali test nosečnosti, saj jima je zamujala menstruacija. Jasmina je ob tem s sotekmovalci delila žalostno zgodbo o svoji izgubi: "Lani, ko sva izvedela, da sem noseča, je bilo vsesplošno veselje. Ko sem pogledala na tester, je bilo super. Čez štiri tedne sem se zbudila v bolnišnici. Držal me je za roko in videla sem njegove solzne oči. Rekla sem mu, a je otrok živ? Samo odkimal je in padel v jok." Je pa Jasmina s svojim komentarjem, da imata isto zgodbo, zmotila Darinko, ki je pred kratkim izgubila 22-letnega sina: " ... Biti štiri mesece noseč ali spraviti otroka do 22 leta, da naredi šole, to daleč ni ista zgodba. To je težka naloga za vsako mamo." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Ivana pravi:
  29.10.14 ob 11.22

  Zelo pomembna novica za javnost.Ne vem no koga to zanima...To so osebne stvari ...

 2. brani pravi:
  30.10.14 ob 08.06

  pa kaj pol, koliko jih je še, pa nič

 3. jozi pravi:
  2.11.14 ob 11.53

  ce...... naj se malo v red spravi pa bo.zahrbtnica dvolicnica hinavska.

 4. neznan pravi:
  3.11.14 ob 21.11

  jasmina sram naj te bo.

 5. Frajla pravi:
  3.11.14 ob 22.20

  Glede na njeno dvoličnost in pokvarjeno hinavsčino, ji glede splava NE verjamem! Laže, ker misli, da bo bolj všečna!!!!!!!

 6. Frajla pravi:
  3.11.14 ob 22.24

  Glede na njeno pokvarjeno hinavščino in dvoličnost, NE verjamem, da je splavila! Menim, da je to izjavila, da bi bila bolj všečna!

 7. Anonimni pravi:
  5.11.14 ob 21.45

  Je nagravzna hinavska kuzla!

 8. nina pravi:
  5.11.14 ob 22.44

  Jasmina ti si pa tako otrocja in nezrela ženska, da nisi za na kmetijo, jaz te bi poslala v otroski vrtec. O kaki nosečnosti in splavu pa blefiras. Zdaj ko si se pridružila tem "musketirjem" si pa sploh pokazala da si pokvarjene.

 9. taja pravi:
  6.11.14 ob 09.28

  Vseeno mislim da so to osebne zadeve in ne sodijo na TV. Morda se je Jasmini zareklo ali karkoli pač.
  Vendar moje mnenje je in bo vedno, da so take zadeve-osebne zadeve in ne sodijo v javnost. Ne vem, kako se počuti njen mož, ko bere vse to. Pa ne gledam ne na njeno zunanjost in ne na njen značaj, vendar ena meja mora obstajati.
  In ni prav, da se človeka tako žali, kot nekateri tu zgoraj.....halo, vsi smo ljudje in eni smo si všeč, eni pač ne!!

 10. Tea pravi:
  6.11.14 ob 15.28

  Taja, si zelo pristranska! Glede Jasmine - jo žalijo (mo),a Miha se pa, ker je gej, lahko več kot žali!?
  Miha je bil vsaj prijazen in do vseh enak! Jasmina je pa preračunljivo šla k trem mušketirjem in je navadna ovaduhinja. Pa kot pravijo nekateri, je res grauža!

 11. Taja pravi:
  6.11.14 ob 16.06

  Tea, nisem pristranka do Jasmine. Njeno početje mi ni všeč, niti Mihovo mi v zadnjem tednu ni bilo, pa sem ga imela za razgledano osebo, ki je vedel povedati tako kot stojijo stvari, brez žalitev-žal je tudi on pokazal svoj temen obraz.
  Hotela sem samo izpostaviti, da takih osebnih zadev,kot je splav ni za TV in to je vse kar sem želela povedati in še zdaleč mi ni kot karakter všeč, deluje labilno in gre tja kjer misli da bo potegnila dolgo vrvico. Ponavljam, ni za izpostavljati tako osebne zadeve, ki se tičejo nje in njenega moža. Pustimo za Darinko, kjer je bilo že v prvotnem opisu napisano, da je tragično izgubila sina. Ali pa Ema, da ima doma dva otroka, Kristina tudi, to so opisi, ki so jih sami podali, da jih pač preberemo vsi in verjetno so se s tem tekmovalci strinjali.

 12. Frajla pravi:
  6.11.14 ob 16.17

  Ta kmetija me je kar preveč zasvojila!Jezijo me žaljenja Mihe! Veliko gledalcev se je "spravilo" nanj s podlimi komentarji!Je človek, kot mi vsi in si tega res ne zasluži!Nekateri so postali tako obsedeni z njim, da ostalih tekmovalcev in njihovih pritlehnosti sploh ne opazijo. Škoda!!!!Taja, strinjam se s teboj.

 13. iks pravi:
  6.11.14 ob 20.10

  Za sebe se brigajte in boste imeli dovolj dela.

 14. slovenec pravi:
  7.11.14 ob 08.18

  zdej se oglašate, kje pa ste bili prej, ko so se te babure delale norca iz nje in ostalih fantov, niso delale le neki so se kušvale, kritizirale in lenarile, zakaj se ni nihče oglasil, ko je lara vrgla krožnik, darinka je šinfala andreja, nato pa ležala v postelji z njim in ven tišala nago nogo, a takrat pa ji je pasalo, ona je šele pokvarjena odrasla babura, pa se kar naprej zgovarja na sinovo smrt, če bi jo to res tako prizadelo, bi ne bila tukaj, se režala, nažirala in se norca delala iz vseh, ampak res žalovala v krogu svoje družine, če jo sin vidi, se v grobu obrača

 15. breda pravi:
  7.11.14 ob 08.23

  Jasmina, ti kar srečno naprej, ne oziraj se na mnenja drugih, se lepše obnašaš od vseh bab na kmetiji, sram je lahko Darinko, ne tebe, da o onih dveh lezbačah ne govorim, pa kaj če si bolj debela, govorijo o tvoji zanemarjenosti, naj pogledajo staro vešo, stalno v enih cotah, še počesati se ne zna, pa ali sploh uporablja zobno ščetko, to babo pogledaš, pa ti gre na kozlanje, ko pride ven, naj si mal pogleda, upam da jo dec brcne v rit

 16. mariči pravi:
  7.11.14 ob 08.49

  žalostno, pa kaj.......ni edina, jaz sem tudi, pa še veliko drugih

 17. y pravi:
  7.11.14 ob 16.39

  Breda,ti pa nisi čisto "gladka". Od kot tebi "lezbače"? In pusti sedaj čistočo! Važen je karakter! Jasmina je poden od podna. Enkrat z enimi, drugič z drugimi.Me pa zanima ,kakšna si ti?Nastavi ogledalo najprej sebi!!!!!!Jaz te že ne bi maral!

 18. x pravi:
  7.11.14 ob 17.26

  Breda jaz te maram odlično si napisala.

 19. y pravi:
  7.11.14 ob 17.35

  X, Breda in še kdo, si pa verjetno ena oseba!Je pa lepo vsaj to, da se imaš rada!

 20. Barbi pravi:
  8.11.14 ob 15.11

  Zanima me ena zadeva pri Jasmini. Piše kako pogreša svojega prijatelja Andreja in pošlje pismo babi Torklji. Ko pa piše svojemu možu pisma, kot je menda sama povedala, jih spravi v svojo malho. Kaj ne bi bilo boljše, da jih odnese do babe Torklje in morda bi njen mož dobil le pisma. Baba Torklja je le nek simbol, kjer se potem določene stvari lahko tudi prenese domačim, recimo pisma. Jasmine jaz žal ne razumem! Je morda zaljubljena v Andreja in da je vsa popikana okrog ust, je morda res od Andrejevih poljubov? Ne vem, to žensko resnično ne razumem in morda še sama sebe ne razume. Da obrnemo mal temo-ne.

 21. suzi pravi:
  9.11.14 ob 19.34

  jasmina samo isce pozornost. pa pravi da ma dost hinavscine hinavka je pa sama.porocena zenska pa pise andrevju se vidi da nima dveh cistih v glavi.okrog ust je cela herpasta in denis tut. nevem ce tu ni kaj intimisimi.

 22. nena pravi:
  9.11.14 ob 19.57

  denis se hvalisa po gostilnah da je v finalu on, leon Darinka in da je zmaga njegova.

 23. Anonimni pravi:
  9.11.14 ob 20.01

  Bolana od iskanja pozornosti. :)