Kvak.com

Maja Založnik še naprej 'raztura' na nemškem The Voice!

petek, 7. november 2014
Maja Založnik, ki v slovenskih talent šovih nikoli ni prišla daleč, v tujini žanje uspehe. Pevka se je namreč v nemškem šovu The Voice prebila v naslednji krog, saj je v tako imenovanem ringu premagala sotekmovalko Floriano Imeri. Z mentorjem Samujem Haberjem in še osmimi drugimi tekmovalci se bo sedaj odpravila v Helsinke, kjer se bodo razporedili v skupine po tri, iz vsake pa bo Samu izbral po enega, ki bo tekmoval v oddajah v živo, ki se začno konec novembra. (vir: 24ur.com)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  8.11.14 ob 13.35

  Kako je super, da talentom uspe. Verjetno pa zadaj ni samo talent.

 2. Pepi pravi:
  8.11.14 ob 13.36

  Kako je super, da talentom uspe. Verjetno pa zadaj ni samo talent, ampak ogromno garanja.

 3. Ana pravi:
  9.11.14 ob 11.37

  Ja žal je pri nas tako, da pri nas uspejo samo tisti,ki se slačijo in nimajo posluha.Npr. Kataya, ko bo glih kar še svoj drek pokazala in Dremeljca z tisto delno pokrito ritjo na naslovnici.Taki, kot je pa npr.Maja pa pri nas nimajo šans, res je da je mal bolj polna, ampak glas ima pa fenomenalen.Pri nas se pa nekatere pevke, ne zavedajo, da ne bodo večno mlade in lepe, edina svetla izjema pri nas je Nina Pušlar, je lušna ima posluh pa še slači se ne, in ji uspeva.Aja mimogrede,kak gre kaj Groharci v Londonu,ko se je tak hvalila, kaj ji bo tam uspel, ampak je že ja skor en let tam, pa ne duha in sluha o njej.

 4. Pika pravi:
  11.11.14 ob 15.29

  huda:) kr kocine mi grejo pokonc:)

 5. Anonimni pravi:
  11.11.14 ob 17.33

  Maja je super. Pravi užitek jo je gledat na The Voice. Opažam tudi velik napredek v njenem petju od tiste Misije Evrovizija dalje. Že v tistem komadu o rogljičku mi je ful dobra. :)
  https://www.youtube.com/watch?v=HqsNKH2DovM