Kvak.com

Andrej Zaletel (Kmetija: Nov začetek): njegova partnerica pristala na urgenci!

sobota, 8. november 2014
Andrej Zaletel, Kmetija: Nov začetek
Andrej Zaletel se je šova Kmetija: Nov začetek udeležil, saj je želel svoje otroke prepričati, da ni slab človek. A zaradi fizičnega napada na Miho si je Andrej verjetno zapravil precej simpatij, ob prihodu pa so ga bivše partnerke še začele obtoževati, da jih je izkoriščal in ni plačeval preživnine za otroke - Andrej obtožbe zanika in je za Slovenske novice celo pokazal potrdila o plačilih. Že tri leta je v zvezi z Vesno, vendar mu dve bivši ne data miru, kar je Vesno spravilo na kolena: "Glavna vzroka sta zloba in zavist! Neko soboto zjutraj sta me omenjeni poklicali in mi zatrjevali, da je Andrej velik prevarant in naj se mu izogibam. Zaradi vsega skupaj sem doživela tako travmo, da sem morala pomoč poiskati celo na urgenci." (vir: Slovenske novice, Facebook)
Komentarji:
 1. Zakon pravi:
  9.11.14 ob 10.59

  V vseh teh šovih se zbira sama ŠKART roba !!!

 2. kkk pravi:
  9.11.14 ob 11.29

  Andrej in Martin sta moralna zmagovalca Kmetije... Toliko, kot so jebali Andreja, niso nikogar... In pokvarjena Darinka ga je potem, ko jo je zavrnil, začela obtoževati tega, kar je počela sama, navadnega gonjenja namreč... Ni hujše sovražnice, kot je zavrnjena psica brez morale, ki se goni...

 3. Pepi pravi:
  9.11.14 ob 11.55

  Žal moram priznati, čeprav težko, res je hudič od babe. Se kaže povsod, tudi na kmetiji. Najbolj pa me moti, v kakšen celofan se potem zavijejo. Najhujše pa je to, da v vse to porinejo uboge otroke. In potem otroci ne morejo biti drugačni!

 4. Joži pravi:
  9.11.14 ob 13.35

  Tudi,Andrej ni tako nedolžen ,ker je včerak,ko je imel dvoboj nalašč Martinu vrgel vedro.

 5. Joži pravi:
  9.11.14 ob 13.41

  Narobe sem napisala ,da Andrej ni tako nedolžen,ampak je bilo namenjeno,ta komentar za,Denisa.Na Andreja so se res po domače rečeno delali norca tudi,Denis,ki misli,da je brez napak.Saj je včeraj pokazal v igri,koliko je pošten.

 6. Anonimni pravi:
  9.11.14 ob 15.18

  Denis je hinavski pokvarjenec! Od njega se je tega nalezel še Leon. Andraj je bil pa ptič posebne sorte. Ana

 7. cmera-runkl pravi:
  9.11.14 ob 18.54

  kdaj bo pristal na urgenci

 8. Anonimni pravi:
  10.11.14 ob 02.46

  Težko verjetno, da bi bilo vse samo naključje, vse babe problematične, samo tisti, ki je imel z njimi opravka, pa super in oh in sploh. Tudi če bi bilo to res, že dejstvo, da ima nekdo dve »čudni« bivši, pove o njem več kot o njima. Nove partnerice pa vedno neko tragiko zganjajo, ko jih želi kakšna ženska opozorit s kom imajo opravka. A je to v ženski naravi, da so tako zarukane, da vedno mislijo, da so one nekaj posebnega, vse ostale pa samo ljubosumne? Moški, ki je bil nesramen do ene ženske, bo slej kot prej do vsake. Samo vprašanje časa koliko časa in zakaj ( različne koristi) se bo uspel obdržat pod kontrolo.

 9. nera pravi:
  10.11.14 ob 06.53

  stari prdonja

 10. SLOVENEC pravi:
  10.11.14 ob 08.15

  NERA - VSI BOMO ENKRAT STARI PRDONJA, TUDI TI BOŠ ENKRAT STARA GRAVŽA, PA KAJ, TAKO JE, ENE ZAGOVARJATE, DRUGE KRITIZIRATE, V PRIVAT ŽIVLJENJU PA VEDNO PRIDE KAJ, KO NI VŠEČ DRUGEMU, VSI IMAMO NEKE SVOJE FORE, TAKO PAČ JE, GLEDE OTROK PA TAKOLE, VELIKO STARŠEV IMA PROBLEME Z OTROCI, PA SE ENKRAT TUDI TO UREDI, TO PA ŠE NE POMENI, DA JE KDO NAJSLABŠI ČLOVEK NA SVETU, SAMO VSAK IMA SVOJO TEORIJO, DRUGE PAČ NE SPREJME, ZATO PREMISLITE KAJ PIŠETE

 11. dejan pravi:
  10.11.14 ob 08.22

  stopimo skup, te lezbače in pederčinkota spravimo skup in jim pokažimo, kaj so prave dekline in deci, kdo ima kakšna j a j ca

 12. zdenka pravi:
  10.11.14 ob 08.25

  ja, gremo protestirat za pravice nas proti homofobiji od PEDROV IN LEZBIK, ki nas že dobesedno posiljujejo z svojo spolno usmeritvijo

 13. Pepi pravi:
  10.11.14 ob 08.31

  Slovenec, bravo.
  Neri pa tole - morda pa boš imela "srečo", da ne boš stara prdonja in še poscanka si lahko. In kakšni so idealni odnosi med starši in otroci? Mamini sinčki?!
  Tudi jaz nimam idealnih odnosov, se tudi skregamo, ampak imamo tesne stike. Ko pridejo vnuki postanejo še tesnejši. In starim prodonjam in starim poscankam je to "prizanešeno".
  Kako sem srečna, da sem stara poscanka.

 14. mici pravi:
  10.11.14 ob 09.46

  ČESTITAM PEPI IN SLOVENEC,VIDIM ,DA JE ŠE NEKAJ PAMETNIH MED NAMI.

 15. Joži pravi:
  10.11.14 ob 15.49

  @neri----Začni spoštovati starejše ljudi ,ker boš tudi ti enkrat stari prdonja ali pane,ker včasih se narava poigra kruto.

 16. Taja pravi:
  12.11.14 ob 18.58

  Že kako se nastavlja in se slika, je jasno, da z njim po mojem, ni vse v redu in da njemu bolj delajo mišice, kot pa možganske celice. Za se dokazati otrokom, da si dober starš je 1000 drugih načinov, ne pa odhod v show in pol ga vržejo kazensko ven, ker ne razmišlja kako bo sogovornika udaril z besedo, ne pa z fizično silo. Buh, prav nagravžen ta Andrej, vsaj meni....misli da vse ve, ker ima 50 let....pa ima sedaj večje probleme, kot prej, ko nihče ni vedel zanj.

 17. drago pravi:
  16.11.14 ob 11.46

  taja - mogoče si ti tudi navzgravžna, pa ti nobeden ne pove v ksiht, počakaj njegovo starost, pa da te vidim, njega šinfaš, darinke pa ne, ko bi človek pričakoval od ene starejše ženske kaj več, pa je tudi ona neka zdraharica in zelo zanemarjena ženska, ki se zgovarja kar naprej na sinovo smrt, sram jo je lahko, saj ima še hščer, pa je nič ne omenja, ko pa jo bo potrebovala, bo pa ona dobra, to je njena komuflaža in oprostite, tudi ona in miha sta kradla - dobila sta cigarete pa jih nista delila z nobenim, kaj zdej

 18. Taja pravi:
  16.11.14 ob 15.09

  Drago toplo ti priporočam, da paziš kako žališ komentatorje. Za Andreja je večji problem sedaj, ko se ni izkazal ne kot oče, tekmovalec in še manj kot človek. Imam pa tudi jaz svojih 50 let in ni me sram priznati svoja leta, ker za svoja leta izgledam mlajša, to mi ljudje rečejo kot praviš ti v "ksiht".......ja, škoda ker ti ne morem slikce prilepit tu gor. Ampak sem samo želela povedati, da tako nastavljanje(Andrej) dokazuje, da eni imajo samo mišice, pamet pa ne. Za Darinko, ja pri svojih letih bi lahk zgledala boljša, vendar glede na to, da je pred kartkim izgubila sina, se ti fizično kar čez noč postaraš in si izmučen od neprespanih nočeh.............jaz imam višino 156cm in težo 55kg, moj izgled je OK. Sem pa dovolj objektivna da skušam povedati kar mislim in kar vidim. Ne morem pa obsojati nikogar in še manj pljuvati po komentatorjih, ki jih ne poznam in tukaj so ljudje od 18-99let.....torej čemu žalitev leti name, ko pa sem pa pisala o Andreju, ki se odraža preko svojega telesa. Kaj ima v glavi pa itak ni važno-ne!!!Imam občutek Drago, da si morda tudi ti tko nabildan in če tebi paše pač bodi, mene to ne moti. Zakaj te moti moj izgled ne vem............

 19. Taja pravi:
  16.11.14 ob 15.17

  V enem postu, si pač napisal za Jasmino, seveda, če to je tvoj post ali je še en drugi Drago?
  In sem ti podpisala post, ker si napisal tko, kot so stvari, vendar ko se začneš spotikati ob komentatorje, ki ne poznaš osebno in se sputiš na tko nizen nivo. Sicer je škoda o tem pisati tebi in izgubljati besede o tem, ker s tem se tudi jaz spustim na tvoj nizek nivo. Žal je pač tako, žal mi je le, da ko nimaš več kaj napisati o določeni temi, se spraviš na druge. A me boš davil????

 20. Anonimni pravi:
  16.11.14 ob 15.18

  sputiš- spustiš

 21. TINA pravi:
  17.11.14 ob 12.53

  Andrej!Da si moj,bi imel že pred prihodom domov spakirano v vrečkah za smeti,saj si tudi ti res ena velika smet.Spis in zbadaš ženske na kmetiji,doma pa imaš kao svojo žensko, Zaradi tebe se ji je zmešalo.RAJE PLAČUJ PREŽIVNINO!!!!!!!!!!!!!!