Kvak.com

Slovenija ima talent: je vse skupaj 'kuhna'?

ponedeljek, 10. november 2014
Tudi prva polfinalna oddaja talent šova Slovenija ima talent je sprožila komentarje o tem, da je vse dogovorjeno vnaprej. Mnogi komentatorji so bili namreč mnenja, da si vstopnico za finalni nastop nista zaslužila najstnika Adrijana Kamnik in Anej Piletič, še eno priložnost pa si je po njihovem mnenju zaslužil bobnar Simon Škrlec, ki se je izkazal kot pravi zabavljač - objavljamo njegov posnetek na YouTubu, ki ima kar 25.000 ogledov! (vir: svet24.si)
Komentarji:
 1. :) pravi:
  10.11.14 ob 21.34

  se strinjam. anej mi ni bil nič posebnega.

 2. nera pravi:
  11.11.14 ob 06.59

  te showe bi mogli vse prepovedat

 3. soul pravi:
  11.11.14 ob 07.04

  Defenitivno je kuhinja.Skozi celo oddajo imajo listek z napisanim imenom kdo gre naprej.Odlocijo se na podlagi zgodbe tekmovalca in simpaticnosti.V finalu podtaknejo scenarije nastopa tako da zasencijo druge in povzdignejo svojega favorita.Tonci dobesedno unicijo pravi glas nastopajocega,ki ni favorit,tako da izpadejo drugi,ker so bili kao slabsi.V vseh oddajah so imeli v finalu samo listek z imenom favorita,da je zmagal kljub glasovom gledalcev,ki so bili za nekoga drugega.Povedal mi je tonec oddaje.Glasovi niso vazn.Ljudje pa slepo glasujejo.Ne zmaga talent.Zmaga ljubljenec komisije.Ce ste slisali se je se Vid zagovoril in reku Simonu kako se pocuti ko je imel najvec glasov,nato se je hitro popravil.Priredijo sebi v prid.Zmaga zgodba,ne dejanski talent.Vse lepo in prav,samo nehajti prikazovati sposobne pevce ipd...,da fusajo in jim unicevati prihodnost!!!

 4. Anonimni pravi:
  11.11.14 ob 16.07

  vsekakor je bil SIMON ŠKRLEC NAJBOLJŠI

 5. Neža pravi:
  11.11.14 ob 16.16

  Anej," brez stasa in glasa"!!V "kuhinji" se je nekaj zasmodilo!

 6. kkk pravi:
  11.11.14 ob 17.21

  Prekmurska šola bobnarjev raztura... Itak! Pojoči bobni...

 7. Lučka pravi:
  11.11.14 ob 22.18

  Komisija je nekorektna:
  - Ana je komentirala, da sta dvojčka pela proti koncu vedno boljše. Rok je komentiral, da ravno obratno. Popolnoma se strinjam z Rokom (10 let sem se ukvarjala z glasbo). No in potem je Ana ocenila, da Anej poje izrstno in zasluži finale. Ana ni kompetentna za ocenjevanje zvočnih kvalitet.
  - V komisiji ne bi smeli biti osebi, ki sta v razmerju. Tako vedno premagata tretjo osebo. Branko je poveličeval Aneja. Naj bi mu Ana porušila sanje?
  - Analogija Anini utemeljitvi, da Anej zasluži finale: Janezek je bil v šoli vprašan zgodovino. Znal je čisto vse. Učiteljica mu reče: dam ti 2, danes zjutraj ko sem se zbudila, sem se tako odločila. Za Ano torej ni važno, kaj pokažeš, če se je odločila za Aneja že zjutraj. Plitko.

 8. Nekdo pravi:
  11.11.14 ob 22.35

  Za ta dva izbrana finalista se popolnoma strinjam in mislim da sta oba na dobri poti v zivljenju, je pa res kar je napisala oseba,, lučka"

 9. fog pravi:
  12.11.14 ob 14.34

  Ne Anej ne Adrijana nista prepricala.Anej je imel prelahko pesem,Adriana je pa glasovno zelo nedorasla Tini Turner in Pointed Sisters.Vse kar je pri njej dobro je pojava,ples.Ko pa odpre usta,govori pa kot devetletnik.Jaz pri petnajstih nisem bil tako otrocji.Groza.Upam da bo v nadalnje bolj pravicno vse skupaj.

 10. Anonimni pravi:
  12.11.14 ob 14.46

  eh, ja, za 15 let sta bila oba kul.

 11. Anonimni pravi:
  14.11.14 ob 18.57

  Vid in Pero bi bobnarja morala izstreliti v finale! Tile šovi pač ne iščejo inovativnosti, mora zmagati pevka pa pika. Simon je izven te sheme in upam, da se bo našel medij, ki bo znal ceniti drugačnost in originalnost.