Kvak.com

Žana o Lari (Kmetija: Nov začetek): "Lahko sem počaščena, da sem všeč tako lepi punci"

ponedeljek, 17. november 2014
Kmetija: Nov začetek
Žana se je potem, ko je izpadla v šovu Kmetija: Nov začetek, vrnila v objem fanta, s katerim je skupaj že deset let, on pa jo je tudi zaročil. Seveda pa se mnogi sprašujejo kako Žana komentire poljube z Laro, ki so se dogajali na posestvu. Žana pravi, da sta se z Laro le zelo vživeli v "gay week" (gejevski teden, op.p.) in s tem želeli poudariti, da za homofobijo ni prostora. Biseksualna Lara je priznala, da ji je Žana všeč, Žana pa o tem meni: "Tako ali tako sem Larina simpatija. Lahko sem počaščena, da sem všeč tako lepi punci." (vir: Planet Siol)
Komentarji:
 1. TINA pravi:
  18.11.14 ob 11.39

  Sploh ne vem,kaj si!Doma si imela krasnega fanta,tam se pa poljubljaš z čudno Laro.Imeli ste gejevski teden,ampak kdo ti je rekel,da moraš ti zdaj napravit še lezbični šov.Imam veliko prijateljic,že dolgo let-pa mi nikoli ni palo na pamet,da bi naredila kaj takega.SMILI SE MI TVOJ FANT!Pol te pa še zaroči!Mislim,da je predober zate,saj ga nisi vredna.Mogoče pred šovom,zdaj sigurno ne.

 2. mici pravi:
  18.11.14 ob 11.58

  Obe nista vredni naziva ženska,tvoj fant pa tudi nima sto pik,da te potaki sramoti še zasnubi fuuuj.

 3. vilma pravi:
  18.11.14 ob 12.28

  Žana,zaradi vaju je bil šov še toliko
  bolj zanimiv.Ne oziraj se na slabe
  komentarje.Meni sta bili z Laro
  zakon.

 4. TINA pravi:
  18.11.14 ob 12.42

  VILMA,a si mogoče lezbijka?Nimam nič proti če si,ampak ne govori takih blesarij.Če nisi,a bi mogoče tvojemu pasalo da bi ti to počela na tv?Šov je zanimiv,ko se naredi kaj takega-se strinjam.Ampak postavi se v kožo Jankota,ko je moral to gledat.Pol pa včeraj na tv vDanes zvezde pride oblečena,kot da gre v fitnes.Saj za tistih pet minut bi se lahko oblekla malo bolj.Potem pa se izjavi,da bi imela laro za poročno darilo za Jankota.Pa je ta normalna čist,al ji manjka zelo velik?

 5. TINA pravi:
  18.11.14 ob 12.57

  VILMA,resnica boli,ko veš,da je res kar sem napisala.Moj komentar prej ni bil slab,ampak čisto življenski.

 6. nn pravi:
  18.11.14 ob 13.52

  nagnusni babi iz kmetije

 7. Anonimni pravi:
  18.11.14 ob 14.10

  Lara je enkrat rekla, da so ji všeč tudi punce, potem pa cela drama iz tega. Kdor pozna lezbijke, bo vedel,d a ti dve to zagtovo nista. Sicer pa boljše prijateljevat v takšnem šovu ženska z žensko, ker nekega zaveznika vsak rabi, kot pa dedom tlačit roko v hlače.

 8. bibika pravi:
  18.11.14 ob 14.11

  to je pač slovenska vrlina, vedno videti napake pri drugih sebe ne pogledaš nikoli ali pač? šov je pač šov če niste sposobni tega dojet ga pač ne glejte.

 9. kozorg pravi:
  18.11.14 ob 16.26

  za kozlat, sramota, to ni nobena kmetija, prej kurbnhaus

 10. Pepi pravi:
  18.11.14 ob 17.33

  Pa kaj potem, če sta se malo zalizali?! Njuna zadeva - skupna.Mislim, da samo provocirata. To je njuna taktika. Še vedno.
  Mene še vedno moti njun odnos do drugih!

 11. kkk pravi:
  18.11.14 ob 18.35

  Lara je od prvega dneva našla tarčo za manipulacijo Imela jo je za norca do zadnjega dneva,,,, Žana, uboga si na umu, karakterja nimaš kot je črnega pod nohtom, rediš se... ko bo tvoj "zaročenec" skapiral, kaj ima... Te bo skenslal... Na grd način... Še jokala boš, ubožica....

 12. Jure pravi:
  19.11.14 ob 02.55

  Madoniš, a jih plačujejo, da še po Kmetiji izjavljajo bedarije? Čisti antipatik od osebnosti s tem prisiljenim smehom, Lara je pa še hujša.

 13. Anonimni pravi:
  19.11.14 ob 04.36

  Žana in Lara sta bili eni redkih, kis ta delovali inteligentno, z normanim iq. Pa še prek te domnevne simpatije sta se norca delali iz vseh, ki so se ob to spotikali. In se še vedno. :)

 14. kkk pravi:
  19.11.14 ob 09.05

  Lara še vedno na veliko krivi Jasmino, da ji je vrgla ven "prijateljico". Larin namen je bil, da gre Žana kar lepo sama v dvoboj z Jasmino, in prav vseeno ji je bilo, katera gre ven, glavno, da ostane ona... In "inteligentna" Žana je nasedla... Takol neumne in nekarakterne osebe kot je Žana, že dolgo nisem videl... Prav na živce mi je šla, ko ni skapirala, kaj Lara počne ves čas z njo...

 15. zdenka pravi:
  19.11.14 ob 10.55

  oh ja no, jaz imam zelo dobre prijateljice, ampak nikoli se ne držimo za roke, se ne šlatamo in kr naprej poljubljamo, zato pač imamo partnerje, poljubljam pa edino sestro in otroke od prijateljic za praznike, ker ni že po sami naravi higienično takšno poljubljanje, pač izkazujemo svojo pripadnost in spoštovanje ter da imaš nekoga res rad malo na drugačen način

 16. mimi pravi:
  20.11.14 ob 18.14

  Koliko se Žana sploh spoštuje, ko pa reče, da bi svojemu Janku, bodočemu možu dala za darilo Laro. Halo, ima kaj spoštovanja do sebe in ali sploh se zaveda, koliko lahko razvrednoti človeka na tak način. Zelo nepremišljena misel in sploh kako ji to pade na misel. Morda jo je ta show tako odpeljal daleč stran od realnosti, da zunaj govori že neumnosti.

 17. Anonimni pravi:
  20.11.14 ob 23.48

  Razmere na tisti kmetiji niso bile normalne. V takšnih okoliščinah vsak išče čustveno oporo in težko jo najdeš med sotekmovalci, ki delujejo kot hijene, ki bi te raztrgale. Vsekakor boljše gledat Žano in Laro akko prijateljujeta kakor kakšno zmedeno žensko, kako tovrstno čustveno oporo išče pri moških in na koncu izpade lahka. Smo videli že v več resničnostnih šovih in to ni nič nenavadnega.

 18. Taja pravi:
  22.11.14 ob 13.14

  "kkk", bolj kot Lara ki je našla žrtev- Žano. Je to Matej, ki je bil vseskozi tih, nekoflikten, pomagal vsakemu, branil celo Laro in Žano, ko so te bile napadene z strani ostalih....in za kaj že??
  Zato, da pride do svojega cilja, torej on je soliral in igral na svojo karto in da je tko daleč prišel se lahko zahvali deteljici in njegovi taktiki. Matej je vedel kam stopiti ob pravem trenutku.

 19. Taja pravi:
  22.11.14 ob 13.17

  Ja in tu pa sta nasedli Lara in Žana. Lara je to spoznala ta teden, ko se je sama, brez Žane. Torej ko je imela čas opazovati še ostale, prej je seveda z Žano bila bolj skupaj in sta marsikaj počeli skup, če jima je tko pasalo, pač naj!! Matej ni bil tko opazen, do sedaj, ko se je s fanti združil in sam spregovoril pred kamero, zakaj se je sploh pridružil deteljici.

 20. Anonimni pravi:
  22.11.14 ob 16.30

  show must go on :)

 21. baby pravi:
  22.11.14 ob 17.16

  Te osebke se ne splača analizirat….ali priznam jim da so face že zaradi tega, ko so se že upali prijavit na ta šov, se razgalit pred slovenskim avditorijem in menim da bi vsi zaslužili denar že zaradi same gledanosti in vzburjanja duhov…………ALI SI VI UPATE!!!!!