Kvak.com

Bo Miran Ališič letel s stolčka komentatorja alpskega smučanja?

četrtek, 27. november 2014
Miran Ališič, Ana Kobal
Že poleti je presenetila novica, da bo Miran Ališič po novem komentiral alpsko smučanje, zaradi česar se je morala s tega mesta posloviti nekdanja smučarka in strokovna komentatorka Ana Kobal. A gledalci z Ališičem menda niso zadovoljni in odgovorni sedaj iščejo način, kako ga zamenjati. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. nera pravi:
  28.11.14 ob 06.03

  ta še lahko komentira samo bob na trebeviću

 2. Cinik pravi:
  29.11.14 ob 18.21

  Ta je pa tako "nenadomestljiv" kot Novakova & Peterle v NSi, ali -bolje rečeno- kot pokvarjen črnobeli televizor na podstrešju....

 3. Micika pravi:
  30.11.14 ob 11.36

  Hvala bogu, pa on res ne paše. A še ni goden za penzijo. Bo verjetno kot Miša, pa Mario ooooo pa Miran trio M.

 4. Andreja pravi:
  4.12.14 ob 11.54

  M.A. je čist uredu komentator,je smučanje vsaj bolj zanimivo.Prejšnja Ana Kobal je bila preveč pametna, same pripombe je imela,vedno je govorila, da ta in ona smučarka vozitu premalo, tu je naredila slab ovinek, priporočam ji ,na gre raje sama vozit, kot komentirat!

 5. Maruša pravi:
  8.12.14 ob 13.06

  Upam, da ga zamenjajo, saj TV prenose sedaj samo še gledam, zvok pa ugasnem.Tako dela večina naših prijateljev.

 6. mici pravi:
  8.12.14 ob 22.04

  komentator mora biti strokoven, pozitivna osebnost in imeti mora čist razločen glas. kaj imata od tega miran ališič in jolanda bertole? bojim se, da prav nič.kje so časi, ko smo se ob odličnih komentarjih marsikaj naučili? starejši se morda še spomnite nikitovića za boks, podobnika za dviganje uteži, mihaliča za formulo. o takih komentatorjih lahko sedaj le sanjamo. žal je vsako leto slabše.