Kvak.com

Maja Malnar skuša izbrisati svojo preteklost

sobota, 29. november 2014
Maja Malnar
Mediji so v zadnjih dneh od manekenke prejeli sporočilo, v katerih jih prosi ali lahko izbrišejo določene slike iz njene preteklosti: "Trudim se izbrisati dele zgodovine, na katere nisem najbolj ponosna, zato res upam da ne razumete in boste upoštevali mojo prošnjo." Maja Malnar, ki že nekaj časa živi v Los Angelesu, pojasnjuje, da je še kot mladenka vstopila v svet medijev - in čeprav je od vsake izkušnje nekaj odnesla in se iz nje nekaj naučila, priznava: "Je pa res, da na lep del začetkov svoje kariere nisem najbolj ponosna, recimo na razne fotografije iz revij, ko sem naokoli skakala v spodnjem perilu, pa tudi na nekatere ljubezenske zveze iz preteklosti. Zdaj se trudim ustvariti novo življenje, daleč stran od vseh teh stvari, zato si prizadevam čim več tega odstraniti." Preteklosti ji škodi tudi pri iskanju službe v Ameriki, zato vsem mladim priporoča, naj pri objavljanju slik mislijo tudi na prihodnost: "Kajti ko je enkrat stvar na spletu, jo je res težko izbrisati. Upam, da mi bodo osebe, ki imajo vpliv na to, pomagale in ustregle mojim prošnjam" (vir: svet24.si)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  29.11.14 ob 19.53

  Tudi bivši lastniki partijskih knjižic ZK in ZSMS, romarji v Jajce, zapriseženi "socialdemokrati" in zdaj križarski bojevniki proti krščansko-murgeljskim komunistom bi radi izbrisali kakšno slikico iz svoje osebne zgodovine (npr. skupinska slikica pod Titom in Kardeljem).

  Mimogrede, lepo AVNOJ-sko darilo je bila današnja ponovna izvolitev vodstva NSi, nestrpno čakamo na kakšen twit iz ćuze...

 2. b2 pravi:
  29.11.14 ob 20.31

  Na to bi mislila prej ko ga je srala v življenju. Trapa!

 3. Cinik pravi:
  29.11.14 ob 22.21

  Smo že dobili twit iz ćuze. Spet blodnje in za lase privlečene vzporednice izpred ne-vem-koliko let. Dejstvo, da mu je 73% procentov "klerikalcev" (!! ne nekih levičarjev) dalo košarico, je pa nekako preskočil.

 4. Anonimni pravi:
  30.11.14 ob 03.08

  Še ena, ki je čez lužo postala fina s prirejenim CV ala gospa Trump. :)
  Koliko je v resnici inteligentna dokazuje že s tem zapisom, da se trudi odstranit stvari iz preteklosti. Preteklosti ne moreš izbrisat. Lahko jo ponarediš, ne moreš je pa izbrisat. Sicer pa je ona še daleč od Melanije, to, kar zdaj počne, tudi ni daleč od skakanja v spodnjem perilu ali priležništva čudnim osebkom.

 5. Adelaide pravi:
  2.12.14 ob 15.36

  Poroka je njen edini spas.

 6. bogo pravi:
  27.2.15 ob 21.00

  Preteklosti iz svoje glave ne more izbrisati. Števec pa lahko navije nazaj.