Kvak.com

Matej (Kmetija: Nov začetek): "Tu je ena sama korupcija"

sobota, 13. december 2014
Kmetija: Nov začetek
Matej, ki je resničnostni šov Kmetija: Nov začetek zapustil po glasovanju porote, je razočaran nad podkupovanjem, ki je do tega pripeljalo. Sam je namreč žalostno ugotovil, da je imel med porotniki le malo zaveznikov, saj jim je Denis za njihovo podporo obljubil delež nagrade - sam na tak način ni hotel zmagati: "Ko sem pred Denisom in Darinko omenil korupcijo ob glasovanju za v finale, je Denis pogledal v tla in spremenil temo, ker je pri njemu to drugače". (vir: zurnal24.si, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 09.01

  KORUPCIJA SE JE RES DOGAJALA NA TEJ KMETIJI. IN DENIS JE IMEL LEONA V POROTI, DA PREGOVORI VE POROTNIKE DA IZKLJUCIJO MATEJA KER JE DARNKA ŠIBKEJŠI ČLEN. Z MATEJEM SE JE DENIS BAL IT V DVOBOJ .KER BI GA MATEJ PREMGAL. SRAM NAJ TE BO DENIS. ČE VAM NEBI KUHALA DARINKA BI POCRKAL OD LAKOTE. SAJ JE MORALA ČARAT DA VAM PRIPRAVI OBROKE .ŠLPAL SE JE 4 TEDNE LEON Z IMUNITETO NE PA DARINKA.LEON IN DENIS PRAVI KORUPIJSKOI PAR.

 2. Pepi pravi:
  14.12.14 ob 10.09

  Korupcija tako kot v državi tudi na kmetiji ni prepovedana (tukaj vsaj uradno ni bila prepovedana). Vsakdo se je znašel po svoje, žal ne vedno na moralen način. Tukaj se mi je zdela korupcija manj vprašljiva kot žaljenje, metanje polen pod noge.
  Darinka je kuhala, ker druge niso bile sposobne, je pa dejstvo, da je bil Leon boljši kuhar. Ali naj bi zamenjala vlogi?
  Zelo me je čudilo, da so vsi glasovali proti Mateju. Ali so morali biti poenoteni, ne vem. Sigurno bi si kak glas zaslužila tudi oba druga.

 3. nemanič pravi:
  14.12.14 ob 12.50

  DENISOVA ZMAGA NI POŠTENA KAJTI TO ŽAGANJE NI BILO POŠTEN DVOBOJ MOŠKI IN ŽENSKA V ŽAGANJU,ČE JE PA TAKO PA BI SE MORALA POMERIT ŠE V KAKŠNEM DRUGEM OPRAVILU, RECIMO V GOSPODINJSTVU JE PA DENIS NAJBOLJ OPLETAL Z SVOJIM JEZIKOM,MORALI BI GLASOVATI GLEDALCI V ZADNJI ODDAJI TO BI BILO POŠTENO TUDI DO GLEDALCEV.

 4. nemanič PRAVI pravi:
  14.12.14 ob 12.52

  DENISOVA ZMAGA NI POŠTENA KAJTI TO ŽAGANJE NI BILO POŠTEN DVOBOJ MOŠKI IN ŽENSKA V ŽAGANJU,ČE JE PA TAKO PA BI SE MORALA POMERIT ŠE V KAKŠNEM DRUGEM OPRAVILU, RECIMO V GOSPODINJSTVU JE PA DENIS NAJBOLJ OPLETAL Z SVOJIM JEZIKOM,MORALI BI GLASOVATI GLEDALCI V ZADNJI ODDAJI TO BI BILO POŠTENO TUDI DO GLEDALCEV.

 5. alfa pravi:
  14.12.14 ob 13.56

  Darinka pojma nima o žaganju, Denis bi jih lahko imet 5, Darinka pa 1, zmagal bi Denis. BRAVO DENIS.Da je pa v sekundi sestavila ,,tedenska naloga,, ji je bilo pa prišepnjeno. Opravljali in hinavili so pa prav vsi z Darinko na čelu. Denis je sam videl, kaj je bilo za postoriti. Denis in Leon najbolj delovna.

 6. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 17.04

  najbolj delovna jezika imata ja

 7. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 17.21

  Ti dvoboji v moči, med moškim in žensko, so zelo nepošteni in so sramota, za Planet tv. Kar se pa prišepetavanja tiče, so pa Denisu ves čas suflirali. Res sramota za TV, da predvaja tako bedne oddaje in tako uči otroke, ki to gledajo, kako goljufati in lagati, potem se pa čudimo, da gre vse k hudiču.

 8. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 17.48

  TAKO JE . IGRA NI BILA POŠTENA ..MOŠKI ŽENSKA. TO JE ODGOVARJALO DENISU . ČE BI IMEL DVOBOJ Z MATEJEM STAVIM DA BI DENIS IZGUBIL. ZATO JE PA LEONA NAŠUNTAL NAJ GA VSI POROTNIKI IZKLJUČIJO.SAJ SE TI BO ENKRAT ZATAKNLO DENIS VEŠ.

 9. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 18.18

  MATEJ VSO SREČO V ŽIVLJENJU TI ŽELIM.TA DENAR PA POZABI SAJ SI SAM VIDEL KAKO JE BIL PRIIGRAN. NEPOŠTENO.

 10. mici pravi:
  14.12.14 ob 19.47

  tako umazano in zanikrno babnico kot je darinka redko vidiš. čudim se, da niso imeli vsi driske. glede finala pa mislim, da bi morali vsi štirje (tudi leon) tekmovati. najprej vsi v znanju, potem trije v spretnosti in nato glavna finalista na dve zmagi.

 11. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 21.13

  Mici, bolje je biti neurejen od zunaj, kakor si ti umazana od znotraj in opletaš s svojim še bolj umazanim jezikom! Pa ne delqaj se pametno glede štirih finalistov! Prijavi se v službo na Planet tv! Vesoljna Slovenija ve, da je bila igra n e p o š t e n a !!!!!!!

 12. Anonimni pravi:
  14.12.14 ob 21.18

  MICI!!!! Poglej sebe- umazana in zanikrna si znotraj! S strupeno umazanim jezikom!Bolje je biti umazan ( neurejen) zunaj kot znotraj!Delaš se tako zelo pametno s svojimi komentarji! Predlagam ti, da oddaš prošnjo za zaposlitev na Planet tv!Pametnjakovička!

 13. mici pravi:
  15.12.14 ob 09.45

  anonimni, a ne preneseš drugačnega mišljenja? kar velik madež v tvoji čistoči! v mlinu se pove dvakrat!

 14. Anonimni pravi:
  15.12.14 ob 10.11

  Ja pa tebi tut mici se pove dvakrat.

 15. alfa pravi:
  15.12.14 ob 13.48

  He he, pa jo je odžagal. Bravo Denis!!!!!!!!!!!!!!

 16. taja pravi:
  15.12.14 ob 17.38

  Kar je bilo pač je bilo. Kmetije je konec in kmalu bomo pozabili, kdo je Denis, Matej, Darinka.....ljudje prihaja Božič in z njim prihaja čarobni čas-bodimo dobri, pomagajmo tistim ki nimajo in pozabimo na zamere in začnimo v letu 2015 živeti brez zlobe v sebi. Bodimo vsaj za trenutek ljudje!!