Kvak.com

Danica Lovenjak - ima psihopatskega oboževalca?

petek, 26. december 2014
Danica Lovenjak
Že pred tedni smo pisali, da ima Danica Lovenjak malce preveč zagretega oboževalca Sandija, ki se ga je starleta nazadnje odkrižala kar javno, preko Facebooka. Danica je v tem času ugotovila, da je bilo pravilno, da je poslušala nasvete svojih prijateljev - eden od njih ji je v komentarjih napisal: "Ma si ti misliš, da Sandi vzame pravico v svoje roke in gre z nožem do Danice Lovenjak ... Pomoje je sposoben, ker meni je pisal na privat, da če ne bo njegova, bo poskrbel, da ne bo od nobenega. Danica, čuvaj se prosim." (vir: govori.se)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  26.12.14 ob 20.09

  Sem malo prečekiral njen FB, ko se je o tem prvič pisalo in res je, tip je nenormalen. Lajka vsako objavo, komentira pod vsako objavo, precej grozno. Verjamem, da mu v glavi in čustveno nekaj fali, ampak ne vem kakšne zakonske pravice ima oškodovana oseba v tem primeru ( dvomim, da sploh kakšne ). Najbolje bi bilo stvar zatreti v kali in ga blokirati čisto na začetku, pa Danica tega ni storila, ker ji je bila takrat verjetno še všeč pozornost ( kot mnogim, ki se znajdejo v tem položaju ), dokler se ni vse prevesilo v nekaj bolanega. Sicer mi zanjo visi, ampak te zadeve bi morale biti zakonsko bolj urejene.

 2. Seka pravi:
  27.12.14 ob 06.36

  Ker ni nobenih drugih oboževalcev,da bi ta goska prišla v medije,ji tale skritež še kako prav pride.Samo da se piše o njej...Res ima prepih v mozgovini...

 3. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 07.51

  Kaj pa dela - s čim si ta ženska služi kruh?

 4. LOLAA pravi:
  27.12.14 ob 08.10

  golo rit kaže in to je vse......včasih je na popu bila vremenarka .....trla baba lan ...da joj prodže dan

 5. Marjetka pravi:
  30.12.14 ob 10.10

  Nikoli ne bom razumela, kaj je ta kokoš v življenju takega naredila, razen, da celo življenje kaže joške?
  Zakaj je znana, uspešna in vedno v medijih, kao znani slovenci...jaooo, kakšne zvezde imamo.Zvezde za katere ne vemo, zakaj so zvezde :)

 6. Anonimni pravi:
  30.12.14 ob 15.58

  Si si sama odgovorila Marjetka...To je naredila, da kaže joške, golota pa se prodaja.

 7. LuizA pravi:
  31.12.14 ob 11.22

  če na instagramu preletiš njen profil, vidiš, da bejba samo hrano fotka iz fancy restavracij in razkazuje designerske cote...hudega ji očitno ni. mora imet dobrega sponzorja ali pa je to njena služba, reklama za Derby in restavracijo na Lj gradu. kdo bi vedu.

 8. sss pravi:
  31.12.14 ob 13.13

  Hay susajt kurba...rečeno po domače....