Kvak.com

Tilen Pusar: "Slovenski mediji skoraj vsak dan objavijo Severinine tangice, noge, joške"

petek, 26. december 2014
Tilen Pusar, Severina
Tilen Pusar se je na svojem Facebooku razpisal o tem, da slovenski mediji kar naprej pišejo o Severini. Glasbenik, ki je najbolj znan kot bivši mož Saše Einsiedler, je pokomentiral: "Prav noro je, da skoraj vsak dan na 24ur.com objavijo Severinine tangice, noge, Joške itd. Pravzaprav bi bilo zame prav žaljivo, če bi pisali kaj o moji glasbi ali glasbi nasploh. A smo res tako degenerirana in plehka družba, ali pa so krojači medijske vsebine tako plehki? Delim tako mojo verzijo Severine Evo, danes sem jaz Seve, super.. Jupi, kopam se lej, iiiii, Kjut, Čofa Čofa, haha." Pri tem je Tilen objavil svojo fotko zgoraj brez, ali bo res požel toliko pozornosti kot Seve, pa bomo še videli ... (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  26.12.14 ob 21.45

  bednik, skrije naj se. koga sploh on zanima? pa kaj misli da je? S Severino se primerja, da ga ni sram.

 2. Anonimni pravi:
  26.12.14 ob 23.16

  Kaj pa je Severina tako posebnega, b2? V odgovor Tilnu pa: da, smo tako degenerirana družba, v veliki večini.

 3. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 09.06

  Kaj pa je on tako posebnega, da bi njega? Med Severino in jim je še ogromno druge slovenske spregledane glasbe, ki je vleiko boljša od njegove. Pa naj se tip že odloči, ali hoče bit slave zaradi brezveznih tračev ali hoče bit navaden anonimus. Oboje žal ne gre. In tudiče si ne prizna, brez Saše bi bil še danes navadni anonimus. Njegova glasba ne zanima skoraj nikogar. Tako kot jih ne zanima Severinina. Zanima jih njeno ljubezensko življenje, kakšne tangice ima itd. In zanima jih, kaj lepega je ona svoji bivši kdaj povedal. Ali ap grdega. To jih zanima. In bolj kot se pojavlja v javnosti, bolj se ljudem smili Saša, da j e tako dolgo sploh zdržala z njim.

 4. Seka pravi:
  27.12.14 ob 18.50

  Tarzan,sin opice!!!

 5. Anonimni pravi:
  27.12.14 ob 20.49

  Ni on nič posebnega, niti ne vem zakaj omenja ravno Severino, ima pa prav, da smo postali degenerirana družba, ker nas samo to zanima.

 6. Cinik pravi:
  28.12.14 ob 21.38

  Kaj je o Tilnu razglašala njegova bivša Saška po verskih revijah v davnem letu 2006? "Idealen mož in kristjan, najlepši Slovenec...". V istem letu nam je vlada Janeza Jashne obljubljala otok pred Izolo, zabaviščni park Megalaxia na Ptuju (ki bo preprečil beg možganov) in dokončanje NOVEGA UKC Ljubljana do leta 2015.

  Ah ja, ko bi lahko zavrteli čas nazaj v leto 2006 in ljudi soočili z njihovimi takratnimi izjavami!!!!!

 7. Anonimni pravi:
  8.12.15 ob 08.51

  prav smešno mi je , ko se ta Tilen primerjaz Severino, kdo in kaj sploh on je en navaden bedak, če nebi poznal Saške nebi nihče vedo za njega. Naj bo tiho min rajši poskrbi za svoje otroke in gre nekaj delat saj nima pojma o kaki glazbi kdo bi pa poslušal gtakega teleta kot je Pusar. je največji bednik na tem planetu !!!!!