Kvak.com

Gasilci: Enota 14 - število podpisnikov proti šovu naglo narašča!

nedelja, 28. december 2014
Gasilci: Enota 14, Pop TV, Pro Plus, Gasilska zveza Slovenije, Bojana Ksela Rose
Na Pop TV so z najavo novega resničnostnega šova Gasilci: Enota 14 sprožili pravi vihar - Gasilska zveza Slovenije je namreč izdala izjavo: "Informirani smo bili o pogojih za pristop k oddaji in tudi konceptu oddaje. Z veliko večino sta upravni odbor in poveljstvo zavrnila vsako sodelovanje GZS pri ustvarjanju oddaje. Menimo, da resničnostni šov, v katerem se bo kandidate tudi izločalo, ne kaže dejanskih vrednot, ki jih zastopamo prostovoljni gasilci." Na Twitterju pa se je precej oholo na to odzvala kreativka Bojana Ksela Rose, češ da ni čudno, da na GZS tako mislijo, saj so ustvarjalci šova prednost dali mladim, stare prdce pa obšli. Na izjavo se je vsulo kup kritik, na Pop TV so jo obsodili, Kselovo pa menda čakajo sankcije. Proti šovu pa že poteka peticija, število podpisnikov pa narašča, sedaj jih je že skoraj 5 tisoč! (vir: Svet24.si, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  28.12.14 ob 16.53

  Pravilno, podpisujem peticijo.

 2. Anonimni pravi:
  28.12.14 ob 18.50

  v resnici je to samo reklama za nek brezvezni šov, ki so si g aizmislili poptevejevi "kreativci" s kselinim možem na čelu in ga hočejo prodat potem še v tujino. Ignorirajte, pa bo

 3. Anonimni pravi:
  29.12.14 ob 05.38

  Ja, se strinjam. Saj ne vejo kaj bi si še neumnega izmislili, mogoče tekmujejo v tem, katera hiša ima bolj negledljiv program? Pa če se ta šov izpelje ali ne, mi je blazno všeč, da se izraža neko mnenje, da so gasilci zavzeli trdno stališče in da prepoznavajo, da primarni cilj ni nobeno izkazovanje časti njim, ampak financirajo kak nov avto in počitnice za Kselo in podobne, obenem pa še blazno napolnijo blagajno POPa. Res me zanima, kaj se bo izcimilo iz tega in kakšna bo, če bo, gledanost.
  Upam, da se bodo še naprej držali načel. Ostali pa itak kruha in iger, kruha in iger.

 4. b2 pravi:
  29.12.14 ob 14.02

  Ne vem zakaj so gasilci toliko proti temu šovu, saj jim bo popularnost samo zrasla.

 5. Anonimni pravi:
  30.12.14 ob 01.29

  b2, pa si preberi na njihovi strani zakaj so proti, razlogov je več kot dovolj.