Kvak.com

Danica Lovenjak o oboževalcu: "Psihopat je"

ponedeljek, 5. januar 2015
Danica Lovenjak
Danica Lovenjak je na Facebooku blokirala enega od svojih sledilcev. Moški po imenu Sandi ji je pisal komentarje, ki bi se jih dalo razumeti tudi kot nadlegovanje in ki so Danico precej prestrašili: "Vsak večer mi je pošiljal pesmice. Večkrat sem ga prosila naj preneha, a ni. Postalo je tako moteče, da sem morala nekaj ukreniti." Da zadeva ni tako nedolžna, je prekmurska starleta ugotovila, ko je začel njenim prijateljem pisati, da če je ne more imeti on, je ne bo imel nihče. Sandi pa se na svojem profilu brani: "Razočaran sem, da Danica ne zna spoštovati dobrih poštenih ljudi, kot sem jaz. /.../ Razočaran sem, da je bolj verjela prekletim lažem, očitno je, da so laži sedaj bolj pomembne kot jaz, ki sem bil do Danice vedno iskren in jo spoštoval."  (vir: zurnal24.si, Facebook)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  5.1.15 ob 21.23

  Zdaj bo iz tega delala celo dramo, kot da je ne vem kakšna zvezdnica, vsesplošno oboževana. Koga pri zdravi pameti pa ona sploh zanima.

 2. Seka pravi:
  5.1.15 ob 21.47

  Joj Danica,a nimaš nič pametnejšega za v medije?Pa sej to zgodbo smo že slišal.Ni treba,da si skos v trač-cajtengih.Bog kolk si dolgocajtna!

 3. sara pravi:
  7.1.15 ob 22.38

  Prekmurska starleta, za pppp... ne vem kdo je tak junc, da jo tako imenuj

 4. miha pravi:
  8.1.15 ob 15.17

  bedni ste vsi skupaj, prav ima, kdo pa jo ima pravico nadlegovati, kaj ji zamerite, a sedaj ker vam pač ni prav, jo pa lahko nadleguje, kaj za enega od svojih sorodnikov bi isto naredili, prav ima, še na policijo bi ga morala prijaviti, najti ga po naslovnih in primerno kaznovati, kajjti taki psihopati so lahko v trenutko nevarni

 5. Seka pravi:
  9.1.15 ob 08.29

  Miha,marsikaterega se nadleguje in strinjam se s tabo,da z nobeno pravico,ampak zakaj hudiča moraš to obelodaniti na veliki zvon,v vse trač cajtenge...ker tale Danica pač nima nič pametnejšega za objavit.Res bedno!