Kvak.com

Werner naredil čistko med prijatelji

sobota, 10. januar 2015
Werner
Werner se je s skokom v novo leto odločil prevetriti nabor prijateljev, ki ga spremljajo preko Facebooka. Do sedaj jih je imel okoli 3.800 in 1.200 sledilcev, pevec pa se je sedaj odločil, da preveri kdo od njih je res pravi prijatelj: "Da se zamenja krog tistih, ki niso aktivni, s tistimi, ki bodo. Številk ne rabim. Že prvi hip, ko nekoga potrdim, vidim, ali je zaprosil zato, ker mu je všeč moja glasba, ali kar tako. Fan se za sprejem zahvali, o nekom, ki pošlje prošnjo kar tako, pa ne duha ne sluha. Ne ob sprejemu ne pozneje.! Aja, pa slike profilov so res zaželene, da vidiš, s kom imaš opravka." V primeru, da je komu z brisanjem naredil krivico, jih prosi, naj mu prošnjo za prijateljstvo pošljejo še enkrat. (vir: Slovenske novice
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  10.1.15 ob 21.51

  Tudi Stalin je delal čistke med prijatelji...

 2. Anonimni pravi:
  11.1.15 ob 22.53

  Ne razumem ljudi, ki na veliki zvon postavljajo facebook čistke "prijateljev" in folku očitajo neodzivnost in podobno. Se jim pač j... za zbiralce prijateljev in FB prijateljstva jemljejo tako kto se spodobi - z rezervo. Sami so si krivi,d a imajo takšne ljudi med "prijatelji", kaj pa potrjujejo ljudi, ki jih niti poznajo ne ali pa še hujše, kaj takšnim pošiljajo prošnje za prijateljstva.

 3. tiko pravi:
  14.1.15 ob 16.22

  Tega bureka imet za prijatelja-ne,hvala.

 4. zulu pravi:
  14.1.15 ob 17.22

  Ne burek,ta je pravi štrudl.

 5. TIA pravi:
  23.9.15 ob 16.43

  IZKORIŠČEVALEC. ZA PRIJATELJE BI IMEL SAMO TISTE ,KI POSLUŠAJO TVOJO GLASBO . NE HVALA TE NE POSLUŠAM IN MI TUDI ZANIMIV NISI.