Kvak.com

Vlado Pilja - sin še ni spoznal mlajšega bratca

ponedeljek, 26. januar 2015
Vlado Pilja, Znan obraz ima svoj glas, Katarina Lušina
Vlado Pilja je lansko leto postal zelo popularen po zaslugi izvrstnih nastopov v šovu Znan obraz ima svoj glas. Ni trajalo dolgo, ko je njegova popularnost prinesla tudi slabšo plat - v medijih se je oglasila njegova bivša partnerka Simona G., s katero ima pevec sina Aleksandra in ga obtožila neplačevanja preživnine. Pilja je priznal, da mu je žal, da se v Aleksandrovo vzgojo ni veliko vključeval, odkar pa ima z novo partnerko Katarino sina Nikolaja, se je spremenil in poskuša nadoknaditi zamujeno. Manjka mu le še to, da bi se Aleksander in Nikolaj lahko spoznala, a mu Simona to onemogoča, Vlado pa ostaja optimističen: "V starejših letih bosta to lahko zagotovo nadoknadila in navezala bratske stike." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. anja pravi:
  26.1.15 ob 22.21

  Menim,da bi moral tale mozakar malo razmislit o svojih dejanjih in naj prej malo sebe povprasat kje ime problem. Dejstvo je da ga ima in to zelo velikega...

 2. Tomaž pravi:
  26.1.15 ob 22.27

  Kaksna popularnost pa je to.Da bezis pred odgovornostjo,se zgovarjas na bivsega partnerja in si neodgovorno na svet spravis se eno ubogo nebogljeno bitje...ja res novodobna popularnost .....beg pred realnostjo...vcasih mi je res nerodno,da sem predstavnik moskega spola...

 3. Anonimni pravi:
  26.1.15 ob 22.30

  Verjetno je imeti rad pivo, povod za optimizem, to se pa ve da ga stas premore....aleluja...

 4. Seka pravi:
  27.1.15 ob 07.44

  Prav nič mi ni simpatičen tale Pilja.Ampak ženske so pa tudi trapaste,da si želijo imeti otroka s takšnim nedozorelim tipom,s tem ne škodujejo le sebi,temveč predvsem otroku.

 5. Anonimni pravi:
  27.1.15 ob 08.41

  Ni nujno, da je vedla prej, da je "nedozorel tip".

 6. Anonimni pravi:
  27.1.15 ob 09.22

  Že ta stavek, da bosta to v starejših letih nadoknadila, je neumen.
  Če ne bosta bratskih odnosov razvila kot otroka, jih tudi pozneje ne bosta.
  Ne zaniam me kdo je kriv, pa kaj ima Vlado z bivšo, ampak, ubogi otroci pri takih. Saj za otroka anredit, ne rabiš bit genij, vemo, akko to gre. Vse ostalo pa obvladajo redki. Na žalost se tudi ženskam z materinstvom iq ne dvigne.

 7. Anonimni pravi:
  27.1.15 ob 12.33

  OTROKA NAREDIT RES NE RABIŠ BIT GENIJ. GENIJ MORŠ BIT, DA GA GOR SPRAVIŠ. ŠE POSEBEJ ČE OSTANE SAMO EN STARŠ. DRUGI PA POBEGNE PRED ODGOVORNOSTJO.

 8. abata pravi:
  29.1.15 ob 15.17

  Poznam še enega " takega Piljo". Sploh več ne pogleda prvega otroka. Ubogi otroci.

 9. resnicoljub pravi:
  10.5.15 ob 14.22

  Borba med staršema v komentarjih....oba nezrela