Kvak.com

Ivana Šundov Hojan - si je vodenje Big Brotherja izmislila?

nedelja, 1. februar 2015
Ivana Šundov Hojan, Big Brother
Prejšnji teden je v Lady izšel članek, da se Ivana Šundov Hojan na male zaslone vrača kot voditeljica resničnostnega šova Big Brother, češ da je vodilne na Kanalu A prepričala "s svojo profesionalnostjo". Le nekaj dni kasneje je sledil uradni demanti Pro Plusa, da so informacije napačne in da Šundova zagotovo ne bo vodila Big Brotherja, menda pa naj bi si v Zagrebu živeča Ivana vse skupaj izmislila za svoje potrebe. Ni prvič, da je v medije lansirala laž, marsikdo se namreč še spomne njenih trditev, da je postala ekskluzivna uvoznica kultnih Uggic, v resnici pa je prodajala ponaredke ... Na Hrvaškem pa ima Šundova težave še zaradi drugih prevar, zaradi katerih ji grozi celo zaporna kazen. (vir: Požar Report)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  1.2.15 ob 22.39

  hehe, briljantni kadri Miše Molk...Če človek malo pomisli... vsi ti voditelji, od Galuniča dalje, pa ti njihovi talent šovi, Omar Naber in njegovo prijatlejevanje z Mišo... upam, da bo kdaj kdo prekinil molk in spregovoirl o tem, kako se je kadrovalo v razvedrilnem programu TV Slovenija. Celo Eva Irgl je bila njihova. :)

 2. Seka pravi:
  2.2.15 ob 07.46

  Bog ne daj,da se zameriš Požarju,ker te potem nonstop vrti po svojem cajtngu in zlepa ne odneha,kot sedaj pri Ivani.

 3. b2 pravi:
  2.2.15 ob 10.01

  Kakšen gnoj od človeka je to. Pa še zgleda ko kakšna raca s kljunom. Požar pa ni nič kriv, saj je samo objavil kar so objavili v eni od trač revij, kjer je bilo na to temo posvečena ena cela stran.

 4. Ivana pravi:
  2.2.15 ob 13.45

  Ne morem verjeti kako je izmaličila obraz ,pa tako simpatična je bila.Vsa ta plastika ne more nadomestit naravnega procesa tako pač je...

 5. Anonimni pravi:
  2.2.15 ob 15.37

  edini kriterij na tvs je bil prst v riti.
  čigav prst,
  čigava rit.
  zdaj pa enako, analkanal,
  a ne mario.

 6. jaz pravi:
  2.2.15 ob 15.38

  Ja res je prava raca tale Ivana.

 7. cucul pravi:
  3.2.15 ob 21.09

  kva je od babe ratal? duckface.

 8. aida pravi:
  3.2.15 ob 23.26

  Donatella Versace