Kvak.com

Jana Šušteršič že vadi za Emo

ponedeljek, 2. februar 2015
Jana Šušteršič, Ema 2015, Slovenija ima talent
Jana Šušteršič se te dni že pripravlja na nastop na Emi 2015, kjer se bo s še sedmimi izvajalci potegovala za mesto slovenskega predstavnika za pesem Evrovizije. Po opravljenih prvih koreografskih vajah pa se je odpravila nazaj v špansko Valencio, kjer študira glasbo. Ema bo letos na sporedu 28. februarja, Jana pa je vsekakor ena od favoritov za zmago! (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. ** pravi:
  2.2.15 ob 23.25

  a ni ona neki govorila da študira v zda?

 2. Anonimni pravi:
  3.2.15 ob 05.29

  Je, je, zatem pa v Španiji. Naj se pobere nazaj od kamor je prišla.

 3. Anonimni pravi:
  4.2.15 ob 02.35

  Skrbno iz ozadja režirana kariera mlade pevke. Bravo! Ne dvomim v njeno zmago.
  Škoda, da ni imela prej takšnih režiserjev, pa ji ne bi bilo treba zaradi nekih Nevernih ebbe pustit faksa v Beogradu.
  Saj ji privoščim, rad vidim, da se skoraj zavoženi veliki talenti uspejo pobrat.
  Ni mi pa všeč, da se nateguje javnost.

 4. anonim pravi:
  7.2.15 ob 19.36

  Prava slovenska foušija se spet kaže s komentarjem "...naj se pobere nazaj od kamor je prišla". Nebi komentirala slovnične napake, temveč odnos do njenega uspeha. Zakaj nanj gledaš tako negativno? Si zavisten, ker sam nisi nikoli dosegel niti malo takšnega uspeha kot ga je Jana? Si nisi upal oditi iz svoje države v upanju na boljšo prihodnost? Ponosni bi morali biti na Slovence, ki nas predstavljajo tudi drugod po planetu.

 5. Anonimni pravi:
  8.2.15 ob 08.42

  Excuse me? Jana prvo kot prvo ni Slovenka, je Srbkinja in s tem ni nič narobe, ne pa mešat njene nacionalnosti in jo predstavljat kot Slovenko, ker to ni. Kot drugo pa je priznana pevka in pianistka v Srbiji in na SITu ni imela kaj iskat. Za bruhat, kako se oglašajo ljudje ki o tej zadevi sploh nimajo pojma. Če bi vam vzeli argument o "nevoščljivosti" bi bili 80 % časa lahko tiho.

 6. Anonimni pravi:
  8.2.15 ob 09.40

  Kot drugo, Jana je rojena v Sloveniji, njen oče je Slovenec. Kakšno ancionalnost ima uradno napisanov rojstnem listu, ne vemo. Lahko bi imela tudi slovensko. Biološko gledano je tudi Slovenka. Je pa res, da je večino življenja živela v Srbiji. Ampak tudi če ne bi imela nobene povezave s Slovenijo, napisat, da tukaj nima kaj iskat, je bolano.
  Mogoče bi se morali Slovenci začet malce zgledovat po Hrvatih. Njihova logika je obratna slovenski. Pri njih je vsak, ki ima 50% hrvaških genov, ali še manj, Hrvat. Pri nas pa začnejo pljuvat že po nekom, ki je 99% Slovenec, da ni Slovenec. Očitno postajamo en čuden narod. Kam to pelje, mi ni treba posebej poudarjat.

 7. Anonimni pravi:
  8.2.15 ob 11.24

  Sori, ampak razloži mi zakaj je to, da tukaj, na naših tekmovanjih, z njeno glasbeno kariero nima kaj iskat bolano? Ker to sem mislil v prvem komentarju. Če si ga ti vzel drugače, je pa to tvoj problem.

 8. Anonimni pravi:
  9.2.15 ob 00.05

  Zato, ker ni to tako simpl kot ti misliš, da je. Na začetku se sicer ni izpostavljalo, da je v Srbiji že znana, je pa izpolnjevala pogoje za sodelovanje in to je to. Neka huda zvezdnica pa v Srbiji tudi ni bila. Kar se tiče klavirja, pa niti akademije ni končala. Pridevnik priznana torej ne pride v poštev.
  Se bo treba sprijaznit, da je tokrat na SiT zmagala pevka, ki slučajno zna prebrat štiri note in ni samo nek talent, ki poje doma pod tušem. Pevke, ki so se šolale v tujini, smo lahko že prej vdevali na teh tekmovanjih. Videli smo tudi glasbenike, ki so peli že v drugih zasebah. Če pogledaš kakšno tekmovanje v tujini, recimo v Nemčiji, kjer je nastopala Maja Založnik, je to nekaj povsem normalnega. Tam pridejo na TV samo že praktično izdelani pevci, ne pa neki amaterji z neizkoriščenim talentom. Užaljene najstnice se bodo počasi morale sprijaznit s tem, da je zmagala Jana in svojo energijo rajši usmerjatv izboljševanje svoje kvalitete petja kot pa v konstantno žaljenje Jane vsepovsod.
  Za petje na Emi bi pa lahko najeli tudi pevsko iz Luksemburga in tudi s tem ne bi bilo nič narobe.
  Nacionalistični izpadi v povezavi z vsem skupaj so pa itak pod vsako kritiko. Mene pri glasbi res ne zanima kakšne nacionalnosti je nekdo. Zanima me samo, kaj lahko pokaže. To je point umetnosti.

 9. Anonimni pravi:
  9.2.15 ob 02.58

  Sem nehal brat pri užaljenih najstnicah, ni vredno zgubljat besed.

 10. Anonimni pravi:
  9.2.15 ob 11.29

  "Jana prvo kot prvo ni Slovenka, je Srbkinja in s tem ni nič narobe, ne pa mešat njene nacionalnosti in jo predstavljat kot Slovenko, ker to ni. Kot drugo pa je priznana pevka in pianistka v Srbiji in na SITu ni imela kaj iskat."

  Res nima smisla izgubljat besed! Imej pa v mislih, da bi si za te besede lahko prislužil tudi kazensko ovadbo!

 11. Anonimni pravi:
  9.2.15 ob 23.14

  LOL! Ja zanimivo je življenje v Slovenistanu.

 12. Anonimni pravi:
  9.2.15 ob 23.21

  Ti pa malo svetujem, da pogledaš koliko je podobnih in še hujših mnenj na FBju, da ne omenjam koliko lajkov imajo komentarji. Potemtakem bi sam strpal v zapor več kot dva tisoč ljudi, zaradi mnenja in to še takšnega, ki ga sam nisi razumel. Res ne vem, kje si bil z govorom o kazenskih ovadbah ob ostalih člankih, kjer so se ljudje v detajle razpisali, zakaj to ni bilo korektno. Verjetno mi še v Iranu nekdo ne bi napisal take replike.
  Uživaj, I'm done.

 13. Anonimni pravi:
  10.2.15 ob 00.19

  Lahko bi ti tudi argumentiral ZAKAJ ni ok, da je Jana nastopila na SiT. Sem tudi o tem že pisal tukaj, ko je bilo to aktualno. Ni pa absolutno nobene pravne podlage, da ne bi smela. OK?
  Kar se pa tvojega komentarja tiče, ta NI argumentiran, je samo primitiven in nacionalističen. Če že tuliš v isti rog kot tisoče drugih, izberi za to vsaj pravo intonacijo. Tisti, ki so argumentirano pisali o tem, so pisali malce drugače kot ti. Lahko ti tudi kakšen moj pretekli komentar na to temo kopiram sem. In v nobenem ne piše, da je Srbkinja in da tukaj ni imela kaj iskat.