Kvak.com

Jan Plestenjak zna biti prava diva!

ponedeljek, 2. februar 2015
Jan Plestenjak
Jan Plestenjak v javnosti skrbno neguje imidž kavalirja, a ima glasbenik očitno tudi svoje zvezdniške, prav nič gentlemenske muhe. Na premieri Ko Ko Komedije je piarovki namreč odvrgel plašč in ji naročil: "Daj to v garderobo." Kar še ne bi bilo tako hudo, če ne bi bila garderoba od njega oddaljena en cel meter ... (vir: govori.se)
Komentarji:
 1. Miky pravi:
  3.2.15 ob 08.51

  To sem že več kje slišala, da je v resnici daleč od prijaznega uglajenega šarmerja, kot daje vtis v javnosti. Škoda

 2. nn pravi:
  3.2.15 ob 14.30

  Ja pa ka pol.

 3. Seka pravi:
  3.2.15 ob 15.56

  Mal mu je v glavo stopil...

 4. farer pravi:
  3.2.15 ob 20.43

  Mamin sinko, je pa frajer, hudo, k de bi gledou spansko nadaljvanko,
  vse super, vse ok,ajej jej....

 5. Anonimni pravi:
  4.2.15 ob 02.40

  Ni ga hujšega kot nekdaj orto zakompleksan tipček, ki čez nekaj let po nekem srečnem naključju ali z mamino pomočjo postane ljubljenec najstnic in neporočenih ostarelih deklin. Če so podmazani z denarjem, še toliko slabše.
  Idealni temelji za razvoj patološkega narcizma. Z leti, ko začne figura velikega zapeljivca bledet, pa lahko zaradi vse večje ponovne zakompleksanosti, vračanja občutkov iz najstniških let, pride tudi do agresivnih izpadov.

 6. :) pravi:
  4.2.15 ob 16.07

  Ženska je diva, moški pa divan :D

 7. jaz pravi:
  4.2.15 ob 17.35

  Naj bo kakor koli,je pa čedem in greha vreden he he-

 8. sonček pravi:
  5.2.15 ob 16.56

  Vroče upam, da bo enkrat moj, ker sva si enostavno usojena. Jan že ve kdo sem.....

 9. Cinik pravi:
  5.2.15 ob 19.08

  Pripis h komentarju nad mano - v slovenščini je "sonček" moškega spola...

 10. slovenec pravi:
  6.2.15 ob 10.00

  vsi seneki spotikate kaj in kako je napisano v slo., kaj je pravilno in kaj ne, je pa takole, zelo veliko novinarjev je ičev, ki ne znajo knjižni jezik slo., da o voditeljih ne govorimo, ko imajo goste v oddajah ali vprašanja na ulicah, bi potem dali vsaj prevod pod sliko v slovenskem jeziku, ker večina ljudi sploh ne govori slovenskega jezika, pa zakaj ne, ker so tudi v vladi sami iči, potem pač ni problema - še malo pa slo.jezika ne bo več

 11. Anonimni pravi:
  6.2.15 ob 11.38

  Slovenec, spet se smešiš. VSE, ne le večina, medijskih hiš, ima zaposlene LEKTORJE za slovenksi jezik.
  Sicer pa je lahko vsak izobražen novinar na ič v primerjavi z nižje izobraženimi 100% Slovenci (poklicna, srednja šola) doktor slovenskega jezika.
  Tako malo spoštovanja kot imajo do maternega jezika tisti čistokrvni Slovenci, ki se ravno ne morejo pohvalit s kakšno hudo izobrazbo, dobro opismenjenostjo in bralnimi navadami, ne vem če še ima kateri narod.

 12. sonček pravi:
  6.2.15 ob 13.17

  Ha, ha, ha......Cinik, še kako zelo se motiš. Sem 100% ženska tako, da je vsakršno ugibanje odveč.

 13. dčpbrmrv pravi:
  6.2.15 ob 20.37

  anonimni kot večkrat, bedarije govori, tako tudi sedaj, bog si ga ve, kdo si pa ti in koliko si kej ti osebno pismen, berem vsepovsod tvoje komentarje in so pod nivojem

 14. Anonimni pravi:
  7.2.15 ob 08.55

  Vsepovsod me zagotovo ne bereš, ker vsepovsod ne pišem. :) Zagotovo pa nikoli ne zganjam nacionalizma na spletu. K temu lahko dodam le to, da je anonimno komentiranje res velik problem na internetu. Pod krinko anonimnosti vsak kretenček napiše največje kretenizme, ki jih, če bi moral objavit svoje pravo ime in priimek, zagotovo ne bi. Ali sem Anonimni, ki se mu ne ljubi vpisovat vzdevka ali sem sem zgolj naključni nabor črk s tipkovnice, v bistvu ni pomembno. Bi pa z veseljem pisal s stalnim vzdevkom, če bi bil pogoj za pisanje komentarjev registracija.