Kvak.com

Big Brother: Ana Mari daleč od pridne vernice

sobota, 18. april 2015
Big Brother, Ana Mari Panker
Ana Mari Panker je sicer polna pridiganja o tem, kako naj bi se ženske obnašale, a je sama daleč od kakšne svetnice. Močno verna Prekmurka je bila namreč nekoč težka žurerka, tekmovalcem pa je priznala tudi podrobnosti o svojih seksualnih eskapadah - večkrat je občevala na javnih mestih, celo v drvarnici, nekoč pa jo je zalotil varnostnik. Ana Mari, ki je imela v času vstopa v hišo še fanta, je razmerje prav gotovo uničila zaradi aferice s Tiborjem, a vse kaže, da ji je za to vseeno ... (vir: Njena.si)
Komentarji:
 1. pic pravi:
  18.4.15 ob 23.08

  David vse lepo in prav, zamisli se koliko si star in se nehaj mame držati za kiklo.

 2. vesna pravi:
  20.4.15 ob 17.43

  vse lepo in prav, toda pridna ana mari se sigurno ni prej prekrižala, predno mu ga je drkala, bolj ko so pobožni, bolj so slabi ljudje, to je svetovno dokazano, da se za cerkvijo in njihovo vero skrivajo

 3. Vid pravi:
  23.4.15 ob 11.38

  @Krnekdo- Vesna ima prav, verni se samo skrivajo za svojo vero , eno govorijo druga pa delajo in drugim pridigajo kaj se ne sme, sami pa delajo pa še slabše stvari kot tisti ki so ateisti.
  Če bi bili verniki res verni bi se držali tistega kar piše v bibliji ( do poroke niti na roke ne smeš) in še kaj hujšega piše v bibliji kaj je kazen če ženska ni devica na dan poroke in kaj more oče naredit s tako hčerko(ne upam napisat kaj piše, ker bo drugače komentar zbrisan - poguglajte)

  Pa ne spet pisat kako vera lepo uči, vse kar vera lepo uči (kot zakoni, zapovedi ipd.) je bilo napisano že tisoče let pred krščanstvom.

 4. tista pravi:
  23.4.15 ob 14.45

  se strinjam.........najhujš ljudje so najbolj farški

 5. Anonimni pravi:
  24.4.15 ob 04.30

  vse vam pride prav, da pljuvate po cerkvi in to kar nekaj vsepoprek.
  Kr neki!

 6. Vid pravi:
  24.4.15 ob 09.26

  @Anonimni - to ni pljuvanje, to je resnica !! očitno še nikoli nisi bral biblije, enkrat jo odpri in preberi - takoj boš postal ateist, toliko slabih stvari je notri !! Če bi vernik upošteval ta navadila in ukaze iz biblije bi pristal v zaporu za 30let ali dosmrtni zapor.

 7. pik pravi:
  25.4.15 ob 23.54

  Vid- Bravooo!