Kvak.com

Bar na Planet TV: izpadla Tanja obžaluje, da se je pustila sprovocirati "smrklji" Ivoni

ponedeljek, 11. maj 2015
Bar, Planet TV, Tanja Balabanić, Ivona Pavlović
V soboto je Bar zapustila Tanja Balabanić, vanj pa sta se kot pomoč vrnila nekdanja tekmovalca Eva Puppis in Danijel Lindič. Tanja zmago najbolj privošči Črtu, medtem ko bo najbolj razočarana, če bosta zmagala ustvarjalca drame, kot sta po njenem mnenju Emi Nikočević in Ivona Pavlović. Predvsem slednja je šla Tanji najbolj v nos, češ da je nekulturna in da bo moralo miniti še vsaj deset let, da bo njena komunikacija na tej ravni, da se bo želela z njo pogovarjati. Vseeno pa Tanja obžaluje, da je zaradi nje v šovu izgubila živce: "Sem pa jezna nase, da sem pustila sprovocirati taki smrklji, kot je Ivona. Očitno moram še ogromno delati na sebi, da ne bom pustila ljudem, da vplivajo na mojo voljo. " (vir: Planet Siol 1, 2 in 3)
Komentarji:
 1. heh pravi:
  11.5.15 ob 19.23

  Baba smotana. Faco k tip pol pa pizdi čez žensko, ki jo gledalci več kot očitno podpirajo. Torej ni samo grda ampak še zabita. Me zanima kdaj jim bo kapnilo, da ostali Ivono zlorabljajo zato, da ven meče konkurenco. Koiko glasovanj mora preživeti, da jim bo kliknilo, da se ne splača?

 2. Pepi pravi:
  11.5.15 ob 20.58

  Ivonino obnašanje mi vedno ni všeč, zna biti preveč nesramna, ampak je vseeno bolj prebavljiva kot grdo pocukrana Tanja. Da o njeni nesramnosti ne govorim.

 3. Anonimni pravi:
  11.5.15 ob 22.25

  Gnili sta obe.

 4. mala pravi:
  11.5.15 ob 22.36

  Tanja bi se lahko za svoja leta bol zrelo obnašala. Zmeraj je vidla napake drugih, nikoli pa ni vidla svojih napak. Pa da ne govorim o njenem besednem zagladu. Tako, da se Tanja ne.more primerjat z Ivono, saj ima večjo pamet kot Tanja, čeprav jih šteje šele 20 let.

 5. Anonimni pravi:
  12.5.15 ob 01.02

  Tej babi ni pomoči, lahko še naslednjih 30 let dela na sebi. Zavožen primerek. Ona ma kr ena nihanja, kot da bi bila razdvojena osebnost, na trenutke resna, ukazvalna, potem se ji nekaj premakne ali se nima več pod kontrolo pa čista katastrofa, prostaška kot ta zadnja pocestnica. V bistvu mi oba njena obraza nista vše, ji na očeh piše, da je to ena hudobna ženska. Ona bi samo ukazovala in terorizirala druge. Naj se kar navadi, čez 10 let bodo vse njene šefice smrklje mlajše od nje. Kam pa bo prišla s trgovsko izobrazbo in takšnim konfliktnim karakterjem? Zdaj se bo obesila tema dvema Pirančanoma, na Vrhniki se nima več komu. Me zanima kako dolgo bo trajala "ljubav" med njo in Sanjo. Še pred novim letom bosta pokregani.

 6. Anonimna pravi:
  12.5.15 ob 07.52

  Ukazovalna,zajebana,grda baba za razliko od Ivone,ki je na momente sicer naporna,ampak pristna in luštna punca.Isto zoprna mi je tudi debela Sanja,ki si v svoji zakompleksanosti ne pusti nič rečt.

 7. Vid pravi:
  12.5.15 ob 08.56

  Kaj 30 je stara ?? sem mislil da je tam 40-45 po tem kako izgleda. Jaz sem star 35 let in ko me ljudje vidijo mislijo da sem star 25-30 let.
  Če bi mene dali skupaj z njo v bar in pride natakar bi verjetno rekel - kaj bo pa mama spila ?? :)
  Saj drugi niso pa nič slabši: Sanja se obnaša kot moški, Ivona kot razvajen 10 let star mulc, Suzana momlja ko govori in se sliši kot da bi imela dva zamaška v nosu in dva cmoka v grlu. V stanovanju imajo pa katastrofa vse umazano, nebi zdržal notri niti enega dne, me prav zanima kako imajo doma umazano.

 8. Anonimni pravi:
  12.5.15 ob 13.59

  Tanja mi ni všeč.Nevem pa kaj vidite na tej IVONI,ki jo vsi podpirate.Punca je vulgarna,nekulturna,se meče po moških,popiva in to podpira cela Slovenija.Sramota za TV Planet,da bo nagradil,take osebe kot je Ivona in Emi.Če je naslov oddaje Bar,bi mogli nagraditi nekoga,ki je priden,kulturen,ki je kaj prispeval za ta bar.Ogledalo Slovenije,si lahko pogledamo v Baru in to cela Slovenija podpira na čelu tv Planeta.Katastrofa.

 9. Anonimni pravi:
  12.5.15 ob 16.41

  Bar je reality show, to ni oddaja, v kateri se tekmujev znanju gostinstva kot v oddajah, kjer tekmujejo v kuhanju. To j ešov, starejše dobe, ki je anstal kamlu po BB in ima tudi temu podoben koncept. Tako da, ja, šov je to. Ivona sploh ne popiva toliko kot človek dobi vtis ob gledanju oddaj, ampak to pač pri njej izpostavljajo, to jim nosi gledanost.Pri njej jim ni fora, da jo pokažejo, kako pridno dela.Kdor spremlja bar v živo vidi drugačno sliko celotne zadeve.

 10. anonimni pravi:
  12.5.15 ob 17.32

  men sta zakon sanja pa crt!!!! edina normalna! ivona kr ena..toook cez druge govori, sama pa toook grozna stari moj! da ohhhhhh

 11. Anonimni pravi:
  12.5.15 ob 21.41

  Ne podpirajo je vsi, pač pa več osebkov pod različnimi vzdevki. Ivona je podn od osebnosti in z leti bo samo še hujše.

 12. Anonimni pravi:
  13.5.15 ob 10.39

  Sanja je pa res normalna, ja. Ona in njen primorski črni humor! LOL Primorka pa taka!
  Ivona je uvezda tega šova. Zdaj se jim vse, kar so ji delali in podtikali, vrača z obrestmi! Joel, če bi bil pameten, bi danes na nominacijah podprl Ivono. Sanje ne more več rešit pred stolom, bo pa naslendji teden pečen, če ponovno zajebe Ivono.

 13. Majda pravi:
  13.5.15 ob 13.28

  Vse te ženske v baru so ene velike avše, in sicer od najmlajše Ivone do Tanje, ki so jo vsi klicali kar mama in bi bila glede na svojo biološko starost 30 let menda malo manj zlobna, kar se ji je videlo že iz samega pogleda

 14. Psihiater pravi:
  14.5.15 ob 00.11

  Ne verjemite anonimnemu, ker je razcepljena osebnost.

 15. Anonimni pravi:
  14.5.15 ob 04.33

  Anonimni je vsak, ki ne vpiše imena. Psihiater pa tak!

 16. Psihiater pravi:
  14.5.15 ob 19.46

  Anonimni, nisi razumel fore.