Kvak.com

Ljerka Bizilj: "Miša Molk zna in tudi mora delati"

sobota, 16. maj 2015
Ljerka Bizilj, Miša Molk
Nekaj kadrov je na nacionalki, ki vlečejo visoke plače, pa zanje nihče prav dobro ne ve, kaj tam počnejo. Direktorica TV Slovenija Ljerka Bizilj je za Nedeljski dnevnik spregovorila tudi o Miši Molk, ki zadnja leta pogosto daje intervjuje, v katerih opozarja na to, da nima oddaje. Biziljeva trdi, da je z Molkovo opravila že več dolgih, a neuspešnih pogovorov, med drugim so ji ponudili vodenje pogovorne oddaje, Intervju ali Polnočni klub: "Zdaj se z njo že dva meseca ukvarjajo v uredništvi informativnega programa. Upam, da bo katerega od ponujenih izzivov sprejela, saj zna in tudi mora delati. Plačujejo nas namreč gledalci in že zato ne moremo samo hoditi v službo, brez izjem. Prav na zadnji seji je nadzorni svet od vodstva zahteval za določene sodelavce poročilo, kaj delajo, še posebno za tiste, ki prejemajo visoke plače." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Pepi pravi:
  17.5.15 ob 10.31

  Upam, da Ljerka vztraja pri zahtevah. Je pa res, da so nekateri zaščiteni bolj kot medvedi. Mišika bo takoj dva Čeferinčka skup sklicala. Žalostno, da nekoga ne moreš ven vreči, če ne dela.

 2. Anonimna pravi:
  17.5.15 ob 12.06

  Ljerka ima hudo distanco do Miše,skratka boji se je,zato si tudi ne upa ukrepati.Persone ala Molk se ne dira.

 3. Meri pravi:
  17.5.15 ob 15.01

  Verjetno že izpolnjuje pogoje za upokojitev,kaj še sploh dela na TV Slovenija.Sramota kaj moramo mi plačevati.

 4. Didi pravi:
  17.5.15 ob 15.07

  In Ljerka in Miša sta godni za upokojitev, le da je Miši čas slave potekel, Ljerka pa še koristi svojih pet minut oblasti, da bi sinu brez izobrazbe zagotovila dolgoročno dobro službo. Moja babica je rekla, boj se žensk s tenkimi ustnicami in nasmehom, kjer so raztegnjene ustnice, oči se pa ne smejijo.

 5. Anonimni pravi:
  17.5.15 ob 23.12

  To je klasika na nacionalki. Vsi pokregani, non stop neke rošade delajo, zamenjujejo šefe, ki potem vlečejo visoke plače za nič dela. Honorarci pa se ubijajo za vsak evro, ko bi jih morali zaposlit, jih pa odpustijo
  !

 6. Vid pravi:
  18.5.15 ob 09.04

  @nera - pa kakšna zblojenka si ti ?? oddaje na rtvslo dobivajo mednarodna priznanja in ti praviš da noben ne gleda :D :D :D

 7. Anonimni pravi:
  18.5.15 ob 15.27

  jih gledajo, mednarodne žirije

 8. Vid pravi:
  18.5.15 ob 16.57

  @anonimni - nimaš pojma o pojmu, tako kot mnogi drugi ki ste kot ovčke ki sledite - slišite od nekoga da ne gleda, potem pa še vi ne gledate ker nočete biti drugačni

 9. Radovan pravi:
  20.5.15 ob 12.38

  Zanič programi, še bolj zanič informativne oddaje, kup odsluženih žurerk, ki so se pol življenja zdravile zaradoi alkoholizma ter enormni stroški poslovanja. Zkaj rabijo preko 2000 ljudi za ta boren proizvod, pa še od tega je 25 % reklam. Zapret RTV.

 10. Manica pravi:
  20.5.15 ob 14.11

  Vid mene pa ne brigajo mednarodna priznanja, mene briga kaj za svoj denar jaz dobim. In to je bore malo. Pa še to, da so zabavne oddaje pričele ustvarjati tipe ala Nina Osenar, mi tudi kaj pove. Včasih smo se ob nedeljah ali sobotah zvečer radi vsedli pred TV, ker so bile zabavne oddaje gledljive, vodili so jih široko razgledani izobraženi voditelji, danes je pa vse skupaj ena uboga mineštra, z na pol nagimi voditeljicami, predvsem pa brez vsebine.

 11. Vid pravi:
  20.5.15 ob 17.46

  @manca - očitno ste eni funkcionalno nepismeni da ne znate niti txt-ta malo prebrat da bi videli spored, če so oddaje dobile nagrade so očitno zelo kvalitetne, če pa tebi niso všeč je pa tvoj problem da misliš da za svoj denar nič ne dobiš.

 12. Anonimni pravi:
  20.5.15 ob 21.49

  Nacionalka je javni zavod in mora delat temu primeren program; kvalitetne oddaje, izobraževalne, otroške, kulturne, znanstvene, dokumentarne itd. To se od javneg zavoda pričakuje, saj je financiran s strnai države. Kvalitetne oddaje lahko dobijo tudi mednarodne nagrade. To je vse ok. Žal pa vsi vemo kakšno je stanje v medijih danes in kaj ljudje, predvsem mladi, danes gledajo na TV. Če sploh še gledajo TV. Nacionalka v resnici zelo slabo izplnjuje to svoje poslanstvo javnega zavoda in postreže s premalo dobrimi oddajami. Nenehno se zgleduje po komercialnih televizijah in hoče tekmovat z njimi. Ne le, da tega ne more, tega tudi ne bi smela. Da je gledanost oddaj na TV Slovenija zelo nizka, z izjemo Odmevov in športnih prenosov, pa tudi ni neka skrivnost.

 13. Manica pravi:
  21.5.15 ob 10.27

  Anonimni, se povsem strinjam s teboj, saj to sem želela tudi sama povedati. Vid, dokler pa mesečno plačujem RTV pripspevek, ki sem ga prisiljena plačati, ker mi v nasprotnem primeru rubijo, od tega pa nimam nič, je to problem koga drugega, ne moj. Bom spet ponovila, ker gre očitno za tvojo funkcionalno nepismenost, da mi nagrade RTV dol visijo, dokler jaz nimam kaj gledati. Prispevka ne plačujem National Geografic ali Discovery ampak RTV Ljubljana. Boš tokrat razumel?

 14. kojak pravi:
  21.5.15 ob 12.29

  NAJ SE VSI, KI SO IZPOLNILI POGOJE ZA UPOKOJITEV, NA RTVSLO UPOKOJIJO IN NAREDIJO PROSTOR MLADIM PREKARCEM. DOVOLJ IMAMO STARIH KSIHTOV.

 15. rozi pravi:
  4.6.15 ob 08.29

  program zanič ,samo ponavljane .te stare koke pa v penzijo.