Kvak.com

Zala Đurić Ribič - za ameriške sanje bo delala kot natakarica

ponedeljek, 18. maj 2015
Zala Đurić Ribič, Branko Đurić, Tanja Ribič
Zala Đurić Ribič je za Leo povedala, da se poleti seli v New York, kjer se bo skušala uveljaviti kot igralka. Dokler ji ne uspe, pa bo hčerka Đurota in Tanje Ribič delala kot natakarica v elitni restavraciji ter manekenka. Življenje v New Yorku je seveda drago, a ji bosta slavna starša pomagala le minimalno, najstnica želi namreč večino sredstev zaslužiti z lastnim delom. Stanovanje si bo tako delila s kolegico, še eno Slovenko: "Elitno življenje ni nekaj, po čemer hrepenim, znam živeti tudi skromno. Nič se ne bi pritoževala, če bi se morala s cimri stiskati na nekaj kvadratnih metrih, da uresničim svoje sanje." (vir: Slovenske novice) 
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  19.5.15 ob 04.40

  a ne bo študirala? kelnarjenje v elitni restavraciji... vemo kam to pelje.

 2. Didi pravi:
  19.5.15 ob 07.58

  Iz srca ji želim uresničitev sanj, a z Anonimnim se strinjam - če hoče študirati in predvsem hitro doštudirati, potem natakarski posel in manekenstvo k temu ne prispevata kaj prida.

 3. Buda pravi:
  19.5.15 ob 15.10

  Zalika to tako reče, da izpade čim bolj popolna. V Ameriki bo predvsem uživala in izkoristila prijateljske zveze. Malo bo verjetno tudi delala v elitni restavraciji, a bolj zaradi novih stikov s pomembnimi osebnostmi igralskega posla. Taktično. Bravo, Đuro, v času odraščanja si jo vodil v pravo smer.

 4. ** pravi:
  20.5.15 ob 00.09

  Jaz samo pravim: lastna hvala, cena mala.

 5. Anonimni pravi:
  20.5.15 ob 10.37

  To je vse skupaj kr neki. Ona bi glumila zvezdnico in nevemkakšno estradnico, a ženska še ničesar ni naredila v ljafu, niti mature še ne.Če bo v Ameriki kelnarila, definitivno ne bo ne prva ne zadnja. Če zaradi tega trpi njen ego, ker novička, da bo nekdo kelnar v ZDA vendarle ni nek top shit za slovenske tabloide, potem bo še velikokrat razočarana v lajfu. Zato je treba to zavit v celofan in povedat, da bo delala v elitni restavraciji. Ja ena kokoš iz Slovenije, ki nikoli ni delala v strežbi, bo zdaj kar v elitni restavraciji delala. Tudi za delo v strežbi je treba imet izkušnje, za delo v elitni restavraciji pa še posebej. Če bi bilo to tako simpl, da to lahko počne vsak, ne bi sploh obstajale gostinske šole. Ne vem kaj bo delala v Ameriki, niti me ne zanima kaj dosti, ampak stavim glavo, da v elitni restavraciji zagotovo ne bo delala. Če pa že, potem bo kvečjemu pomivala posodo.

 6. nn pravi:
  22.5.15 ob 17.35

  bla bla bla

 7. mm pravi:
  22.5.15 ob 18.01

  Pubertetnica, ki še ne ve, kakšno je realno življenje

 8. Franjo pravi:
  23.5.15 ob 16.33

  V New Yorku priimek Đurić ne pomeni nič. Kdo pa pravi, da je sploh igralsko
  talentirana? Tako mlado in neizkušeno dekle lahko pade precej nizko kot je
  droga ali prostitucija. In to sploh nezavedujoče

 9. Krnekdo pravi:
  24.5.15 ob 12.01

  no sj kaj pa v Sloveniji pomeni njen priimek?.. Meni prav nič

 10. Buda pravi:
  24.5.15 ob 15.50

  Zali je najbrž en drek mar za Slovenijo. Kaj neki pa ima od nje?

 11. kr'neka pravi:
  24.5.15 ob 22.06

  Punca se mi smili, ker so njeni starši preveč ambiciozni z njo in hočejo iz nje narediti drugo Salmo Hayek. Dajte streznite se čimprej, ker jo boste imeli na vesti, če se ji bo kaj zgodilo v tej zelo nevarni državi.

 12. Anonimna pravi:
  26.5.15 ob 12.04

  Ambicioznost obeh staršev je žal podedovala.Pa mi tale Zala vseeno ne deluje tako prekleto ošabna,kot njena napihnjena mama.Ena redkih,ki je mi je res zoprna.

 13. Anonimni pravi:
  27.5.15 ob 21.20

  Za kelnarjenje v elitni restavraciji ni sposoben niti vsak natakar,ki se je šolal za ta poklic in ima nekaj prakse za sabo.Le kaj bo tam delala ta bosančica????

 14. Brinetka pravi:
  31.5.15 ob 12.23

  Potem pa punca veselo na delo, z zanimanjem čakamo rezultate osamosvojitve :-)