Kvak.com

Bar: Ivona in njena skrivna poroka - jo je izdala Suzana?

petek, 5. junij 2015
Bar, Planet TV, Ivona Pavlović, Suzana Zeković
Ivona Pavlović je poroko sprva zanikala, po enem dnevu pa vendarle priznala, da se je s sedaj že bivšim partnerjem poročila na skrivaj in da njena družina o tem ni nič vedela. Ker tega s starši ni želela razščiščevati pred celo Slovenijo, jih je prosila, naj do konca šova ne hodijo v Bar. Ivona meni, da je informacijo zagotovo izdal kdo od Barovcev: "Bila sem zaprta v baru in dostikrat mi je bilo težko, ker sem to skrivala pred bližnjimi. Dostikrat sem bila pijana, pa sem povedala nekaterim barovcem. To je gotovo razkril eden od njih, da me oblati." Nekateri pri tem s prstom kažejo na Suzano, a Ivona glede tega ni prepričana, saj je Suzani o tem povedala med zadnjimi. No, in čeprav ima Ivona slab teden, je vsaj na enem področju dosegla uspeh: premagala je svojo fobijo pred kurami, na obisku kmetije in pri delu pa je tudi zelo uživala. (vir: Planet Siol, Slovenske novice 1, 2 in 3)
Komentarji:
 1. Anonimna pravi:
  6.6.15 ob 07.01

  Bi kar verjela,da ji je to za hrbtom zakuhala prebrisana in preračunljiva Suzana,da bi se tako prigrebla do nagrade.Suzana je velika podlasica in to se ji vidi na ksihtu.

 2. Brne iz Ljubljane pravi:
  6.6.15 ob 11.00

  Ta hinavska,neizobražena,prekmurska Suza,je res ena podlasica.Kako se sedaj krega z Ivono in ji pravi,da bo ona zmagala,ker ona hoče 50 jurjev in onasi to zasluži.S čimali bo z ritjo podkupila barmana Denisa in ostali ustvarjalce bara,da ji bodo nagrado šenkali.Saj smo videli,kako je Ivoni speljala Joela in otm še lagala.Suzana misli,da ima zelo veliko podporo zunaj,ljudem se je zamerila,ker ima gnil karakter.Pazi,da neboš razčarana,tudi,če zapaš v sebe in veš da boš zmagala.

 3. romana pravi:
  6.6.15 ob 11.23

  SUZANA-GNOJ,ki ne zna pospravljat za sabo.Pa nekaj govoriš za 20 letno Ivono,sama sebe poglej k si še slabša.Ja mogoče pa kličejo tisti k so te položili,k si ti tako zrela.Kot praviš sama!

 4. Anonimni pravi:
  6.6.15 ob 11.44

  Pijanci blesavi

 5. Anonimni pravi:
  6.6.15 ob 18.13

  Suzana vsaj ni packa, kot Ivona, ki se fu.kari pred kamerami. Suzana privoscim ti zmago!!!!

 6. Anonimna pravi:
  6.6.15 ob 19.37

  Suzana se fu.kari za kamerami,ker je mnogo bolj prebrisana kot Ivona,pa na roke jih tudi meče skrita za rjuhco in potem se spreneveda,da je bila nalita.

 7. Pepi pravi:
  6.6.15 ob 20.01

  Meni so manj pokvarjeni tisti, ki govorijo in počnejo pred teboj. Ni mi pa jasno, zakaj skrivnost o poroki. Ali gre za navidezno poroko zaradi državljanstva? Kaj je posredi?

 8. Anonimni pravi:
  6.6.15 ob 22.15

  Suzana bi za denar naredila vse" čisto vse"
  Ko je vodila Miss bikini je v Laguni punce napeljevala naj ostanejo cel vikend,
  seveda so pile in se zjutraj zbudile zraven poslovnežev :( Suzi pa skasirala !!!

 9. Anonimni pravi:
  6.6.15 ob 22.17

  Ma take kurvestine kot Ivona se vedno pol smiljo same sebi... a dok se fuckajo okrog se smejejo in mislijo da so glavne.. fuuuj!!!

 10. Anonimni pravi:
  7.6.15 ob 01.11

  S to poroko je posredi samo to, da je bil fant iz romske familije in Ivonini starši so nasprotovali tej zvezi, ker so očitno videli, kam pelje. Ona je kljub njihovemu nasprotovanju in bojda celo očitkom, da jo bodo razdedinili, vztrajala z njim, se odselila od doma. Ampak tudi njegovi so hoteli, da skupaj živita samo kot poročena, da ni to kr neki. Ivona njenim tega seveda ni povedala in to je bil edini razlog, da je to skrivala oziroma ni hotela, da mama zve na tak način. Je rekla enkrat v baru, da če bi fotr zvedel, bi prišel in njo in Harisa fental. Ne vzet tega dobesedno. In starši so očitno imeli prav, ker je šla ta ljubezen s tem fantom malo v franže. Od nasilja do varanja z Joelovo punco.

 11. Anonimni pravi:
  7.6.15 ob 10.14

  I pa kaj druzga kot ena drolja je ivona? Laze in sve za pare..

 12. Mariborčan pravi:
  7.6.15 ob 15.05

  Najboljše,da nagrado dobi Ivona in ko se bo ločila,bo polovico dnarja od nagrade morala dati možu,ker ob loćitvi gre vse na pol.Res ta Planet tv,je en kurc od televizije,če podpira,take,kot so Ivona in Suza.Ta Suza je tak mahnjena na dnar,da bi šla preko trupel,saj beremo,kaj je vse počela,prekmurska starleta,služi denar z ritjo.Najprej naj se nauči slovensko govoriti a ni naredila osnovne šole,ker ne zna slovensko.Glavno,da zna moškim drkati,za to je dobra,pa dečvam speljevat fante.

 13. Anonimni pravi:
  7.6.15 ob 15.44

  Teraj danes domov Suza.

 14. Wtf pravi:
  7.6.15 ob 17.04

  Teraj domov Ivona klinceva.

 15. Anonimni pravi:
  7.6.15 ob 19.01

  Bajbaj Suza.

 16. Anonimni pravi:
  7.6.15 ob 21.42

  Toooooooooooo! Spakiraj svoj glup zvezek i spi* domov!

 17. Anonimna pravi:
  8.6.15 ob 05.46

  Če bi bila Suzana iskrena,bi "moč pozitivnih misli"(kot je tolikokrat povdarila)delovala.Spletkarjenje in hinavščina pa ne pali.Kje so pa bili tvoji zvesti prekmurci,so te tudi oni prokužili?

 18. Anonimni pravi:
  8.6.15 ob 07.08

  Take glupace kot Ivona tud pisat ne znajo!!! In pol se hoce ona norca iz drugih delat... se govort ne zna slovensko!! Smeje se kot da je debilna.. Kako njenih starsev ni sram, da so tako kurvico poslali na televizijo.. sramota.. da ne bo Ivona pozabila svojih bolanih izpadov, ko je bila pijana.. kdo je potem psihic?! Vidi se ji mentaliteta breobrazna..

 19. Koko pravi:
  8.6.15 ob 07.51

  Sramota za Planet tv, da dopuscajo tako nekulturno obnasanje v sovu. Toliko normalnih punc je, pa najdejo najbolj primitivno cefurkico, da se dela pametno.

 20. Anonimna pravi:
  8.6.15 ob 08.56

  Ravno take "posebneže" imajo na Planet tv najraje,ker jim konflikti in izpadi prinašajo mnogo več denarja kot umirjeni in "normalni".Vse se vedno na žalost vrti okoli keša.Pa ker sposoben človek gre v take šove?

 21. Anonimni pravi:
  8.6.15 ob 11.16

  So enkrat imeli en kviz zvečer barovci in je Ivona največ vedela, od geografije do slovenskega jezika in književnosti. Rene je pa trdil, da Savdska Arabija nima glavnega mesta :)

 22. pavla pravi:
  8.6.15 ob 18.25

  Ivona pravi da ne laže, ja kaj pa je to o poroki drugega kot laž? So jo večkrat vprašali o tem, pa se je vedno zlagala.

 23. Anonimni pravi:
  8.6.15 ob 23.07

  prokleta grdoba od ženske z podaljški v laseh v baru se poredila,lenčina z umazanim brezobraznim jezikom,umazanka ki nezna pospravljati za svojo ritjo,primitivka smrdljivka ki dela slabo reklamo za čefurje,poberi se u tri p_ _ _e m_ _ _ _ _ _e ,ti neboš sikala in poniževala vse po vrsti z primitivnim jezikom,poglej se primitivka Ivona. zgini nazaj na jug kamor pašeš

 24. Anonimna pravi:
  9.6.15 ob 07.12

  Pa zakaj toliko žolča Anonimni?To kar si zgoraj napisal,zelo veliko pove o tebi.Priporočam ti kakšno terapijo.