Kvak.com

Bar: zmagal favorit Črt Banko!

nedelja, 14. junij 2015
Bar, Črt Banko, Ivona Pavlović
Po 15 tednih se je zaključila tretja sezona Bara na Planet TV. Resničnostni šov, ki ga je prej predvajal Pop TV, je bil obujen po skoraj desetletju. Tudi tokrat je zmagal moški, in sicer 33-letni Črt Banko. Ostra konkurenca sta mu bili Suzana Zeković, za vrat pa mu je dihala tudi zelo priljubljena Ivona Pavlović. Ivona je glede na glasove gledalcev pred Črtem celo prednjačila za nekaj odstotkov, a je izkušeni gostinec nato zmagal, saj je točke v zadnjem tednu prinesel tudi promet v Baru, kjer pa je Primorec imel polno svojih podpornikov, ki so cel večer neumorno naročali pijačo. S 50.000 evri, ki jih je dobil z zmago, bo poplačal svoje dolgove in si opremil stanovanje, šel pa bo tudi na počitnice. Nekaj denarja bo razdelil tudi med svoje sotekmovalce, kar mu bo ostalo, pa bo shranil na banki. (vir: Planet Siol
Komentarji:
 1. Nina pravi:
  15.6.15 ob 07.16

  Pa dober nooooo....tko govori, kot da je dobil milijon.Naj da nekaj Ivoni....ker ona si zasluži!!! Bla je svetovna faca. Meni njena top izjava...ko jo je Batjan vprašal če sta z Denisom res v soreodu ona njemu prbije....vse kar mava skupnega je to, da sva oba čefurja in da mava oba trebuh!!! Ivona carica si!!!

 2. Pepi pravi:
  15.6.15 ob 12.07

  Čudežnik, kaj vse bo uspel s tem denarjem narediti!!! Super, bom šla k njemu na bančno svetovanje.
  Ampak, kje je logika glasovalcev???????? Da so zapravili toliko denarja za glasove in pijačo. Groza. Groza, kje smo!
  Oitem pa vse čas oddaje poslušamo o minusu.

 3. Anonimni pravi:
  15.6.15 ob 12.37

  čestitke Črt za zmago,si jo res zaslužil,ker si v redu poba,priden in pošten,vsi,ki ste mu nevoščljivi pa počite od hudobije.Vašo ljubljenko Ivono,pa kar vi zaposlite in jo sebi vzemite.Tolko pšete o njeni iskrenosti,če je staršem zamolčača poroko,zame ni iskrena,je pa vulgarna in nekulturna in govori kot ji paše.

 4. Bor pravi:
  15.6.15 ob 13.55

  Tako super so delali da so imeli stalno minus - saj ni čudno če so zastonj točili pijačo, kradli pijačo, jo popili, dajali ljudem brez računa itd.
  Potem pa še govorijo kako so delali po 18ur na dan in so se eni notri zredili za 15kg.

 5. majči pravi:
  15.6.15 ob 20.05

  fujjj....umazana igra...

 6. xy pravi:
  15.6.15 ob 20.06

  A ne bi bilo boljse, da bi s tem denarjem probal kaj narediti kot npr odprl en lokal ali kaj podobnega? Veliko jih sanja o veliko manjsi financni injekciji s katero bi se lahko lotili kaksnega posla in glede na to, da naj bi imel izkusnje v strezbi, bi bilo nekako pametno, da gre v to smer, namesto da bo denar raztresel na levo in desno in na koncu ne bo nic iz tega.

 7. samo bedaki in konji pravi:
  18.6.15 ob 16.48

  že od samega začetka zrežirano vse kdo bo zmagal

 8. detektiv pravi:
  18.6.15 ob 17.10

  Zahtevat uradne rezultate glasovanja, pa da vidimo če je res zmagovalec. Bolj kot pri Ivoni, mi smrdi da je premagal Suzano. Pa nisem njen oboževalec.

 9. detektiv pravi:
  18.6.15 ob 17.12

  Kakšna sramota bi bila to za tv planet, če bi se dejansko dokazalo da je bilo vse skupaj prevara!!!

 10. Anonimni pravi:
  18.6.15 ob 18.49

  kar neki