Kvak.com

Žiga Puconja (Big Brother) - napadli so ga sredi Ljubljane!

petek, 26. junij 2015
Žiga Puconja, Big Brother
Žiga Puconja je v centru Ljubljane doživel homofobni napad. Tekmovalec Big Brotherja se je v prestolnici mudil v družbi sotekmovalca Tiborja Baieeja in dveh prijateljev. Čakali so taksi, ko je do Žige pristopil nek moški in ga vprašal, če je on tisti kreten iz Big Brotherja: "Sem rekel, ja živijo, jaz sem Žiga iz Big Brotherja in kar naenkrat je začel skakati vame. Nič mi ni bilo jasno. Potem sem začel teči in nato so prijatelji dojeli, za kaj gre ter so stopili v akcijo." Napad so videli tudi drugi mimoidoči ter tam stoječi taksisti, ki pa niso storili ničesar. Tudi policisti, ki so le dve ulici stran, so po Žigovih besedah potrebovali kar 20 minut, da so se odzvali, napadalec pa je medtem že pobegnil. Ker si je obraz zavaroval z roko, ga je neznanec udaril v zapestje, ki je kasneje hudo zateklo. Žiga sedaj komaj čaka, da se vrne v tujino, kjer dela na ladji križarki: "Ta Slovenija, ne vem. Vsi trdijo, da smo zrasli in da je mentaliteta boljša, kar se tiče ksenofobije in homofobije, ampak ni nič boljše. V tujini do česa takega ne pride." (vir: Žurnal24)
Komentarji:
 1. * pravi:
  27.6.15 ob 13.37

  ni prav da ljudje to delajo, ampak dragi moj, tudi v tujini prihaja do tega.

 2. sara pravi:
  27.6.15 ob 17.05

  Nic nimam proti njim, sem bila prijetno presenecena, ko sem videla moski gejevski par v nakupovalnem centru, kulturno obnasanje, brez afnanja in spakovanja. Prav to afnanje nekatrih mece slabo luc na vse geje.

 3. Anonimna pravi:
  27.6.15 ob 19.30

  Nič nimam proti pedrom,ampak naj se že nehajo tko izpostavljati in izzivati na vse načine.Potem jih pa fašejo in jokcajo.

 4. heh pravi:
  30.6.15 ob 21.03

  Antipatik je fasal. Ni presenečenje. In zdaj bo krivil homofobijo namesto svoje osebnosti.