Kvak.com

Planet TV: Alenka Oldroyd Reza dobila odpoved!

sobota, 4. julij 2015
Alenka Oldroyd Reza, Tomaž Perovič, Planet TV, Bojan Traven, Uroš Slak
Tomaž Perovič na Planet TV očitno izvaja čistko. Urednik televizije, ki je 20 let ustvarjal program na Pop TV, je s svojim prihodom spodnesel stolček Bojanu Travnu, protestno je zato odšel tudi Uroš Slak, gledanost Planetovega informacijskega programa Danes, ki že prej ni imel blesteče gledanosti, pa je od takrat strmoglavila. Po hitrem postopku je morala oditi tudi Urška Pirš, ki je bila tako že drugič odpuščena prav zaradi Peroviča. Najnovejša žrtev pa je Alenka Oldroyd Reza, dolgoletna priljubljena vremenarka. Odpuščenih je menda še več, ali bo to kaj vplivalo na gledanost, pa bomo še videli ... (vir: Slovenske novice
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  4.7.15 ob 18.34

  Ja in? Koga to briga?

 2. Anonimna pravi:
  4.7.15 ob 19.25

  Mene briga,ker je Reza ena fejst sipatična ženska.Jo bojo pa kje drugje vzeli v službo,drugače bo pa pridelovala česenj.

 3. nera pravi:
  5.7.15 ob 06.28

  naj gre na havaje

 4. Pia pravi:
  6.7.15 ob 15.03

  Žalostno je, da moraš po prepričanju urednikov za napovedovanje vremena imeti velike joške in lep fris, IQ pa ni važen. Reza je en topel človek, vedno nasmejana, polna pozitivne energije in žal mi je, da jo bo verjetno zamenjala ena joškarica

 5. SABIA pravi:
  6.7.15 ob 19.20

  Se strinjam z anonimna in Pio, Reza je čudovita ženska in ji želim vse dobro, zaradi Peroviča pa bo Planet izgubil veliko gledalcev....

 6. Anonimni pravi:
  8.7.15 ob 21.00

  zanimivo, prav Perovič je vzel Urško Pirš na svojo takrat novo ustanovljeno Pop tv še kot "za TV nadarjeno" študentko, katero je učil predmet televizija na FDV. Potem jo je pa dvakrat odpustil.Je postala kar anenkrat netalentirana ali kaj drugega?
  Ostalo niti ni vredno komentarja. Nekdanji poptevejevci so prišli grabit denar na Planet in z grozo ugotovili, da to ni Pop TV.

 7. b2 pravi:
  14.7.15 ob 10.09

  Pia: seveda so joški najbolj važni za napovedovanje vremena. Zakaj bi rabil IQ za to? Itak samo preberejo kar jim napišejo drugi in je važno samo kako izgledajo.

 8. Anonimni pravi:
  14.7.15 ob 11.49

  Pia z velkimi joški je diplomirana psihologinja. Po vseh meni znanih zgodbicah o Rezi, radiu Hit in njenem v zrelih letih "najstniškem" odhodu v tujino za bogatašem, pa ne bi šel stavit, da ima višji iq od mlade vremenarke. Če bi bila meteorologinja, ne rečem, naj bo pri teh letih na tv, tako pa je samo eno radijsko gobezdalo, ki o vremenu nima pojma, zgledala pa tako ali tako ni nikoli bog ve kako dobro.

 9. Anonimna pravi:
  14.7.15 ob 16.32

  Reza ni bila nikoli materjalistka in ni šla v Ameriko iskat bogataša,kot pišeš Anonimni.S prijateljico je šla tja na oddih in tam slučajno srečala Oldroyda,se zatrapala vanj in pač po določenem času ugotovila,da ne more živeti tam,ker ima doma tri odrasle otroke.Nehi opravlat tepec zarukani-anonimni!!!!

 10. Kritik pravi:
  13.9.15 ob 16.50

  Komaj smo čakali , da gre ...pa evo , se je spet nacrtala tle ... končno dobila nogo ...naj nam da zdaj mir in gre sadit česen in čebulo ...sam da ne slišmo več za njo