Kvak.com

Tomaž Škvarč Lisjak - žena potrdila ločitev: "Po zmagi v Gostilni se je zelo spremenil"

torek, 14. julij 2015
Tomaž Škvarč Lisjak, Gostilna išče šefa
Tomaž Škvarč Lisjak je še prejšnji teden zanikal govorice, da v njegovem zakonu močno škriplje, sedaj pa je za tabloid Nova spregovorila njegova žena Anita. Ta je potrdila, da se s Tomažem ločujeta. Izpovedala se je, da se je zmagovalec šova Gostilna išče šefa po zmagi čisto spremenil ter da je naredila največjo napako s tem, ko ga je v šov prijavila: "Želim si sporazumno ločitev, vendar težko verjamem, da se nama bo uspelo mirno dogovoriti." Eden od faktorjev je menda tudi Tomaževo poniževanja Anite preko spleta: "Že štiri mesece se trudim in vse stvari olepšujem, vendar se nonstop pojavljajo telefonski klici novinarjev, ko Tomaž na svoji Facebook strani objavi sliko sebe brez majice in v objemu druge ženske. Mene pa ob 7. uri zjutraj kliče novinar in me sprašuje, ali je plavolaska Tomaževo novo dekle. Tega ne vem in me niti ne zanima. Zelo žalostno pa je, da sem še vedno njegova žena, on me pa prek spleta ponižuje. Žalostno, srce se mi trga." Tomaž zadeve zaenkrat ne želi komentirati. (vir: Govori.se, Žurnal24, Slovenske novice)
Komentarji:
 1. nera pravi:
  16.7.15 ob 06.31

  lisjak ostane lisjak kaj češ

 2. vila pravi:
  16.7.15 ob 13.34

  Novinarji rumenega tiska bodo nosili odgovornost za razpad zakona. Po mojem mnenju Tomažu ni več potrebna publiciteta, ker si je s kvaliteto svoje gostilne že ustvaril renome in bi lahko razna slikanja zavrnil. Upam, da bosta našla kompromis in obdržala družino.

 3. Marija pravi:
  16.7.15 ob 16.06

  Res škoda, bil nam je všeč, sposoben, navijali smo zanj. Ni znal prenesti slave, saj bi moral vedeti, da je le ta kratkotrajna. Ga je pokvaril denar? Je pozabil, da le ta hitro izpuhti? druga ženska tudi odide? Psihično nasilje nad ženo pa se z veliko mero vrne! Tomaž, pamet v roke, če še ni prepozno, pri ljudeh boš v nemilosti.

 4. Anonimni pravi:
  16.7.15 ob 17.17

  Mene v oddaji Tomaž žal ni prepričal. Kot kuhar je najbrž precej perspektiven, kot značaj in kot človek pa ni bil OK. Sedaj se je pokazalo, da je bilo tudi to, kako mu otroci in žena pomenejo največ, manipulacija pri pridobivanju glasov gledalcev. Da je zašel na stara pota, se na Goriškem govori že kar nekaj časa. Vsak se sam odloči, po kakšni poti bo hodil. Tako se je tudi Tomaž. Žal mi je žene in treh otrok, njega pa prav nič. Kam odvisnost pelje, pa vemo vsi.

 5. Anonimni pravi:
  16.7.15 ob 20.35

  Tudi žena je vredna svojega denarja. Se spomnim kako posesivna je bila že v oddaji do njega ko je prišel domov na obisk.

 6. ahprosim vas pravi:
  17.7.15 ob 22.08

  poglejte malo FB, ženkica se trajba okol tomaž dela ona brezposelna brez šole. Ni več toliko slave in bliskavic pa ga je pustila.
  Tomaž kar pogumno naprejso bolše žene po svetu!

 7. Anonimna pravi:
  18.7.15 ob 06.46

  Kakšne klobase trosiš ahprosim vas,ti je vročina poškodovala razsodnost,al si pa totalen bebo.

 8. 123 pravi:
  19.7.15 ob 13.51

  GROZA TO SO DOKAZI KOK SE ČLOVK PO ZMAGI SPREMENI OBUP

 9. joc pravi:
  19.7.15 ob 15.22

  meni že v šovu ni bila všeč njegova faca in karakter

 10. japonc pravi:
  16.8.15 ob 19.01

  slllllllllllllllllllllllllllllava mu