Kvak.com

Novakova bosta spet kuhala - tokrat na Planet TV!

torek, 21. julij 2015
Planet Kuha, Luka Nova, Valentina Smej Novak
Valentina in Luka Novak se vračata pred kamere. Zakonca, ki sta prej svojo kuharijo prikazovala na Pop TV, sta sedaj prestopila na konkurenčno Planet TV, kjer ju boste lahko videli od 22. avgusta dalje v kuharski oddaji Planet Kuha, ki bo predvajana v sklopu informativne oddaje Planet Danes. (vir: Žurnal24)
Preberite še:
Teme povezane z: Planet Kuha, Luka Nova, Valentina Smej Novak
  Komentarji:
  1. Anonimna pravi:
   22.7.15 ob 05.51

   Sipatičen parček,teh kuharskih oddaj je pa za moje pojme preveč.vse se vrti samo še okrog priprave hrane.

  2. nera pravi:
   22.7.15 ob 06.36

   sama kuharija že tečno

  3. vesna pravi:
   22.7.15 ob 08.42

   sama kuharija po tv, kdo pa še lahko tako kuha, kot se tuki ven mečete, povejte da je to oddaja samao še za bogatejši sloj, kajti reveži to itak ne gledajo, kam šele da bi si lahko samo enkrat na teden privoščili tako hrano, beda

  4. Bor pravi:
   22.7.15 ob 09.12

   @anonimna - ker večina staršev ne zna nič skuhat , bi moralo očitno biti na tv še več oddaj
   @vesna- z zelo poceni sestavinami lahko narediš vrhunsko hrano, poglej si malo na tv kako kuhajo reveži po drugih revnih državah, take vrhunske hrane pri nas še v gostilni ne dobiš kot jo tam en skuha sredi ulice.
   Ljudje so pri nas lačni ker ne znajo nič skuhat, npr. krompir stane 0,50€ na kg. S 50€ dobiš 100kg krompirja in s krompirja lahko narediš najmanj 100 avtohtonih slovenskih jedi.

  5. Anonimni pravi:
   22.7.15 ob 10.28

   Lažje je otroke delat kot kuhat. Očitno. In se strinjam, da je marsikdo lačen preprosto zato, ker ne zna kuhat! Predvsem pa njihovi otroci.
   Tako da tudi če jim daš ne vem kakšne podpore, ali pa bone za nakupe v trgovinah, s tem ne rešiš ničesar. So tudi to že delali, pa potem šli preverjat za kaj so mamice porabile bone v določeni trgovini - kokakolo in čips!

  6. Bor pravi:
   23.7.15 ob 18.18

   @Anonimni-točno tako, enim bi lahko kupil 20kg zelenjave, 100kg krompirja, 20kg mesa(od svinskih zrezkov, svinjske ribice, sv. rebrc, piščančjih prsi, telečjih prsi itd.) pa bi bili še vedno lačni in bi šlo 80% stvari v smeti ker bi se vse pokvarilo in zgnilo ker nebi znali nič s tega skuhat.
   Je bilo nekaj takega po tv-ju ko je Jamie Oliver nakupil eni družini za 1 teden hrane in zelenjave ( bili so vsi zelo debeli, vsi čez 100kg) in ko je prišel čez 1 teden nazaj je videl polno hišo škatelj od pic in vrečk iz mcdonaldsa, v hladilniku pa vs hrana zgnita in pokvarjena. Izgovor je pa bil : s tega nisem znala nič skuhat