Kvak.com

Barbra Drnač svetuje Ivoni Pavlović in drugim: "Pamet v glavo, punce in ne v bubs :)))"

torek, 21. julij 2015
Barbra Drnač, Ivona Pavlović
Očitno je res sezona kislih kumaric, saj so mediji te dni najbolj intenzivno pisali o tem, da si je dala resničnostna zvezdnica Ivona Pavlović povečati prsi. Ob tem ni mogla biti tiho Barbra Drnač, ki je pred leti prebolela raka na dojkah: "Čestitam modelki o kateri sem pravkar prebrala. Smela in pametna odločitev v zdrave dojke tlačit silikone. Ploskam, navdušena sem. In jo vabim na brezplačni ogled po Onkotu, lahko že v ponedeljek, ker bom ravno na rednem pregledu, pa na srečanje naših članic Europa Donna Slovenija, kjer ji bomo pokazale vse naše košarice od 0 pa dalje. Lep je dan!" Ko ji je ena od komenatatork odgovorila, da je vsak pač lastnik svojega telesa, pa se je plesna strokovnakinja odzvala: "Točno tako, samo jaz in mnogo mojih silikonskih sošolk nismo naredile kar bi nam pasalo. Zato samo pišem, pamet v glavo, punce in ne v bubs:)))"  (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. Anonimna pravi:
  22.7.15 ob 05.38

  Joj ta veleumna Drnačka,kaj vse je ona naredila,za svojo slavo,ki pa ni nikoli dolgo trajala.Te njene plesne oddaje pa predvajajo samo še na enih zakotnih televizijah,ker jih nihče ne gleda.Pejdi v penzjon in zapri gofljo!

 2. slovenec pravi:
  22.7.15 ob 08.32

  taki, ki niste nič v življenju naredili iz svojega življenja, razen udele4žbe v resn.šovih, ste za novinarje zvezdniki, dejansko pa ste uboge pare,ki se lahko le v sloveniji naslajate in afnate, BD ima prav, sej druzga itak ne znate kot operacije, sprememba spola itd., ko pa zbolite, pa je joj in iščete podporo na tv, kako ste ravno vi bogi, zato anonimnež pamet v roke in študiraj kar govoriš, ali pa si tudi ti zafrustrirani ić, ki ti nekaj rata samo v sloveniji, brez pravega dela in ustvarjalnosti in izobrazbe ste pa itak vsi nekaki -kvazi zvezdniki-

 3. Anonimni pravi:
  22.7.15 ob 10.20

  slovenec, ne nabijaj! Ivona je stara 20 let, med drugim jo čaka še študij, praktično še celo življenje, da NEKAJ NAREDI IZ NJEGA. Takšnim kot je ona je lahko tudi resničnostni šov odskočna deska, da NEKAJ NAREDIJO V ŽIVLJENJU. Imaš pa tudi primerke, ki pri teh letih niti mature še nimajo ali pa se pri 50, 60 prijavljajo v resničnostne šove in do takrat resnično niso še ničesar anredili v lajfu. Po tem pa več kot očitno tudi ne bodo. Kar se pa Drnačke tiče... ima po svoje prav, ampak očitno tudi ona pri 20 ni pojedla vse pameti tega sveta in se je pozneje znašla, kjer se pač je. Razumem, da je zanjo in vse ženske, ki so dale skozi raka dojke, umetno oprsje občutljiva tema, ni pa treba zdaj tolči na takšen način po Ivoni. v končni fazi ima Barbra veliko drugih svojih kolegic z umetnimi joški, ki niso nikoli imele raka dojke.

 4. Anonimna pravi:
  22.7.15 ob 10.24

  Se mi zdi,da si ti slovenec mnogo bolj zafrustiran s temi ići in nacionalnostjo.Jaz nikoli ne sodim ljudi po tem od kod so,pač pa kakšni so v odnosu do mene in drugih.Zato mi nikar ne pametuj.Imaš sam s seboj ogromno dela.Preveč.

 5. Anonimni pravi:
  22.7.15 ob 10.29

  slovenec je itak prototip slovenske sramote na spletu

 6. Manica pravi:
  22.7.15 ob 14.09

  Se povsem strinjam z Drnačevo, vendar je pa ta ženska zadnje čase precej plasirana v slovenske medije, pa me zanima zakaj? ali zato ker je Požarjeva žena ali je ga. znana tudi po čem drugim? Samo zanima me, ker je do sedaj nisem opazila. Zadnje čase pa se veliko oglaša.

 7. Anonimni pravi:
  22.7.15 ob 14.40

  Manica, kje si bila zadnjih, hm, recimo 30 let? Premlada ali zgolj nerazgledana? :) Drnačka je bila pred leti veliko bolj prisotna v medijih kot je sedaj. Slavna je pa še iz časov njene plesne skupine Arruba. Zdaj se je sicer bolj aktivirala okoli društva Europa Donna, preprosto zato, ker je imela raka dojke. Še vedno pa ostaja tudi v plesnih vodah.

 8. Manica pravi:
  22.7.15 ob 19.59

  brez zamere anonimni zaradi moje nerazgledanosti glede slavnih slovencev.
  Žal za plesno skupino nisem nikoli slišala niti za njeno slavo. Želim pa ga. Drnaćevi veliko zdravja.

 9. Anonimni pravi:
  22.7.15 ob 20.43

  DrnaČ ne DrnaĆ

  V mojih časih je bil še v reviji PIL poster skupine Arruba :)

 10. Anonimni pravi:
  23.7.15 ob 00.56

  Pametna zenska, ki zna povedat svoje mnenje tale Barbara, se vidi, da je faks od znotraj videla :-)

 11. Anonimni pravi:
  23.7.15 ob 01.11

  Barbra je šele nedolgo nazaj, pravzaprav med boleznijo, diplomirala na "novi" Akademiji za ples.

 12. Pepi pravi:
  23.7.15 ob 15.03

  Joj, kako pametujete. Tudi BD je morala pamet srečat, da je spremenila svoje življenje (po moje bi morala še Požarja pustiti), ko je zbolela. Kot večino vseh nas. Zato je prav, da opozarjamo, kaj se lahko zgodi. Potem pa vsak po svoje. Ampak za neumnosti plačujemo tudi vsi. preveč zdravstvenega denarja gre za neumnosti, ker ne nucamo pameti pravi čas, na nasvete drugig se pa požvižgamo oz. pametujemo, kot nekateri tukaj.