Kvak.com

Ivona Pavlović in njene nove prsi - jap, tudi La Toya ima svoje mnenje!

sreda, 22. julij 2015
Ivona Pavlović, La Toya
Očitno ima o Ivoni Pavlović vsak svoje mnenje, odkar pa si je Barovka dala povečati prsi, pa jo komentirajo tudi znani Slovenci. Poročali smo že o reakcji Barbre Drnač, sedaj pa se je oglasila še La Toya. Ivoni namreč očitajo, da je pretiravala, ko si je dala iz svoje naravne A košarice narediti D košarico. No, La Toya, ki sama ne slovi ravno po majhnih, se začuda strinja: "Malo je pretiravala. Videla sem Ivono in zdi se mi zelo lepo dekle. Je mlada in si očitno želi biti še bolj seksi. Jaz mislim, da je lahko seksi tudi brez večjih prsi. Tudi brez njih bi bila lepa. Sicer pa, če njej to paše, zakaj pa ne." Je pa dr. Fabjan, ki je naredil prsi Ivoni, odgovoren tudi za povečavo La Toyinih. Čeprav je kirurg v javnosti doživel že kar nekaj kritik, češ da so La Toyine prsi po povečavi totalna katastrofa, ga ona zagovarja, češ da je z njegovim delom zadovoljna: "Ljudje govorijo marsikaj, pa sami pojma nimajo. Jaz sem zelo zadovoljna, saj moji joški 'držijo' že dvanajst let, le masirati si jih moram redno." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  23.7.15 ob 00.55

  Koga sploh zanima ta nevzgojena glupaca, nobene joske ji ne bodo kupile uglajenosti in lepega vedenja, podn od babe!

 2. Anonimni pravi:
  23.7.15 ob 01.15

  Mene zanima! Meni je super punca. Ima naravno prijaznost in zna biti spoštljiva do ljudi, na glede na njihov status. Ko se bo naučila še malce ugriznit v jezik in biti tudi malce taktna, ne tako neposredna, bo prišlo tudi ostalo. Ni neumna, je zelo inteligenten deklič. Zakaj ni v šovu poudarjala kakšnih drugih svojih kvalitet, od načrtov s študijem do glasbene šole itd. pa sama najbolje ve. Najbrž s piflarskim lookom ne bi daleč prišla v Sloveniji. :)

 3. Anonimni pravi:
  31.7.15 ob 16.05

  Morala bi na operacijo možganov ne pa joški,človek mora biti lep v glavi.

 4. farer pravi:
  31.7.15 ob 16.44

  Se na glavo naj si montira en josk pa si bo kupila se kaksen teden medijske pozornosti na kvaku, drugje itak nima kej pocet s takimi potezami.